Horoszkóp

7 jel, hogy találkoztatok már az előző életekben is

Vajon milyen jelekből és honnan tudhatod, hogy valakivel már nem először találkozol? Hogy a korábbi életekben is fontos szerepet töltöttek be egymás mellett. Számtalan jel bizonyítja, hogy a lélek nagyon sokszor ölt testet. Ez a 7 különösen fontos jelzés.

Az ezotéria és a keleti filozófiák tanai szerint életeken át újra és újra testet ölt a lélek. Akikkel szoros kapcsolatban állsz a mostani életedben, a szüleid, a testvéreid, a legközelebbi barátaid, a szerelmed már a korábbi inkarnációkban is fontos szerepet töltöttek be. Könnyen lehet, egészen más viszonyban álltatok egymással, mint most, de hogy fontos feladatotokkal kell megvalósítanotok, az is egészen biztos. Honnan és milyen jelekből ismerheted fel, hogy már az előző életekben is találkoztatok egymással? Íme hét bizonyíték.

1. jel: erős érzések kötnek a másik emberhez

Amikor találkozol valakivel, akiről azt gondolod, soha korábban nem ismertétek egymást, mégis valami egészen ismerős érzéssel vonzódsz hozzá. Igen, biztos lehetsz benne, nagyon fontos szerepet töltött be a korábbi életeidben is. Az érzés, a kapocs csak tovább mélyül köztetek, és valójában minden olyan magától értetődőnek tűnik. Az is pontosan ugyanilyen jelzés, amikor erős ellenszenvet, utálatot érzel a másik ember iránt. Nem találkoztatok véletlenül, de az is biztos, hogy korábban sem kedveltétek egymást.

2. jel: nyomást érzel a gyomrodban

Nagyon erős jel, hogy találkoztatok már a korábbi életekben, amikor a gyomrodban vagy a gyomor környékén érzel furcsa és szokatlan nyomást. Hasonló lehet ez a szerelem érzéséhez, de egészen eltérő is lehet attól. Okozhat benned nyugtalanságot, zavartságot, vagy feszültnek is érezheted magad ennek az embernek a társaságában. A rossz előérzethez is hasonlíthat ez a gyomor körüli nyomás.

3. jel: amikor nagyon hasonló dolgok érdekelnek benneteket

Nagyon szívesen töltitek együtt az időt, szinte mindenben azonos az érdeklődésetek, az ízlésetek, nagyon hasonlóan gondolkodtok a világról. Újabb jelzés, hogy korábban is találkoztatok már, és akkor is nagyon jóban voltatok egymással. Lehet ez a valaki a legjobb barátod, de lehet a szerelmed is, aki nagyon boldoggá tett téged egykoron.

4. jel: tökéletesen kiegészítitek egymást

Néhány emberrel nagyon szívesen dolgozol vagy működsz együtt, szavak nélkül is megértitek, mit szeretne a másik. Az is lehetséges, épp azt mondod ki, amire gondol, vagy befejezed a mondatát, mert pontosan tudod, milyen szót akart használni. Olajozott a kapcsolat, mondhatni kiegészítitek egymást. Pontosan ugyanilyen erős jelzés, hogy találkoztatok már az előző életekben, amikor valakivel folyamatosan konfliktusba keveredsz, nem találjátok a közös hangot, de mégis újra és újra összehoznak a közös feladatok, vagy éppenséggel képtelenek vagytok szakítani egymással.

7 nagyon fontos jel bizonyítja, találkoztatok már az előző életekben

5. jel: gyötör a bűntudat

Az előző életbeli adósságra utalhat, ha tudattalanul is gyötör a bűntudat. Él valaki a környezetedben, akinek önkéntelenül is sokkal többet adsz, mint amit tőle kapsz cserébe. Nagyon is lehetséges, sok élettel ezelőtt tartoztál ennek az embernek. A tudattalanod felismerte őt, és most próbálod törleszteni, amit akkoriban elmulasztottál.

6. jel: szexuálisan vonzódsz a másikhoz

Önmagában mindez még nem jelzés az előző életre. Abban az esetben viszont igen, ha mindketten olyan élethelyzetben vagytok, hogy nem engedhetitek meg magatoknak ezt az erős vonzódást. Nem érted, és nem találsz magyarázatot a vonzódásra, hiszen mindketten házasságban éltek. A levegő mégis vibrál közöttetek, amikor találkoztok. Nagyon valószínű, hogy valamelyik korábbi életben már szeretők voltatok.

7. jel: felismered a szemét

A szem a lélek tükre, és állítólag minden életben pontosan ugyanolyan, pontosan ugyanúgy ragyog. A másik ember nagyon ismerős pillantásából, tekintetéből is tudhatod, találkoztatok már a korábbi életekben.

(via spirit of buddhism)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top