Horoszkóp

10 erős jellel üzen az univerzum, hogy rossz úton jársz

Sokan úgy gondolják, a dolgok csak úgy, maguktól történnek. Pedig, amikor igazán figyelsz a belső hangokra, rájöhetsz, minden a fejlődésed érdekében történik. Jó is, rossz is. Üzeneteket kapsz különböző jelek formájában. Akkor is, amikor a sorsod útját járod, és akkor is, amikor letértél a neked rendelt ösvényről. Vajon, milyen jelekkel figyelmeztet az univerzum az utóbbira? Íme, 10 nagyon erős jelzés, amit mindenképpen érdemes felismerned.

Amikor az életed hullámvölgybe kerül, szinte biztos, hogy valamit nem úgy teszel, ahogyan azt a születésed előtt tervezted. Ilyenkor megváltozik a kisugárzásod, alacsonyabb az energiaszinted, az életkedved is alábbhagy. Úgy gondolhatod, minden, ami veled történik, a balszerencse műve. Éppen ilyenkor érdemes felismerni a jeleket, ugyanis az életedért egyedül csak te magad felelsz. Nincs köze a szerencséhez és a balszerencséhez sem, te alakítod minden pillanatodat. Hogy sikeresen vagy döcögve, az csak rajtad múlik. Ahogyan elveszítetted pozitív kisugárzásodat, pontosan ugyanígy vissza is szerezheted. Figyelj fel az univerzum üzeneteire, változtass, amin változtatnod kell, így életedet visszakormányozhatod a neked rendelt útra.

10 erős jelzést küld az univerzum, amikor letértél a sorsod útjáról

  1. Többször is beütöd a lábujjad
  2. Gyakran kerülsz forgalmi dugóba 
  3. Többen is megjegyzik, valami nincs rendben veled
  4. Folyton megsérülsz
  5. Váratlan kiadásokról szóló csekkeket kapsz
  6. Kellemetlen érzések, gyakori fejfájás gyötör
  7. Csúnyán összeveszel a hozzád közel állókkal
  8. Szokatlanul gyakran betegszel meg
  9. Elveszítesz vagy eltörsz számodra fontos tárgyakat
  10. Kellemetlen szagokat, hangokat, ízeket érzel

10 erős üzenettel jelez az univerzum

Bármelyik jelet is tapasztald az életedben, mindenképpen érdemes elgondolkodnod, de legalábbis feltenni a kérdést, vajon mi az, amin változtatnod kell, mit tehetnél másként. Ha valóban kíváncsi vagy, megkapod a választ, a segítség újabb üzenet formájában érkezik hozzád. A meditáció, a lazítás szintén hasznos segítség a megoldáshoz vezető úton. Onnan tudhatod, hogy újra a sorsod útját járod, megtaláltad a megoldást, hogy az addig balszerencsének hitt dolgok megszűnnek létezni az életedben. Kellemes érzések töltenek el, elkezded magad jól érezni, és egyre pozitívabb dolgokat, pozitív embereket vonzol be az életedbe.

Figyelj fel mielőbb a jelekre, hiszen a te életedben minden teérted történik.

(via simple capacity)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top