Horoszkóp

Mit látsz a képen? Különleges dolgot tudhatsz meg magadról

Ez a személyiségteszt érdekes dolgot árul el rólad. Olyasmit tudhatsz meg magadról, ami mélyen rejtőzhet, talán eddig nem is sejtetted, hogy ott lapul a lelkedben. A képen látott első részlet ugyanis a benned rejtőző félelmeket mutatja meg. Elgondolkodtató igazságokra bukkanhatsz.

Vajon mi az az első részlet, amit azonnal fölfedezel a képen? Ebből az izgalmas személyiségtesztből fontos információkat tudhatsz meg magadról. Olvasd el a kép alatt található és rád vonatkozó leírást. Lényeges, ne nézd hosszasan a rajzot. Azt a részletet nézd meg, amelyik első pillantásra vonzza a figyelmedet. Melyik ez? Mi tűnt fel elsőre, mi az, amit azonnal észrevettél? Ez a darabka fedi fel ugyanis személyiségednek azt a fontos részét, amelyről talán eddig nem is tudtál. Akkor hát, mit vettél észre legelőször a rajzon?

Ha a kislány alakja tűnt fel elsőként

Ez a részlet a gyermekkorból hozott belső félelemre, érzésekre utal. Felnőttként a viselkedési mintákban, a függőségekben vagy túlzott ragaszkodásban jelentkezhet. Az édesanyával való kapcsolat döntő az érzelmi fejlődés során, ezért ha sokat voltál távol édesanyádtól vagy ő nem tudott kellő figyelmet fordítani rád, a szorongás tudattalan félelmekben kerülhet a felszínre. Könnyen lehet, félelmet okoznak a döntési helyzetek, de megrémíthet a felelősség vállalása is. Az édesanyával összefüggésbe hozható trauma kialakulhatott már a születésed előtt, a magzati korban vagy valamivel később, kisbabaként is.

A pillangót vetted először észre a képen

A pillangó szimbólumához többnyire pozitív érzések kapcsolódnak. Tudattalan szintű értelmezése szerint ugyanakkor nagyon mélyen gyökerező érzésekre utalhat. A haláltól való félelmet jelenti, de akár azt is, hogy ez a félelem már nem él, nem létezik, mégis ott rejtőzik a lelkedben. Mélyen elfojtott, feldolgozatlan érzések gyötörhetnek a hozzád közel álló emberekkel kapcsolatosan, akikkel többé már nem találkozhatsz.

Ezt jelenti az eper a képen

Az eper pontosan a kép középpontjában látható, és jóval nagyobb és hangsúlyosabb, mint amekkora ez a gyümölcs a valóságban. A szeretet jelképe, így ha az epret láttad meg először, könnyen előfordulhat, hogy a szeretettel kapcsolatos fájdalmat érzel. Durván összetörhette az első szerelmed a szívedet, vagy mélyen a lelkedben a szeretettel kapcsolatos érzésekben csalódtál. Összefügghet a gyermekkorodban tapasztalt vagy éppenséggel nem tapasztalt szeretet érzésével is ez a belső félelem. 

A pók tűnt fel elsőként a képen

A pókoktól félnek talán a legtöbben. Tudat alatt a körülötted lévő világtól való félelmet jelenti a pók szimbóluma. Nem érzed magad biztonságban, tehetetlenséget, veszélyeket érzel. Mindez pedig pontosan abban gátol, hogy megláthasd és megtapasztald az élet szépségét, a boldogságot. Gyakran szorongsz különféle okokból, nem érzed magad elég jónak. Mindenképpen érdemes – akár szakember segítségével – megtalálni az aggódás, a folytonos bizonytalanság és a félelmeid okát.

Ha a fákat pillantottad meg először

A fa az egyik legerőteljesebb szimbólum a pszichológiában, szinte valamennyi rajztesztben szerepel. A gyökereidet jelenti. Ezen a rajzon a két fa hídként kapcsolódik egymáshoz, amely a benned lévő belső és még megoldatlan konfliktusra utal. Olyan dolog lehet az életedben, amelytől nem tudsz elszakadni, pedig már ideje lenne. Az is előfordulhat, némely tulajdonságodat nem tudod elfogadni. Érdemes olyas valakivel beszélgetned a benned zajló félelmekről, aki képes kívülről látni a problémát, így segíteni tud abban, hogy te is felismerhesd a félelmeid okát.

A Teddy-mackók egyike tűnt fel a képen

Gyermekkorában szinte mindenkinek az egyik kedvenc játéka a mackó volt. Sok gyerek közeli barátként tekint erre a figurára, olyan társra, aki feltételek nélkül fogad el olyannak, amilyen vagy. Melegséget, szeretetet, biztonságot ad. Biztosan te is magadhoz ölelted kedvenc mackódat, amikor féltél valamitől.  Nos, a képnek ez a részlete arra utal, hogy mélyen legbelül magától a félelemtől rettegsz. Gyermekkorodban történhetett veled valami, ami a tudattalanba süllyesztve a mai napig is félelmekkel tölt el. Érdemes mielőbb a felszínre hozni ezt a traumát, bármennyire is fájdalmasnak tűnhet.

(via life coach code)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top