Horoszkóp

Ez az 5 csillagjegy nem ismeri a viccet

Jobban teszed, ha ezekkel a csillagjegyekkel nem nagyon viccelődsz, nem mondhatni rájuk ugyanis, hogy humorban erősek lennének. Persze, leginkább akkor sértődékenyek és érzékenyek, amikor a vicces megjegyzés őket érinti. Másokon ők is jót mulatnak. Nos, melyek azok a csillagjegyek, akiknek nincs igazán érzékük a humorhoz? A horoszkópok felfedik őket.

A Rák hajlamos megsértődni

Annak ellenére, hogy a Rák szívesen ismerkedik, beszélget másokkal, hajlamos lehet rá, hogy időnként elfelejtsen nevetni. Ezzel a csillagjeggyel is megesik, hogy időnként mindent túlzottan is komolyan vesz, ezért könnyen megsértődhet a viccelődésen. Azt kellene felismernie, hogy amikor már hosszabb ideje nem képes szívből kacagni, az élete is borzasztóan unalmassá és egyhangúvá válik. A nevetés, a humor a lélekre is hat, márpedig a Rák nagyon lelkizős és nagyon mélyen érző típus. Nos, ha nem szeretne a partik unalmas tökfeje lenni, nevessen minél többet. A kisugárzása is megváltozik.

A Skorpió bonyolult típus

Mondhatni, a Skorpió az egyik legbonyolultabb csillagjegy. Szinte sosem lehet tudni, mire gondol valójában, mert egészen másként viselkedik, és nem is feltétlenül mondja azt, amit valóban érez. Horoszkópja szerint derűsnek, vidámnak tűnhet, pedig valójában csak színlel. Egészen más zajlik le benne, mint amit kívül mutat. Még az is lehet, hatalmasat kacag egy-egy vicces megjegyzésen, közben pedig már az őt ért sérelem megtorlásán gondolkodik. Ezért sem véletlen, hogy a Skorpió egy másik Skorpió társaságában érzi magát a legjobban, hiszen pontosan tudja, mit gondol vagy érez a másik.

A Bak túlzottan is visszafogott

Talán a zodiákus leghűvösebb, legzárkózottabb és legvisszafogottabb típusa a Bak. Így az sem véletlen, hogy a humort, a szórakozást sem igazán kedveli ez a csillagjegy. Pedig lenne érzéke hozzá. Az is igaz, az ő vicceit sem sokan értik. A legtöbben csak nagyokat néznek azokon  a megjegyzéseken, amelyeken ő harsányan tud nevetni. A Bak is hajlamos rá, hogy túlzottan komolyan vegye az életét. Pedig ha képes lenne egy kicsit lazítani, gördülékenyebben haladhatna a céljai felé.

A Szűz elveszik a részletekben

A Szűz túlzottan is ügyel minden részletre, gyakran annyira belemélyed, hogy szinte bele is vész abba. Már pedig szerinte a kemény munkában nincs helye a humornak. Aprólékos, pedáns, a legapróbb részlet sem kerüli el a figyelmét. A Szűz kezéből csak a nagyító hiányzik, hogy ő legyen Sherlock Holmes. A vidámság, a móka? Annak is megvan a helye és az ideje – máskor, valamikor. Majd egyszer, ha jut rá ideje…

A Kos megy a saját feje után

A Kos legalább annyira makacs és önfejű, mint a Bika. A humorérzéke is többnyire éppen ennyire merev. Mindez csak azért tűnik problémásnak, mert a Kos született vezető, aki szívesen vállalja a felelősséget, de azért a lazaság, az élvezetek sem állnak távol tőle. A humora fanyar és sajátos. Másokon szívesen viccelődik, de azt már nem nagyon szereti, ha ő a humor célpontja.

Ezek a csillagjegyek nem kedvelik, ha rajtuk viccelődnek

(via ohippo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top