Horoszkóp

7 tipp, hogy pozitív karmát vonzz az életedbe

A karma törvénye szerint ahogy vetsz, úgy aratsz. Vagyis pontosan azt kapod vissza, amit teszel. Vajon hogyan alakíthatod az életedet úgy, hogy pozitív karmát vonzz be? Hogy valóban megélhesd a boldogságot, a felhőtlen örömet? Íme 7 elgondolkodtató és mindenképpen megfontolandó lehetőség mindehhez.

1. tipp, hogy pozitív karmát vonzz az életedbe

Amikor a célod elérésére összpontosítasz, és persze meg is teszel mindent, hogy megvalósítsd azt, pozitív karmát teremtesz. Ilyenkor nem jut időd más dolgokon gondolkozni, az foglalkoztat elsősorban, hogy megvalósítsd, amit elterveztél. Minél inkább a feladatra fókuszálsz, annál biztosabb lehetsz a sikerben. A következő cél megvalósítása előtt mégis érdemes rövid pihenőt tartani, amikor megéled és élvezed a sikert.

2. tipp, hogy bevonzhasd életedbe a pozitív karmát

Figyelj fel a körülötted lévő világra. Ne menj el észrevétlenül amellett, ami épp most történik. Amikor a múlt vagy éppenséggel a jövő foglalkoztat, nem élsz a jelenben. Nem veszed észre, ami a jelen pillanatban zajlik. A jövőbeni céljaidért is épp most tehetsz, ezért ha megéled a jelen pillanatát, nagyszerű lehetőségeket érhetsz el. A pozitív karma bevonzásához és alakításához ez a lehető legnagyszerűbb út. 

3. tipp a pozitív karmáért

Mindenkor, amikor felelősséget vállalsz a gondolataidért, a tetteidért, pozitív karmát teremtesz. Amikor hibát követsz el, ne másokat tégy felelőssé, ne másokat okolj a problémáért, hanem ismerd fel a saját felelősségedet, te miben hibáztál. Óriási lépést teszel előre, amikor szembenézel azzal, amit rosszul csináltál. Az sosem baj, amikor hibázol,  és még jobb, ha tanulsz belőle, az nem helyes, amikor nem akarod a felelősséget belátni.

4. tipp, hogy pozitív karmát teremthess az életedben

Nagyon lépsz előre a fejlődésed, a sorsod útján, amikor tudsz nevetni saját magadon. Amikor felismered a hibákat, és azokon már nem idegeskedsz, hanem kacagsz egy jót. Amikor nem veszed magadra mások kritikáját, hanem mosolyogsz a megjegyzéseken. Mindenkinek vannak hibái, és mindenki követ el hibákat, de az már egyáltalán nem mindegy, hogyan éled meg ezeket.

7 módon vonzhatod be a pozitív karmát az életedbe

5. tipp a pozitív karma megteremtéséért

A türelem rózsát, nem mellesleg pozitív karmát terem. Légy türelmes önmagaddal és a téged körülvevő világgal szemben is. El kell fogadnod, hogy némely dolog vagy cél megvalósításához több időre lehet szükség. Nem siettetheted, nem hozhatod előre, bármennyire is szeretnéd. Minden pontosan akkor történik meg az életedben, amikor eljön annak az ideje.

6. tipp, hogy pozitív karmát teremthess

A kedvességhez apró dolgok, apró figyelmességek is bőven elegendőek. Gyakorold nap mint nap, légy kedves önzetlenül idegenekkel is. Próbálj akkor is nyugodt és kiegyensúlyozott maradni, amikor mások esetleg fel akarnak bosszantani. Sokkal többet érhetsz el egy kedves mosollyal, mint ha fölveszed a bokszkesztyűt.

7. tipp a pozitív karma megteremtéséhez

Légy nyitott a változásokra. Az élet csupa körforgás és változás. Sokan inkább a megszokott dolgokhoz ragaszkodnak, pedig ha nyitottan állsz a változások elé, sokkal tovább juthatsz. Nem érdemes bosszankodni, ha a célod nem úgy alakul, ahogyan eltervezted. Ami történik, érted történik. Bármilyen furcsa, de pozitív karmát azzal is teremthetsz magadnak, ha kilépsz a komfortzónádból, és örömmel fogadod a változást. Próbáld csak meg, sikerülni fog!

(via life coach code)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top