Horoszkóp

Mire készülj szeptemberben a szerelem és a párkapcsolati boldogság terén?

Minden hónap utolsó napján leülök a szőnyegre, kiterítem magam elé a kártyákat, behunyom a szemem, és veszek néhány mély lélegzetet.

Amikor megfelelőképpen elcsendesedtem, megkérdezem: melyek a legfontosabb információk, amelyekre az olvasóimnak a következő hónapban szükségük van? Mi az, ami a leginkább segíti őket abban, hogy megtapasztalják a szerelmet és a párkapcsolati boldogságot? Aztán – továbbra is behunyt szemmel, a belső vezettetésre hagyatkozva – kihúzom a kártyákat.

Az elsőt Tori Hartmann: A csakrák bölcsessége című csomagjából húzom. Ez erre a kérdésre válaszol: miről szól ez a hónap?

A másodikat Esther and Jerry Hicks: Getting into the Vortex (Belépés a vonzás örvényébe) című paklijából húzom, amelynek ez az alcíme: Relationship Cards (Kapcsolati kártyák). Ebből erre a kérdésre kapunk választ: mi lesz a feladatunk ebben a hónapban?

A harmadikat pedig Kris Carr: Crazy Sexy Love Notes (Őrülten csábos szerelmes üzenetek) című kártyáiból húzom, és ezt kérdezem hozzá: mivel táplálhatjuk és támogathatjuk magunkat abban a folyamatban, amit a másik két kártya üzenete elindít?

Lássuk tehát, mi vár ránk szeptemberben!

  • Amiről a hónap szól: megvilágosodás.
  • Ami a feladat: képes vagy rá, hogy egy nemkívánatos kapcsolatból egy kívánatosba kerülj. 
  • Ami támogatni fog: kérj segítséget!
Mire készülj szeptemberben a szerelem és a párkapcsolati boldogság terén?

1. lap: Megvilágosodás

Hogy jön ez ide? – kérdezheted most. – A megvilágosodás nem egy spirituális fogalom? Miképpen kapcsolódhat ez a szerelemhez és a párkapcsolati boldogsághoz?

Biztosan te is csaptál már a homlokodra ezzel a felkiáltással: “Ó, megvilágosodtam!”

A hétköznapokban akkor használjuk ezt a szót, amikor felismerünk valamit; amikor megvilágosodik az életünknek egy olyan szelete, ahol eddig nem láttunk tisztán. Erről fog szólni tehát ez a hónap: lehetőséged lesz arra, hogy válaszokat kapj, és megtaláld a kulcsot néhány ajtóhoz, amiket már régóta szeretnél kinyitni.

Ez azt is jelenti, hogy érdemes lesz időt szentelned annak, hogy eleget legyél egyedül. Ha teheted, menj el sétálni, vagy üldögélj a fotelban, miközben kifelé bámulsz az ablakon, vagy nézz végig egy naplementét. Az a fontos, hogy ez idő alatt (ha van rá egy órád, az a legjobb) légy csendben. Ne beszélj, és hozzád se beszéljenek. Ne olvass, ne hallgass zenét, és ne telefonálj. No és persze az internethez se nyúlj. Törekedj arra, hogy minél nagyobb csend szülessen benned, mert így fogod meghallani azt a halk belső hangot, amely folyamatosan ellát tanácsokkal, ám a nagy zajban eddig talán nem hallottad.

Ehhez valószínűleg készen kell állnod arra is, hogy elengedd a változástól való félelmedet. Hiszen a zajt gyakran épp azért csapjuk, hogy még véletlenül se halljuk meg, ami “odabent” zajlik. Mert ha meghalljuk, akkor már nem tehetünk úgy, mintha nem tudnánk róla.

Ha meghallod például, amint belső gyermeked arra kér, hogy játssz többet, akkor ez addig nem hagy nyugodni, amíg meg nem teszed. Vagy ha meghallod, hogy belső bölcsességed ezt mondja: Csodálatos és szeretnivaló vagy! Szeresd magad te is!, akkor egyre hátrébb fogsz lépni azokból a helyzetekből, amelyek nem ezt a szeretetet tükrözik. Mindez pedig változással jár. Mégis légy bátor, és válaszd a csendet! Válaszd a felismeréseket, amelyek ebből a csendből születnek. Így lépsz szeptemberben is egyre közelebb a szerelemhez és a párkapcsolati boldogsághoz.

2. lap: Képes vagy rá, hogy egy nemkívánatos kapcsolatból egy kívánatosba kerülj. 

Minden egyes kapcsolatod a segítségedre van. Bármit is élsz át közben, az mind abban támogat, hogy szétválogasd a megtapasztalásaidat eszerint: ezt kérem, ezt nem kérem. Így válik fokokozatosan egyre világosabbá számodra, hogy mire vágysz (és mire nem) egy számodra ideális párkapcsolatban. Minél tisztább benned ez a tudás, annál inkább olyan emberekkel találkozol, akik ezeket a minőségeket tükrözik, és annál könnyebb lesz köztük megtalálni a kedvesedet.

De van itt még egy fontos dolog. Nemcsak tudnod szükséges, hogy mit akarsz, hanem érezned is. Nézzünk egy példát! Hogyan szeretnéd érezni magad a kedvesed oldalán? Szeretettnek? Boldognak? Örömtelinek? Vonzónak? Lazának? Fontosnak? Értékesnek? Bármelyik is az, ne várj vele tovább egy percet sem! Kezdd el érezni már most!

Mi van?! – kérdezed most döbbenten. – Hogyhogy kezdjem el ezt vagy azt érezni? Ráadásul vezényszóra? Magamtól?!

Igen. Ez a feladat szeptemberre. Minél jobban érzed magad, minél inkább úgy érzed magad már most, ahogy majd a párkapcsolatodban szeretnéd, annál közelebb hívod a pillanatot, amikor ez kézzelfoghatóan is megvalósul. Az tehát a feladat, hogy felderítsd, mi mindentől érzed jól magad. Mitől érzed magad szeretettnek, boldognak, örömtelinek, vonzónak, lazának, fontosnak, értékesnek? Mit tehetsz te magad ezért?

Engedd, hogy megérkezzenek a felismerések arról, hogyan éreztethetnéd magaddal, mennyire csodálatos vagy! Mit kell hozzá tenned? Mit kell hozzá gondolnod? Töltsd fel magad ezekkel az érzésekkel, és meglátod, csak olyan emberekkel fogsz találkozni, akiktől ugyanezt kapod vissza. Minél jobban érzed magad a bőrödben, annál csodálatosabban alakul az életed. Ez a sorrend, nem fordítva! Először a jó érzés, aztán a kívánt változások. Ezt fogjuk begyakorolni szeptemberben.

Mire készülj szeptemberben a szerelem és a párkapcsolati boldogság terén?

3. lap: Kérj segítséget!

Számtalan oka lehet annak, ha eddig nem kértél segítséget. Sokan azt gondolják, ez a gyengeség jele, márpedig ők erősek. Mások úgy vélik, nincs szükségük segítségre, hiszen mindent meg tudnak oldani egyedül is. Megint mások a visszautasítástól félnek. Van, aki kért, mégsem kapott, így nem akar újra csalódni. Aztán van, aki nem is tudja, hogyan kérjen, hiszen sohasem tette. És van olyan is, aki úgy véli, nincs körülötte senki, akitől kérhetne.

Bárhogy is, itt az idő, hogy belekezdj! Valójában rengetegen vannak körülötted, akik nagy örömmel segítenek. Vannak, akik kifejezetten megtiszteltetésnek vennék, ha megengednéd nekik, hogy ezen a módon részévé válhassanak az életednek. Lehet, hogy egészen közel vannak, lehet, hogy egy kicsit távolabb. Talán a kedvesed az, vagy a családod egy tagja, esetleg egy munkatársad vagy egy régi ismerős.

Ebben a hónapban tehát azzal támogatod a leginkább a saját fejlődésedet, ha elkezdesz segítséget kérni – kisebb és nagyobb ügyekben egyaránt. Közben pedig ne feledd, nemcsak azoktól kérhetsz, akik látható, tapintható fizikai testben itt vannak körülötted, hanem azoktól is, akiket másképp érzékelsz. Ez az a hónap, amikor bátran fordulhatsz szellemi vezetőidhez, bármilyennek is képzeled őket. Ha még nem próbáltad, akkor most jött el az ideje annak, hogy egy-egy nehéz helyzetet átadj az isteni gondviselésnek, majd pedig figyeld a jeleket. Vedd észre, milyen irányba terelnek a megérzéseid, és mit súg az intuíciód, majd cselekedj eszerint! Így lesz egyre több az örömteli, boldog kapcsolódás a mindennapjaidban. 

Sarkadi Kriszta
szeretetterapeuta
www.igazabolszerelem.hu

Párkapcsolati Gyorsszervíz:

Sarkadi Kriszta – tanító, gyógyító, papnő
“Szeretni nem kell megtanulnunk, mert a szeretet ott lakozik mindannyiunkban – ez alapvető, megmásíthatatlan természetünk. Ezért nekem pusztán az a dolgom, hogy utat mutassak abban, hogyan tudod eltakarítani a szeretet áramlásának útjában álló, belső akadályaidat. A részedről pedig ehhez semmi másra nincs szükség, mint egy kis hajlandóságra: annak felismerésére, hogy ha nem vagy maradéktalanul boldog, akkor itt az idő, hogy új döntést hozz. Akár csoportban, akár négyszemközt találkozunk, megtartalak, miközben változol, én végigkísérlek az utadon. Örömmel vagyok a bábája újjászületésednek.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top