Horoszkóp

Milyen anya vagy? Horoszkópod pontosan megmutatja

Vajon te melyik típusú anya vagy? Az engedékeny, a laza, játékos, a szigorú, az aggódó a munkamániás vagy éppen a mindenben tökéletes? Vagy az, aki hagyja érvényesülni a gyerekét, esetleg még felnőttként is minden lépését ellenőrzi? Milyen típusba tartozik a te édesanyád? A horoszkóp most mindent leleplez.

A Kos (március 20. – április 19.)

Kos jegyű anyaként sosem kérnéd bébiszitter segítségét, legföljebb édesanyádra bízod időnként a gyerekeket. Te az a típusú anya vagy, akit már messziről felismerni az utcán, hiszen el nem engednéd a gyerekek kezét. Vigyázol rájuk, mindentől véded, óvod őket. Imádod a gyerekeidet, nagyon szeretsz velük lenni. Fáradhatatlanul gondozod és neveled őket, magad intézed az összes teendőt. Aztán esténként hullafáradtan esel az ágyba. Másnap viszont kipattansz, és minden energiáddal újra a gyerekek boldogulására koncentrálsz. 

A Bika (április 19. – május 20.)

Bika jegyű édesanyaként te lehetnél a megbízhatóság szobra. Gyerekeid mindig számíthatnak rád, hiszen pontosan tudják, mennyire következetes, türelmes és kitartó vagy. Már egészen kisgyerek koruk óta a gondosan felépített napirendet követed, nem hagynál ki egyetlen lépést sem. Nem szívesen borítod fel még a nyaralások kedvéért sem a jól bevált rendszert. Néha azért egy kicsit kemény és szigorú vagy, de az biztos, gyerekeid gyorsan megtanulják, kemény és szorgalmas munkával érhetnek célba. Ösztönzöd és inspirálod őket.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Ikrek jegyű anyaként nem veszed az anyaságot sem túl komolyan. Laza és vicces vagy, minden játékból kiveszed a részed. Szívesen lógsz a gyerekekkel, nagyon sok és változatos programot szervezel, ti nem az otthonülő típusok közé tartoztok. Gyerekeidben inkább partnert és barátot látsz, mintsem gyerekeket. A legjobb születésnapi bulikat is te szervezed. Mindig találsz új ötletet, amivel szórakoztatni lehet kicsiket és nagyokat egyaránt. A te gyerekeid biztosan nem ismerik az unalom fogalmát.

A Rák (június 21. – július 22.)

Rák jegyűként talán te lehetnél az édesanyák gyöngye. Ha valaki házi süteményt készít gyermeke születésnapjára, és abból az óvodába is bevisz, az csak egy Rák anyuka lehet. Imádod a gyerekeidet, nem vagy velük szigorú, igaz, túlzottan következetes sem. Úgy neveled a gyerekeidet, hogy soha ne csalódjanak benned. Az is igaz, nagyon aggódó típus vagy, amivel viszont idősebb korukban már az idegeikre mehetsz. Az biztos, jó kapcsolatod sosem szakad meg velük.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Oroszlán jegyű anyaként rendkívül büszkén tekintesz a gyerekeidre. Biztos, hogy mindig van nálad egy-két fotó róluk, amiket megmutathatsz az ismerősöknek. A közösségi oldaladon is büszkélkedsz a gyerekekről készített képekkel. Mindenből a legjobbat akarod adni, de meglehetősen nagyok az elvárásaid velük szemben. Lelkesedésed, nagylelkűséged ugyanakkor inspirálja őket is. Időnként azt gondolod, jobban tudod, mi kell nekik, mindenféle tanfolyamra, különórára beíratod őket – hogy utálják és unalmas, nem számít, valamikor biztosan használni fogják még az ott tanultakat. 

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Szűz jegyű édesanyaként az a helyzet, hogy kissé körülményes vagy. Előfordul ugyanis, hogy túlbonyolítod a dolgokat. Gyermeked életének minden pillanatáról tudni szeretnél, tudni akarod, hogy akkor is jól van, ha éppen külön töltitek az időt. Te is mindenféle csoportba, tanfolyamra, különórára beíratod a gyereket, úgy gondolod, az a jó neki, ha minél több dologban kipróbálhatja magát. Nem vagy szigorú anya, inkább segíted őt, mintsem irányítod. Szereted őt annyira, hogy hagyod kibontakozni és érvényesülni a saját személyiségét.

Te milyen típusú anya vagy. Csillagjegyedből kiderül
Te milyen típusú anya vagy? Csillagjegyedből kiderül

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Mérleg jegyű anyaként azt az elvet vallod, hagyni kell a gyereket kibontakozni. Már kicsi koruktól fogva önállóságra neveled őket. Az igazság persze az, hogy kicsit lusta vagy, és a magad dolgát könnyíted meg csupán ezzel a hozzáállással. Viszont nincs miért aggódnod, a gyerekek jól boldogulnak, és valóban megállják a helyüket már a korai éveikben is. Valójában nagyon is boldogok, és élvezik a szabadságot, hogy nagyon sok mindent önállóan, ellenőrzés nélkül tehetnek.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

Skorpió jegyű édesanyaként bámulatos az ízlésed. A többi anyuka igencsak irigyen néz kifejezetten stílusos gyerekeidre. Mindig a hozzájuk tökéletesen illő ruhadarabokat választod, mondhatni ők a suli menő gyerekei. Óvod őket, vigyázod minden lépésüket, valójában annak sem nagyon örülsz, ha más gyerekekhez mennek látogatóba. Néha kicsit ijesztő is lehetsz a gyerekek számára, mert nem értik, miért baj, ha másokkal is barátkoznak. Tényleg, miért baj?

A Nyilas (november 22. – december 21.)

Nyilas jegyű anyaként nem adod fel az álmaidat. Attól, hogy gyerekeid születtek, gyerekeket nevelsz, még nem szeretsz kevésbé utazni, és a függetlenségedre is pontosan ugyanannyira vágysz, mint korábban. Ha jön egy újabb kaland, fogod a családot, és együtt indultok útnak. Persze, könnyen lehet, viszed magaddal a bébiszittert is, hiszen a kicsik azért korlátokat is jelentenek. Mindenesetre az biztos, gyerekeid kifejezetten nyitottak a világra, érdeklődéssel szemlélik más országok kultúráját, és bármikor bárkivel szívesen ismerkednek.

A Bak (december 22. – január 19.)

Bak jegyű édesanyaként a hagyományok híve vagy a gyermeknevelést illetően is. Mindent megteszel a gyerekeidért, gondozod, neveled őket. A munka mellett rohansz az iskolába, óvodába, majd a különórákra, este pedig mesével búcsúztatod gyerekeidet. Gondosan felépíted az életüket, kiállsz mellettük, megvéded őket, amikor csak szükséges. A gyerekek pontosan tudják, mennyire szereted őket, mit jelentenek számodra, hiszen mindennap elmondod nekik. Az is igaz rád, hogy gyerekeidet a saját példádon át valóban az életre neveled.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

Vízöntő jegyű anyaként olyan típus vagy, aki mindent egyszerre akar. Helyt akarsz állni a munkahelyeden, de a tökéletes édesanya is te szeretnél lenni. Gyerekeid kedvéért sem mondasz le a hobbijaidról, a saját igényeidre is figyelsz. Az is igaz, képes vagy egyszerre telefonon a munkáddal kapcsolatos megbeszélést folytatni, és közben a gyerek házi feladatát javítani. Mégis el kéne fogadnod a tényt, nem lehetsz tökéletes anya és feleség, tökéletes munkaerő és a baráti társaság mozgatórugója egy személyben. Légy magaddal kicsit engedékenyebb, átadhatsz másoknak is a feladatokból, és meglátod, sokkal boldogabb leszel.

A Halak (február 19. – március 20.)

Halak jegyű édesanyaként nem veszed a feladatokat túlzottan komolyan. Inkább élvezni szeretnéd az anyaság minden pillanatát olyan hippi stílusú mamaként. Gyerekeid mellett az is nagyon fontos, hogy a saját lelkedre, a saját igényeidre is odafigyelj. Érzékenységedből adódóan pontosan tudod, mire van igényük a gyerekeidnek, pontosan tudod, hogyan szeresd őket. Viszont nem akarod, hogy a gyerekek gyorsan felnőjenek, talán még nagyobb korukban is “babázol” velük. Fogadd el az idő múlását, és vedd észre, minden kornak igenis megvan a maga szépsége.

(via the talko)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top