Horoszkóp

9 jel, hogy boszorkánynak születtél

Boszorkányok márpedig léteznek – ha hiszed, ha nem. Lehet, benned is rejtőzik egy, csak esetleg eddig nem tudtál róla. Különböző jelekből figyelhetsz fel a különleges tulajdonságokra. Vajon milyen jelekből sejtheted, hogy boszorkányos képességekkel születtél? Íme a 9 legerősebb jelzés.

A fehér vagy jó boszorkányokat gyakran tévesztik össze az angyalokkal. Pedig egészen mások. A boszorkányok mélyen gyökerező kapcsolatot ápolnak a természettel, míg az angyalok inkább a levegő elemhez tartoznak. Az angyalok az éghez köthetők, a fehér boszik a földi világban léteznek. Az viszont mindkettőjükre igaz, hogy segítenek, amikor kéred.

Hogy benned is boszorkány rejtőzik, arra több jel utalhat. Nos, a jók vagy éppenséggel a fekete mágiát űzők közé tartozol? Íme, 9 jel, hogy fehér boszi lakozik a lelkedben.

1. jel, hogy boszorkánynak születtél

Igen erős jelzés, hogy boszorkány vagy, ha megálmodod előre, mi fog veled történni. Ezek a jósló álmok veszélyekre figyelmeztethetnek, de ugyanígy egy nagy találkozás és szerelem lehetőségét is felvillanthatják előtted. Mostantól érdemes komolyan venned az álmokat.

2. jel, hogy boszokány lakik a lelkedben

Amikor belépsz egy lakásba vagy bármilyen helyiségbe, és azonnal megérzed az energiákat, az nagyon erős jelzés. Érezheted magad jól, de nagyon rosszul is attól függően, hogy pozitív vagy negatív energiákat érzékelsz a teremben vagy a szobában.

3. jel, hogy te is boszorkány vagy

A boszorkányok nagyon érzékenyek, ami nem feltétlenül azt jelenti, hogy megsértődsz mások megjegyzésein, hanem inkább azt, hogy képes lehetsz megérezni, érzékelni mások testi vagy lelki fájdalmát. Ezt a képességet a régmúltból hozod, amikor a boszorkányok még tanácsokat és gyógyírt adtak a hozzájuk forduló embereknek.

4. jel, hogy boszorkány lakozik benned

Kétségtelenül boszorkánynak születtél, ha a régi, hagyományos és bevált gyógymódokat kedveled a modern orvoslás és orvosságok helyett. Hiszel a homeopátiában, a gyógynövények, az illóolajok erejében. Ha ma már nem is keversz gyógyitalokat, a régmúltban, valamelyik előző életedben még megtehetted.

5. jel, hogy boszorkánynak születtél

Vajon mennyire vonzódnak hozzád a gyerekek és az állatok? Szereted őket, szívesen töltöd az időt a társaságukban? Nem véletlenül válaszolsz igennel, valahol mélyen ők is pontosan érzik érző boszorkányszívedet.

Erős jelekből tudhatod, boszorkánynak születtél
Erős jelekből tudhatod, boszorkánynak születtél

6. jel, hogy te is boszorkány vagy

Érdekel a kozmosz, az univerzum világa. Szívesen pillantasz fel a csillagos égboltra, szívesen nézed a holdat. Telihold idején még inkább felerősödhet benned a vágy, hogy kimenj a friss levegőre. Követed a hold változásait, érzed a hatását.

7. jel, hogy boszorkányos a lelked

A boszorkányos lélek megmutatkozhat abban is, hogyan érzed magad a konyhában. Ha szívesen próbálsz ki új recepteket, szeretsz főzni, kotyvasztani, mennyei süteményeket sütni, újabb jel, hogy te is boszi lehetsz.

8. jel, hogy boszorkány lapul a benned

Bármilyen furcsán is hangzik, de amikor fontos számodra, hogy mennyi szemetet hagysz magad után, hiszel az újrahasznosításban, a természet megóvásában, ez a tulajdonság is boszorkánylélekre utal. Vigyázol a természetre, hiszen természtedből adódóan nagyon közel érzed magad hozzá.

9. jel, hogy boszorkánynak születtél

Hiszel a láthatatlan világ létezésében. Érzed, amikor szellemek próbálnak veled kapcsolatba lépni, de pontosan tudod azt is, hogy a tündérek is valóságos lények. Nemcsak hiszed, tudod is, hogy egy magasabb erő irányít téged és mindenki mást is.

(via daily occupation)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top