Horoszkóp

Íme a csillagjegyek legtitkosabb szexfantáziája

Vajon miről fantáziálnak a csillagjegyek? Mi a legtitkosabb vágyuk a hálószobában? Személyiségüktől függően más és más. Van, akit a durva keménység izgat fel, másvalakit a szerepjátékok, megint más pedig házi videóról álmodozik. Nos, kinek milyen erotikus gondolatok, szexfantáziák járnak a fejében? A horoszkópokból ez is kiderül.

A Kos (március 20. – április 19.)

A Kos szenvedélyes, heves típus. Szinte mindenkor éhes a szexre, a hálószobai hancúrozás lehetőségét sosem hagyná ki. Az is biztos, ez a csillagjegy domináns az ágyban, lehengerlő és ellenállhatatlan. Imádja a kihívásokat, a kockáztatást, az egyhangúság ugyanakkor gyorsan kedvét szegi. Titkos vágya a szadista szex, olyan szürke 50 árnyalata módjára. 

A Bika (április 19. – május 20.)

A Bika az ágyban egészen más oldalát mutatja, mint az élet más részében. Kiegyensúlyozott, nyugodt és megfontolt típus az életben, ezzel szemben szenvedélyes és elképesztően erotikus szerető. Imádja a finom illatokat, az érintéseket, a luxust mindenben. Titkos szexfantáziája éppen ezért is meglepő, arról ábrándozik, hogy mindenféle ragacsos és édes étellel összekent testtel szeretkezhet.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek vidám és kíváncsi természetű. Nyitott minden újdonságra és egyediségre. Az unalmat, az egyhangúságot ő sem viseli jól. A szexuális tárgyakhoz különösen vonzódik. Nem véletlen, hogy a legtitkosabb vágyai között a szexkütyük szerepelnek. Szívesen kipróbálna többet is a szexshopok kínálatából. 

A Rák (június 21. – július 22.)

A Rák egyáltalán nem szégyenlős. Érzéki és érzelmes, és ő tényleg nem elrontója a hálószobai örömöknek. Sőt, a szerepjátékok egyenesen felpezsdítik benne a vágyat. Arról fantáziál, mennyire szívesen beöltözne szobalánynak vagy nővérkének, csak párját elcsábíthassa újra és újra.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán engedelmes partnerre vágyik, aki ugyanakkor csöppet sem visszahúzódó vagy tartózkodó az ágyban. Az Oroszlán szenvedélyes és forró, imádja a reflektorfényt, imádja, ha mindenki őt nézi, őt csodálja. Nem véletlen az sem, hogy arról fantáziál, ő az erotikus filmek főszereplője. Imádná, ha házi videó készülne róla.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz csillagjegyről sokan azt feltételezik, szűzies és visszafogott az ágyban is. Nos, mindez csöppet sem igaz. Lehet, hogy időnként szégyenlős és visszahúzódó, de a szerelemben nagyon is nyitott – megfelelő keretek között. Mindenre nem hajlandó, az is igaz. Az előjáték ugyanakkor felcsigázza a fantáziáját. Legyen hosszú, elnyújtott és érzéki, amikor már szinte robban a vágytól.

Erről fantáziálnak a hálószobában a csillagjegyek
Erről fantáziálnak a hálószobában a csillagjegyek

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg szerelme széles skálán mozog. Van, amikor érzékiségre, finomságra vágyik, máskor szinte megvadul és eszét veszti. Fekete, testre feszülő bőrruháról álmodik, amit párja finoman és módszeresen fejt le róla. Még az is előfordulhat, hogy bilincs és ostor is van a kezében.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpió a legerotikusabb, legszexibb csillagjegy. Pontosan tudja, mit akar az ágyban, és pontosan tudja, mit és hogyan tegyen az ágyban, hogy partnerét lenyűgözze. A hálószobája ajtajára ki lehetne függeszteni a táblát: “Vigyázat! Magas feszültség!” Ő nem csak fantáziál, meg is valósítja a vágyait. Attól jön igazán elemébe, ha úgy érzi, szinte már fáj. 

A Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilas könnyed, szabadelvű, forró és szenvedélyes szerető. Valójában bármikor és bármire kész, ha szexről van szó. Erotikus fantáziájában nemcsak kettesben tölti az időt, arra vágyik, hogy egyszerre többen kényeztessék, vagy nézhesse párját valaki mással szeretkezés közben.

A Bak (december 22. – január 19.)

A Bak visszafogott és alapvetően hűvös típus, de nem a hálószobában. Ott ugyanis szinte egészen megvadul, szenvedélyes és bámulatos szerető. Nem a gyors szex híve, ő nagyon is az elnyújtott élvezetet választja. A legtitkosabb vágya az iszapbirkózás, persze erotikával fűszerezve.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntő szívesen kísérletezik. Minden újra és egyedire nyitott. Ő sem viseli az egyhangúságot, az unalmat. Bármilyen újdonságot szívesen bevet és kipróbál az ágyban. Érzéki és elragadó szerető, akinek fantáziáját újra és újra felcsigázza minden, ami váratlan. Fantáziájában erotikus ételek is szerepet játszanak.

A Halak (február 19. – március 20.)

A Halak képzelőereje óriási. Figyelmes és érzéki szerető, nem mellesleg kreatív és szórakoztató. Szívesen játszadozik a gondolattal, hogy párja vagy persze ő maga hivatásos prosti, aki pontosan tudja, milyen “szolgáltatást” vár tőle a szerelme. Az ezért járó fizetség sem marad el természetesen.

(via parhlo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top