Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy borzasztóan gyerekes

Némely csillagjegy szülöttei felnőttként is borzasztóan gyerekesen tudnak viselkedni. Lázadnak, hisztisek, nem vállalják a felelősséget, vagy semmit sem lehet rájuk bízni, mert semmit sem vesznek komolyan. Kik azok, akik a horoszkópjuk szerint lelkiekben sosem nőnek fel? Kik azok, akikkel nem mindig egyszerű a párkapcsolat? Íme, ők négyen.

Az Ikrek képtelen megkomolyodni

És leginkább az Ikrek férfira jellemző, hogy képtelen megkomolyodni. Bámulatos humorral rendelkezik, szinte ragályos a jó kedve. Lelkiekben mindig fiatal – és valljuk be – kissé gyerekes marad. Képtelen komolyan és felnőttként viselkedni még akkor is, amikor pedig nagyon is sarkára kéne állnia. Még ezt is elpoénkodja, ahogyan a felelősségvállalás sem erős oldala. Mindig a könnyebb és egyszerűbb lehetőséget választja, ő az, aki sosem bonyolítja túl az életét. Miközben elképesztően barátságos és társaságkedvelő típus, az Ikrek nagyon bántó is tud lenni. Nem szándékosan, egyszerűen csak nem érzi, megjegyzésével mikor lépi át a jópofaság határát.

A Halak mindig elsírja magát

Egy Halak nőnek valójában még csak mondani sem kell semmi rosszat ahhoz, hogy elsírja magát. Elképesztően érzékeny típus, nagyon könnyen meghatódik. Ő még felnőttként is a fellegekben jár, szinte képtelen a földi dolgokra összpontosítani a figyelmét. Álmodozó, ábrándozó lélek, épp, mint a gyerekek. Az asztrológusok ezt a csillagjegyet tartják a legbölcsebbnek. Nos, nem mindenkor az, mert az érzelmei gyakran felülírják született bölcsességét. Addig nincs is ezzel probléma, amíg nem érzelmi zsarolásra használja érzékenységét és a sírást. Ő ugyanis igazi mártír, ő az önfeláldozó, aki mindenkiért mindent megtesz, de nem kap érte cserébe semmit. Természetesen mindez a valóságban jóval árnyaltabb képet fest, bevált módszerét a Halak mégis igen gyakran bevezeti.

A Nyilas sosem hibás

A Nyilas konfliktuskerülő típus. Nem szereti sem a vitákat, sem a veszekedést. A felelősséget sem szívesen vállalja, szerinte mindig a másik a hibás, ő semmi rosszat nem tett. Aki megpróbálja őt szembesíteni a tettével vagy éppenséggel vitatkozni akar vele, számítson rá, a Nyilas úgy eliszkol, hogy bottal ütheti a nyomát. Könnyen lehet, hetekig, hónapokig nem tudni róla semmit, mígnem ismét megjelenik. Addigra persze már a kényes szituációnak sincs se híre, se hamva. A Nyilas imádja a szabadságot, imád utazni, ismerkedni. Olyan, mint a forgószél, megérkezik és máris megy tovább. Nem szívesen közösködik, inkább magának való típus, épp úgy, mint a gyerekek többsége.

A Kos nagyra nőtt baba

A Kos céltudatos, ambiciózus csillagjegy. Amit eltervez, azt mindenáron meg akarja valósítani. Nem állhatnak akadályok az útjába. Ha mégis, nem duzzog, nem puffog magában, hanem akkora hisztit rendez, amit nem látott még a világ. Pontosabban gyakran látni dackorszakos kicsiktől. A Kos érzelmileg megragadt ebben a korban. Nem bírja elviselni, ha valami nem sikerül, ha nem ő a győztes. Csapkod, szenved, üvölt, szinte a földhöz veri magát. Pedig kiváló vezető, akinek kordában kéne tartania az indulatait, ő annyira forró fejű, ha felidegesíti magát, vagy felidegesítik őt valamivel, robban, mint a bomba. Számtalan pozitív tulajdonsága mellett meg kéne tanulni az érzelmeivel is bánni – mint a felnőttek.

Ezek a csillagjegyek borzasztóan gyerekesek
Ezek a csillagjegyek borzasztóan gyerekesek

(via the talko)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top