Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nem húzzák sokáig

Vannak olyan csillagjegypárok, akik eleinte nagyon erősen vonzódhatnak egymáshoz. Aztán mégsem húzzák sokáig együtt, mert annyira különböznek, és annyira eltérő személyiségjegyekkel rendelkeznek, hogy képtelenek tolerálni egymást. Kik azok, akik egészen biztosan nem számíthatnak tartós és boldog párkapcsolatra? Íme a részletek.

A Rák és a Mérleg érzelmei sosem mélyülnek el

Ez a két a csillagjegy sosem fog harcolni egymással, az igaz, de az is, hogy az érzéseik sem mélyülnek el, bármennyire is vonzódnak egymáshoz eleinte. A Rák gyakran szomorú vagy lehangolt, ezért rengeteg érzelmi támogatásra van szüksége, a Mérleg ugyanakkor sokkal egyenesebb annál, minthogy az érzelmekkel játsszon. A Rák éppen ezért a Mérlegtől sosem hallja azt, amire annyira, de annyira vágyna. A Mérlegnek meg fogalma sincs, hogyan győzhetné meg Rák párját, hogy az érzelmek helyett időnként inkább a racionalitást kéne választania. A Mérleg szívesen beszéli meg gondjait másokkal, a Rák ugyanakkor inkább magába zárja azokat. A Rák ragaszkodna, a Mérlegnek nagyon fontos a szabadság. Annyira nem találják a közös hangot, hogy az óriási vonzerő és szerelem gyorsan kihuny kettőjük között.

A Szűz és az Ikrek kapcsolata nem a legjobb ötlet

A Szűz rendszerben gondolkodik, a mindennapjait gondosan felépíti, ügyel a legapróbb részletre is, és ellenőrzés alatt tartja az életét. Szereti a kiszámítható, átlátható dolgokat. Ezzel szemben az Ikrek csöppet sem kiszámítható, nem figyel a megbeszéltekre, folyton elkésik, és nem érti, a Szűz ezen mégis miért problémázik. A Szűz számára a megbízhatóság nagyon fontos érték, az Ikrek talán nem is ismeri ezt a fogalmat. Ő az állatöv talán legnagyobb mókamestere és szélhámosa. Mindketten imádnak beszélgetni, és nagyon jókat el is filozofálgatnak együtt. A gond csupán az, hogy az igazság terén már nem beszélnek egy nyelvet. Az Ikrek többnyire a maga oldalára állítja az igazságot, a Szűz meg átlát a szitán. A Szűz nem érti az Ikrek elképesztő szabadságvágyát és folyamatos mehetnékjét, az Ikrek meg nem érti, a Szűz mégis miért ragaszkodik annyira a biztonsághoz és a szerinte rémesen unalmas dolgaihoz. A kezdeti romantikus beszélgetések és találkozások igen gyorsan kudarcba fulladnak.

Az Oroszlán és a Vízöntő megőrjíti egymást

Horoszkópjuk szerint mindkét csillagjegy nagyon szenvedélyes, vibráló jelenség, ezért nem véletlen, hogy felfigyeltek egymásra. Rendkívül vonzónak és érdekesnek tartják a másikat. Legalábbis eleinte. Gyorsan kiderül ugyanis, hogy ha valamit nem tud a Vízöntő elviselni, az biztosan a hatalom és az uralkodási vágy. Az Oroszlán mit szeret a leginkább? Éppen ezt a két dolgot. Az Oroszlán szereti érezni, hogy ő áll mindenek fölött, párjának ő a mindene, a Vízöntő ugyanakkor a számára oly fontos szabadság és távolság nélkül létezni sem tud. Eltérő igényeik pillanatok alatt leküzdhetetlen ellentéteket szülnek. Az Oroszlán tombol és drámázik, a Vízöntő mániákusan menekül. Jobban is teszi, mert ez a párkapcsolat csak tönkretenné mindkettőjük önbecsülését.

Ezek a csillagjegyek nem tudnak kitartani egymás mellett
Ezek a csillagjegyek nem tudnak kitartani egymás mellett

(via the talko)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top