Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy a legdilisebb

Akadnak egyszerűbb és igencsak bonyolult típusok is a csillagjegyek között. Némelyek imádják az érzelmi drámákat, mások duzzognak, puffognak, ha épp valami nem úgy történik, ahogy szeretnék. Melyik a négy legdilisebb csillagjegy? Íme, ők azok.

Az Oroszlán a dráma királynője

Ez a 4 csillagjegy a legdilisebb

Az Oroszlán neve dráma is lehetne. Bámulatosan ért hozzá, hogyan hívja fel magára a figyelmet úgy, hogy az évek múltán is emlékezetes maradjon. Az is biztos, minden szakítása hatalmas drámával ér véget. Imádja a körülötte lévő felhajtást, nagyon sok szelfit posztol magáról, aztán persze alig várja a hódolók dicsérő megjegyzéseit. Persze, sosem ismerné be, hogy mindene az, amikor ő lehet a társaság közepe. Ő sosem fog egy eldugott sarokban megbújni, mindent megtesz, hogy észrevegyék, ha másképp nem megy, jelenetet rendez. Ettől érzi jól magát, ő ugyanis nem lehet észrevehetetlen, persze nem is lehet nem észrevenni, a belépője is mindenkor hatásos. Hogy kínos helyzetbe hozza magát vagy másokat? Ilyen apróságokkal nem foglalkozik.

A Rák az érzelmi zsaroló

Ez a 4 csillagjegy a legdilisebb

A Rák túlteng az érzelmekben. Bármin képes elsírni magát. A sírással persze a másikra próbál hatást gyakorolni. Zacskószámra fújja tele a zsebkendőket, a végén tényleg eléri, hogy megsajnálják. Az együttérzést imádja. A párkapcsolat különösen fontos számára, ezért a szakítás egy újabb indok az éjszakák átzokogására. Persze magában nem az igazi, kell, hogy legyen valaki, akinek a vállán kisírhatja bánatát. Egy idő után zavaróak az érzelmi kitörések, de ő ezt az eszközt nem tudja feladni. Mindentől megijedhet, retteg az egyedülléttől, a magánytól, de valójában az újabb párkapcsolattól is. Ha összeszedné magát, valójában nagyon kellemes társaság lehetne.

A Bika bombaként robban

Ez a 4 csillagjegy a legdilisebb

A Bika sóvárog a párkapcsolatért. Biztonságra, stabilitásra, kitartó és hűséges párra van szüksége. Alapvetően nyugodt és békés típus. De amikor valaki felpiszkálja a lelkében tomboló vihart, rá sem lehet ismerni, az rombolóbb, mint a földrengés. Az sem tűnik fel neki, hogy igencsak meghökkentő helyzetbe hozza magát. Aki látja a kirobbanását, csak döbbenten nézi, mi történik. Aztán, amikor lehiggad, úgy gondolja, semmi rosszat nem tett, minden a lehető legnagyobb rendben van. Ismét a bájos oldalát mutatja, egészen addig, amíg újra fel nem robban benne az érzelmi bomba. Ahelyett, hogy kilépne a mérgező kapcsolatból, a végsőkig ragaszkodik partneréhez is, pedig pontosan tudja, nem értékeli őt kellően.

A Skorpió a legnagyobb méregkeverő

Ez a 4 csillagjegy a legdilisebb

A Skorpió kifejezetten félelmetes tud lenni. Amit akar, amit célul tűz ki, azt mindenkor eléri. Nem ismeri a visszautasítást. Amikor valaki mégis megpróbálja közeledését vagy az érzéseit visszautasítani, mindent lerombol, amit addig felépített. Elképesztő energiákkal rendelkezik, amiket be is vet, ha bosszút kell állnia. Az érzelmi zsarolás a kedvence, és bizony nagyon jó is benne. Azt sem viseli, ha párja féltékennyé teszi. Szinte mániákussá válhat, addig nem nyugszik, amíg ki nem deríti az igazat. Ellenőrzi párja minden lépését, és ha beigazolódik a sejtése, kő kövön nem marad. Óriási jelenetet rendez, aztán szinte belehal a fájdalomba. Szerencsére aztán gyorsan lehiggad.

(via the talko)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top