Horoszkóp

Ezt mutatja a horoszkóp a szerelmi életedről

A horoszkópokból minden kiolvasható. Segít az önismeretben, mert megmutatja az erősségeidet és a gyengeségeidet, az életedben adódó lehetőségekre is fölhívhatja a figyelmedet. A szerelmi életed, a szerelemhez való hozzáállásod is a horoszkópban rejtőzik. Milyen vagy a szerelemben? Íme a részletek.

A Kos (március 20. – április 19.)

A Kos szenvedélyes típus az élet minden területén. A szerelemben is forró vérű. Ő az alfa-férfi és az alfa-nő. Céltudatos, okos és kitartó, az önbizalma is helyén van. Az is biztos, hogy ez a csillagjegy megharcol a párjáért, a párkapcsolatért. Amikor igazán szerelmes, mindent megtesz a másikért.

A Bika (április 19. – május 20.)

A Bika megbízható, stabil és kiegyensúlyozott. Az állandóságra törekszik a szerelemben is. Könnyen elkényelmesedhet a párkapcsolatban, mert a lazítást, a lustálkodást sem veti meg. Viszont amikor változtatnia kell, azt is megteszi.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek időnként lehet kétszínű, de inkább az jellemző rá, hogy az érem mindkét oldalát megnézi. Intelligens, gyors észjárású, könnyen átlátja egy történetben a lényeget. Optimista és vidám, de időnként őt is megkörnyékezheti a depressziós hangulat. Amikor érzi, hogy párja igazán szereti, akkor tud őszintén megnyílni.

A Rák (június 21. – július 22.)

A Rák számára semmi sem jelenthet többet, mint az érzések, a gondoskodás, a segítségnyújtás és persze a szerelem, a család. Neki különösen szüksége van az intimitásra. Őszinte, de ugyanezt várja el párjától is. Amikor úgy érzi, társa nem szereti eléggé, teljesen magába roskad, akár mély depresszióba süllyedhet.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán számára semmi sem fontosabb a szeretetnél. Ő a király vagy a királynő, aki elvárja, hogy mások tiszteljék, csodálják, felnézzenek rá. Bámulatos szerető és bámulatos társ mindaddig, amíg megkapja és érzi párja kitüntető figyelmét és szeretetét. Amikor ez elvész, az egoista, makacs, kiállhatatlan, kötözködő oldalát mutatja a kapcsolatban.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz gondoskodó és figyelmes társ a szerelemben. Ugyanakkor nehezen nyílik meg, eleinte inkább tartózkodó. Nagyon sokat csalódik, ezért talán már túlzottan is óvatos az újabb kapcsolatban. Amikor eljut oda, hogy képes párjában megbízni, bámulatos, hűséges és nagyon megbízható társ válik belőle.

Ezt mutatja a horoszkóp a csillagjegyek szerelmi életéről
Ezt mutatja a horoszkóp a csillagjegyek szerelmi életéről

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg folyton a belső egyensúlyt, a harmóniát keresi. Erősen vonzódik az igazsághoz, és született diplomáciai érzékkel rendelkezik. A vitákat, a veszekedéseket nem szereti, ő a higgadt beszélgetések híve. Döntéseket sem hoz könnyen. Olyan társ mellett tart ki hosszan, aki okos meglátásaival segíthet neki.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpióról az a hír járja, van egy sötétebb oldala is. Szó, mi szó, tényleg rejtőzik benne valami boszorkányos is. Ő pontosan tudja, az élet nem habos torta, és még csak nem is tündérmese. A fény másik oldala a sötétség, és a Skorpió vonzódik a mélységekhez, a sötétséghez is, de a nehézségektől sem riad meg. Nagyon tud szeretni, de épp ennyire gyűlölni is. Aki csak egyszer is becsapja őt, annak sosem bocsát meg.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilas kitűnő vadász hírében áll. Nyílvesszőjével könnyedén mások szívébe talál. Vidám és optimista típus, akinek a szabadság, a függetlenség a mindene. Nem lehet korlátozni, ugyanakkor a szellemi beszélgetések kifejezetten inspirálják őt. Nagyon sok témában tájékozott. Akkor tart ki társa mellett hosszú távon, ha megkapja a szabadságot, ha azt tehet a kapcsolaton belül is, amit igazán szeret.

A Bak (december 22. – január 19.)

A Bak a Nyilas ellentéte: míg utóbbi spontán és könnyed, addig a Bak átgondolt, rendkívül szervezett, és gyűlöli, ha valami felborítja az elképzeléseit. Rendíthetetlen és szívós, a hűségében, a kitartásában sem érdemes kételkedni. Nem könnyű a lelkébe látni, inkább távolságtartó, mert fél, hogy párja megismeri a gyengeségeit. Akinek van türelme kivárni, amíg magától megnyílik, bámulatos szeretőre talál benne.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntő vidám, optimista, és nem fél a veszélyektől sem. Valójában saját magával érzi magát a legjobban, nagy a távolságigénye még a párkapcsolaton belül is. Az érzései nagyon mélyek, amit nem igazán tud kimutatni, ezért gyakran hűvösnek tűnhet. Ugyanakkor kiszámíthatatlan és megfejthetetlen típus is, így mellette hosszú távon sem lesz unalmas az élet.

A Halak (február 19. – március 20.)

A Halak barátságos és kedves, könnyen szerelembe esik. Szívesen segít másoknak. Ragaszkodó és hűséges típus, kitart mind a szerelme, mind a barátai, mind a szülei mellett és azon dolgok mellett is, amelyek igazán fontosak a számára. Néha talán már túlzottan is önmaga elé helyezi mások kívánságait.

(via ewao)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top