Horoszkóp

Ez a csillagjegyek legtaszítóbb tulajdonsága

Minden csillagjegynek van pozitív és van negatív oldala. Utóbbi ad lehetőséget a fejlődésre, a változásra. Hogy mi az a kellemetlen tulajdonság, amelyen még van mit javítaniuk a csillagjegyeknek, horoszkópjuk elárulja. Vajon neked mi a legtaszítóbb tulajdonságod? Előre szólunk, a jellemzésen nem érdemes megsértődni, inkább önkritikát gyakorolva mosolyogj magadon (is) egy kicsit.

A Kos (március 20. – április 19.)

A Kos olyan, mint egy nagyra nőtt baba. Akkor főként, ha a dolgok nem úgy történnek, ahogyan azt ő szeretné. Ilyenkor teljesen elveszíti az önuralmat, az irányítást maga fölött, és úgy csapkod, hisztizik, mint egy óvodás. Viselkedése nemcsak gyerekes, de szimpatikusnak sem mondható.

A Bika (április 19. – május 20.)

A Bika rendkívül büszke takarékos életmódjára, hogy mennyire jól bánik a pénzzel, pedig inkább csak rémesen anyagias. Horoszkópja szerint értékeli a szép és értékes dolgokat, kiváló ízléssel rendelkezik, de az már inkább taszító, hogy mennyire túlhordja a dolgait. Képtelen megválni a kinyúlt pólóktól, nadrágoktól, elhasznált fehérneműktől, pedig ez már inkább taszító és nevetséges, mintsem vonzó tulajdonság

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrektől nem áll távol a kétszínűség, és a megbízhatósága is igencsak megkérdőjelezhető. Az is igaz, nem szándékosan változtatja az álláspontját egyik pillanatról a másikra. Az csak úgy jön magától. Persze, ez a tulajdonsága nem feltétlenül taszító, mindenesetre igencsak kiábrándító és zavaró.

A Rák (június 21. – július 22.)

A Rák leginkább az érzékenységéről ismert. Így talán nem is annyira meglepő a legtaszítóbb tulajdonsága, hogy mindenen és bármikor képes elsírni magát. Folyton és folyton zokog, hol ezért, hol azért. Valójában indokra sincs szüksége, hogy sírjon, jön az magától is.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán magának való csillagjegy. Hangulata attól függ, mennyien rajonják körül. Ilyenkor elbűvölő és kedves, vidám és szórakoztató, élvezi a csodálatot. Ugyanakkor semmi és senki nem változik meg olyan gyorsan, mint az Oroszlán, amikor átnéznek rajta. Előbújik belőle a legfélelmetesebb szörnyeteg.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz igencsak könnyen mond ítéletet mások felett. Kedves személyisége gyorsan eltűnik, amikor megmutatja a kegyelten oldalát. Ő ugyanis a tökéletesség, aki mindig mindent jól csinál, mások a nyomába sem érhetnek. Maximalista elvárásait lehetetlen teljesíteni, amit persze sosem ismerne el.

Íme a csillagjegyek legtaszítóbb tulajdonsága
Íme a csillagjegyek legtaszítóbb tulajdonsága

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleggel alapvetően nagyon könnyű kijönni, kedves és becsületes típus. Viszont van egy rémesen taszító oldala is. Ha teheti, gyorskajával tömi magát, aztán még meg is magyarázza, az mennyire jó és milyen kényelmes. Képes akár hajnali 2-kor gyorsétteremből hazavinni az ételt. Aztán még vagy akkor magába tömi, vagy meghagyja reggelire.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpió, amennyire szenvedélyes, pontosan annyira hűvös és jeges tud lenni. Ha úgy tartja a kedve, mert valamivel sikerült a haragját kivívnod, olyan gyorsan tesz tönkre vagy lapátra, hogy pillantani sem jut időd.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilas alapvetően vidám, kedves, szórakoztató típus. A másik oldala viszont totálisan öntelt és arrogáns. Túlzottan is magabiztos, pimasz, a narcisztikus hajlamok sem állnak tőle távol. Márpedig senki sem akar olyan ember közelében lenni, akit csak saját maga érdekel.

A Bak (december 22. – január 19.)

A Bak egészen biztosan a legnagyobb sznob a csillagjegyek között. Az orrát olyan magasan hordja, hogy szinte leveri a csillárt. Meggyőződése, hogy mások a közelébe sem érhetnek.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntő bosszantóan különc. Persze, nem úgy viccesen, mint a szitkom sorozatok szereplői. Ő csak úgy, mindenestül az.

A Halak (február 19. – március 20.)

A Halak szinte mindig drámázik valamin, ráadásul folyton álmodozik, a valóság nem érinti meg. A találkozókat rendszeresen mondja le az időpont előtt egy órával, vagy ami még rosszabb, nem szól, és elérni sem lehet ilyenkor.

(via the big cheese)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top