Horoszkóp

Melyik testrészedet mosod le először? Ezt árulja el rólad

Zuhanyozás, fürdés közben talán fel sem tűnik, melyik testrészedet most meg először. Pedig ez az automatikus mozdulat sokat elárul a személyiségedről. Nos, melyik testrészedet mosod le először? Ezt fedi fel rólad.

Ha a mellkasodat mosod le először

Minden bizonnyal gyakorlatias típus vagy, ha először a mellkasodat mosod le az esti fürdés során. Pontosan megtervezed a feladatokat, de a kényelmet is kedveled. Nem szereted, amikor valaki vagy valami megzavar a koncentrálásban, és kifejezetten türelmetlen leszel, ha mások nem veszik figyelembe az igényeidet. A hálószobában szenvedélyes szerető vagy. Hozzád leginkább olyan személyiségtípus illik, akik a hajával kezdi a fürdést.

Ha az arcoddal kezded a mosakodást

A pénz különösen fontos értéket jelent számodra, de meg is teszel mindent azért, hogy sokat és jól keress. Az életedben ugyanakkor időnként jócskán összekuszálódhatnak a szálak. Sokan úgy vélik, nem könnyű téged megérteni, téged ugyanakkor nem különösebben foglalkoztat mások véleménye. Inkább magadnak való típus vagy, és nem igazán törődsz mások érdekeivel. Számodra talán az a legfontosabb, hogy te jól érezd magad a bőrödben. A hozzád illő partnert azok között érdemes keresned, akik az intim testrésszel kezdik a fürdőzést.

Ha a hónaljadat mosod meg először

Megbízható és rendkívül szorgalmas típus vagy. Keményen dolgozol a céljaid megvalósításáért. Két lábbal állsz a földön, kifejezetten népszerű ember vagy, sokan kedvelnek, ami nem véletlen, hiszen szívesen és önként segítesz másoknak. Mégis kicsit bizalmatlan lehetsz másokkal, hiszen a valódit, az értéket keresed. Kiváló partnerre találhatsz egy olyan ember személyében, aki a vállát mossa meg először, amikor a zuhany alá áll.

Ha a hajadat mosod meg legelőször

Hajat ugyan nem feltétlenük kell naponta mosni, ezért ez a meghatározás is igaz lehet rád, és az is, amelyik testrészedet ebben az esetben másodikként mosod meg. Művészi hajlamokkal rendelkezel, ha a hajadat mosod meg először. Álmodozó típus lehetsz, aki ugyanakkor képes megvalósítani az igazán vágyott álmait. Fáradhatatlanul dolgozol a céljaid elérése érdekében. A pénz ugyanakkor nem különösebben érdekel. Bámulatos és érzéki szerető vagy, könnyen felhívod magadra a figyelmet. Tökéletes társra lelhetsz azok között, akik a mellkasukkal vagy az intim tájaikkal kezdik a napi tisztálkodást.

Ha az intim részekkel indítod a fürdést

Vélhetően szégyenlős a személyiséged, ezért az önbizalmad sem igazán mondható stabilnak és erősnek. Csak kevés barátod van, sokan unalmasnak, félénknek tartanak. A kitartás nem az erősséged, hamar föladod a céljaidat. Akik viszont közel állnak hozzád, pontosan tudják, mennyire érzékeny és érzéki típus vagy. A benned lévő szenvedély szex közben oldódik fel igazán. Tartós kapcsolatot azokkal köthetsz, akik az arcukat vagy a hajukat mossák meg először. 

Melyik testrészedet mosod le először? Ezt árulja el rólad
Melyik testrészedet mosod le először? Ezt árulja el rólad

Ha a válladdal kezded a zuhanyzást

Ne sértődj meg, de azt kell mondjuk, született lúzer vagy. Nagyon sok mindent, amibe belefogsz, önkéntelenül elrontasz. Erősen vonzódsz a szerencsejátékokhoz, ugyanis a pénz igen fontos szerepet képvisel az életedben. De nem vagy nyerő típus, amit pedig magadnak sem akarsz beismerni. Párkapcsolatot sem egyszerű kötnöd. Nem vagy irigylésre méltó helyzetben. Talán, ha változtatnál a fürdési szokásaidon, a habitusod is változhatna valamicskét.

Ha más testrésszel kezded a fürdést

Átlagos életet élsz, de kétségtelen komoly belső erővel rendelkezel. Talán egy kicsit több kihívást, kockázatot is vállalhatnál az életedben, mert akkor sokkal sikeresebb is lehetnél. Kedves, szerethető ember vagy, aki ritkán követ el hibákat az életében. Bámulatos a fantáziád, mégsem használod ezt a képességedet kellőképpen. Pedig kiváló szerető válhatna belőled, így inkább csak átlagosnak lehet mondani. Inspiráló párra azok között találhatsz, akik az arcukat mossák meg először.

(via mystical raven)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top