Horoszkóp

Lefotózta rémálmait a 22 éves férfi

A 22 éves Nicolas egészen bámulatos, egyben hátborzongató fotósorozatban örökítette meg rémálmait. A horrorisztikus fotók elkészítésével célja annyi volt, hogy megtudja, ki is ő valójában. Nézd meg a fotózásról készült bámulatos videót, benne a riasztó álomképekkel.

Az amerikai fiatalember 7 éves kora óta szenved alvási paralízisben. Ez a különös bénultság az elalvás előtt vagy közvetlenül ébredéskor jelentkezik, mindössze egy-két percig tart. Az alvási paralízis közben Nicolas képtelen az izmait megmozdítani, közben pedig furcsa, a legtöbbször rémisztő képeket lát.

Hogy szembenézzen a rémálmokkal és a betegséggel, Nicolas úgy döntött, életre hívja az képeket. Rekonstruálja és lefotózza azokat. A fotókon ő maga szerepel, mint az áldozat, mint a megkínzott figura.

Íme, néhány fotó a rémálmokról

Megnézem
Összes kép (1)

Miközben a fotókat elkészítette, Nicolas szembenézett a félelmeivel. A létrehozott álomképek rendkívül valóságosra sikerültek. Közben arra is ráébredt, hogy nem csupán horrorisztikus képeket látott a rémálmokban, hanem önmagát is mélyebben megismerte. Később azt mondta,“ez a munka ajándék volt. Erőt adott a mindennapokhoz, művészit alkothattam, és emberekkel beszélhettem. Kibontakozott a művészi tehetségem, fogalmam sincs, hol lennék nélküle”

Nézd meg a bámulatos videót is, amelyben életre kelnek a rémálmok

(via ewao)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top