Horoszkóp

Ezt az 5 csillagjegyet nem lehet megállítani

A csillagjegyek eltérő habitussal rendelkeznek. Akadnak közöttük, akiket lehetetlen megállítani, dinamikusak, ellenállhatatlanok, akaratosak, céltudatosak. Mások velük szemben jóval higgadtabbak. Ezúttal azt az öt csillagjegyet ismerheted meg, akiket nem lehet megállítani és feltartóztatni, akik hajthatatlanok, akik nem adják fel a céljaikat. Vajon te is köztük vagy?

A Kos kíméletlenül viszi véghez a tervét

A Kos csillagjegyről köztudott, mennyire céltudatos, képes fejjel menni a falnak is, hogy megvalósíthassa az álmait. Jóindulatú és rendkívül megbízható. Azonnal felveszi veled a versenyt, veszíteni viszont csöppet sem szeret. Meg nem is tud. Győztes típus, ami nem véletlen, hiszen mindent megtesz a sikerért. Óriási energiákat mozgat meg és fektet a sikerbe. A siker pedig nem marad el. A Kos nem másokat méreget, csak magával foglalkozik. Egyéniség, aki pontosan tudja, mit akar megvalósítani. Megállíthatatlan, elsöprő, magával ragadó jelenség.

Az Oroszlán felülmúlhatatlan

Az Oroszlán újabb és újabb célokat tűz maga elé. Horoszkópja szerint őt a kihívások inspirálják a még jobb teljesítményre. Amit eltervez, ahhoz keményen ragaszkodik. Mindenáron meg akarja szerezni, nincs lehetetlen a számára. Vitathatatlan, az Oroszlánt nehéz felülmúlni. Sikerre született. Fenséges, ugyanakkor a lustaságra is igencsak hajlamos lehet. Rá nagyon is igaz, jobb békén hagyni, amikor fáradt. Persze, miután feltöltötte magát a nagy pihenésben és semmittevésben, újult erővel indul a céljai megvalósítására.

A Szűz célkitűzések királya és királynője

Vitathatatlan, a Szűz problémamegoldásban, szervezésben verhetetlen. Rendkívül precíz, mindent pontosan átgondol, és nem fektet energiát fölösleges dolgokba. A terveket előkészíti, rendszerezi, gondosan felépíti. Komplett stratégiát állít fel céljai megvalósításához. Talán már kissé túlzottan is körültekintő, de az is igaz rá, hogy nagyon elszánt a céljait illetően. A Szűz kiváló munkaerő, gondos, alapos, megbízható. Ő az, aki sosem adna ki félmunkát a kezéből.

A Skorpió a legnagyobb fanatikus

A Skorpió nem ismeri a középutat, nem ismeri az elég jó fogalmát. Amit kitűz maga elé, abban minden energiáját beleteszi. Óriási benne az elszántság és fáradhatatlan a megvalósítást illetően is. Számára nem létezik az elérhetetlen fogalma. Nincs olyan, hogy nem. Amit eltervez, azt tűzön-vízen átgázolva, de megvalósítja. Megállíthatatlan. Érzékenységének és kiváló megérzéseinek köszönhetően szinte mindig jól választ, megfelelően dönt. A siker íze a Skorpiót újabb motivációval, újult erővel tölti fel. 

A Vízöntő briliáns elme

A Vízöntő különleges és igazán egyedi csillagjegy. Ő az állatövi jegyek között az egyik legokosabb és legintelligensebb. Képes arra, hogy előre gondolkodjon, előre láthassa a céljai következményeit, a lehetséges végeredményt. Ő is pontosan megvizsgálja a lehetőségeket, mielőtt belevágna vágyai megvalósításába. Energikus és egyedi, tárgyilagos és rendkívül kreatív, aki mindenkor nyitott az újdonságokra is. Az új lehetőségek érdeklik igazán, a megszokott, bejáratott dolgokat inkább meghagyja a többieknek. Az izgatja igazán, ami a megszokottól eltérő és más, amit mások még nem találtak ki.

Ezeket a csillagjegyeket nem lehet megállítani
Ezeket a csillagjegyeket nem lehet megállítani

(via type writer’s voice)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top