Horoszkóp

8 ok, amiért az öreg lelkek nehezen találják meg a szerelmet

A reinkarnáció szerint a lélek az újabb és újabb testet öltés folyamán teljesíti be sorsfeladatát. Akadnak közöttünk nagyon öreg és tapasztalt lelkek, akik több száz, sőt akár több ezer életet is leélhettek már. Ők azok, akik a jelenlegi életükben nem könnyen lelnek társra. Vajon te is köztük vagy? Lehetséges, hogy öreg lélekként te sem találod a párodat?

1. Tudod már, ki vagy

Ha te is öreg lélek vagy, pontosan tudod, ki is vagy valójában, és a lehetséges párodról is pontos képet őrzöl magadban. Olyan társra vágysz, aki hozzád hasonlóan gondolkodik, hasonló elveket vall, hozzád hasonlóan érzékeny típus. Mindezzel jócskán leszűkíted a lehetséges párkapcsolatok körét, ami ugyanakkor nem jelenti, hogy sosem találsz rá az igazira.

2. Keresed az ikerlángodat

Az ikerláng vagy lelki társ akkor jön el, amikor mindketten felkészültetek a találkozásra. Ez a pillanat hosszú folyamat eredménye lehet. Addig viszont vélhetően keserű tapasztalatokat is gyűjtened kell.

3. Komoly célokat szeretnél elérni

A számtalan előző életet élt öreg lelkek komoly célokkal születtek a Földre. Gyakran előfordul, küldetésük megvalósítását előbbre helyezik a szerelemnél. Könnyen lehet, azért nem találod a párod, mert fontosabbnak érzed a párkapcsolatnál a céljaid teljesítését.

4. A szerelmet kihívásnak érezheted

Öreg lélekként mélyen és együttérző, érzékeny típus lehetsz. Nagyon sokan tartanak téged elbűvölőnek, és rajonganak is érted, a szerelem mégis komoly kihívást jelenthet neked. A legjobb és legmegbízhatóbb barát vagy, a párkapcsolatokban ugyanakkor nem találod a helyed.

5. Szereted a nyugalmat, az egyedüllétet

Nem mondható rád, hogy igazi társasági ember lennél. A túlzott nyüzsgés, a felhajtás szinte zavarba hoz. Nem igazán érzed jól magad a partik forgatagában, beszédtémát is csak nehezen találsz másokkal. Szívesebben maradsz otthonod kényelmében és biztonságában. Így viszont alig jut lehetőséged az ismerkedésre.

6. Gyűlölöd a játszmákat

Arról is megismerhető, hogy öreg lélek lakozik benned, ha nem viseled az érzelmi drámákat, a játszmákat. Önmagadat adod, nem akarsz másnak látszani. Azok a randevúk, ahol elvileg viselkedni illene, nagyon kimeríthetik a lelked. Éppen ezért többször is meggondolod, kivel randizol.

Talán éppen ezekből az okokból nem találtál még párra
Talán éppen ezekből az okokból nem találtál még párra

7. Magasra helyezed a mércét

Nemcsak másokkal szemben, önmagad iránt talán még magasabbak az elvárásaid. Nem választasz méltatlan párkapcsolatot, inkább egyedül élsz. Nem kötsz alkut, hiszen pontosan tudod, abból nem sülhet ki túl sok jó. A minőséget, az értéket keresed önmagadban és majdani párodban is.

8. Megrémíthetnek a heves érzések

Ha még mindig keresed az igazit, az azért is lehet, mert félsz az erős érzelmektől. Félsz a csalódástól is, attól végképp retteghetsz, hogy te nem leszel elég jó a másiknak. Ha ki sem próbálod, elfutsz az érzések elől, hogyan tudhatnád meg? A szerelemhez kockázatokkal járhat, ez igaz, de boldogító és mámorító érzésekkel is.

(via thought catalog)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top