Horoszkóp

5 jel, hogy küldetésed a családi karma feloldása

A karma törvénye szerint minden tetted ok és okozat. Mindez azt jelenti, hogy a karma szerint visszahat rád minden, amit teszel, jó is rossz is. Hozhatod a múltból, de továbbviheted a következő életekbe is. A családi vérvonal karmikus energiája a családi karma. Generációkon keresztül követhető végig olyan esemény, amit a családtagok nem oldottak fel. 5 különösen erős jel bizonyítja, hogy ebben az életedben küldetésként vállaltad a család karmájának feloldását.

A családi karma erősebben köt össze a rokonokkal, mint az öröklődés. A legerősebb kapocs természetesen édesanyádhoz fűz. Mielőtt megszülettél, szó szerint is összekötött benneteket a köldökzsinór. A fizikai kötöttség mellett érzelmileg és energetikailag is kapcsolódtok egymáshoz.

A köldökzsinór az édesanya szexcsakrájából indul és a baba köldökcsakrájához vezet. Nem véletlen az anyukák elszakíthatatlan érzelmi kötődése gyermekük iránt. Ha érzékeny típus vagy, és két nehéz sorsú szülő gyermekeként születtél, akkor az olyan, mintha kétszeresen lennél bekötve a családba. Egyrészt kapcsolódsz a szüleidhez, másrészt az energetikájuk, avagy az előző életek karmája is hat rád.

A karma energiája lehet különösen finom, de rendkívül erőteljes is. Öt erős jel utal rá, hogy születésed előtt küldetésként vállaltad a családi karma feloldását.

5 jel, hogy a családi karmát neked kell feloldanod

  1. Erős a spirituális érdeklődésed, amit sem a szüleid, sem a családod nem ért. Őket többnyire hidegen hagyja a spirituális fejlődés lehetősége.
  2. Mindig is másnak, kívülállónak érezted magad. Megmagyarázhatatlan távolságot érzel a szüleiddel és a testvéreiddel. A kapcsolatotok nem mondható szorosnak.
  3. Időnként különös betegségek döntenek ágyba, vagy hajlamos lehetsz úgy érezni, neked kell a válladon cipelni mások problémáit is.
  4. A család furcsa, sőt akár hajmeresztő dolgait neked kell megoldanod. 
  5. Felismered az ismétlődő mintát a szüleid és a felmenő rokonok között, és érzed, hogy neked kell azt megállítanod és feloldanod.
5 jelből tudhatod, hogy a családi karma feloldása a küldetésed
5 jelből tudhatod, hogy a családi karma feloldása a küldetésed

Így oldhatod fel a családi karmát

Amikor felismerted a családi karmát, a folyton és folyton visszatérő mintákat, egyúttal azt is felismerted, hogy azt megállítani te tudod. Te már nem veszed át, nem folytatod az ősök karmáját a saját életedben. Amikor ugyanis tisztán fölismered a korábbi ismétlődéseket, például a női vonalon generációkon át boldogtalan párkapcsolatban éltek nagyanyáid, képes lehetsz a saját életedet ennek szerint alakítani. Te már nem kötsz boldogtalan párkapcsolatot, és nem élsz ilyenben. Amikor ezt felismered, a lelked felszabadul, és a családi karmától is megszabadítod magad.

Bocsáss meg szüleidnek, az ősöknek, és “hagyd el végleg a szülői házat”. Amikor elvágod ezeket a láthatatlan köldökzsinórokat, önmagadért is vállalod a felelősséget, ekkor tudsz igazán leválni a szüleidről is. Nemet tudsz mondani a félelmeikre, így azok többé nem hatnak rád. Ekkor teljesíted a karmikus küldetésedet.

Természetesen mindez nem jelenti azt, hogy minden kapcsolatot meg kellene szüntetned a szüleiddel. Azt jelenti, hogy bocsáss meg nekik mindenért. Hidd el, a tőlük telhető legjobbat adták neked, a maguk módján szerettek téged. Amikor a szívedben is érzed, valóban a lehető legtöbbet adták neked, megérkeztél, és minden bizonnyal megbocsátottál. Ezt a sorsfeladatot vállaltad a születésed előtt.

(via your big cheese)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top