Horoszkóp

Ilyen boszorkány vagy a horoszkopód szerint

Az asztrológia abban is segít, hogy kibontakoztathasd magadból a mélyebben rejlő képességeidet. Csillagjegyed többet árul el a személyiségedről, mint gondolnád. A horoszkópból mindent megtudhatsz magadról, múltadat, a jelen lehetőségeit, a jövődet. És még azt is, vajon milyen boszorkány lapul a lelkedben. Te milyen boszi vagy a csillagjegyed szerint?

A Kos (március 20. – április 19.)

Kos jegyűként olyan boszorkány lapul benned, aki tökéletesen képes használni a gyertyamágia erejét. Valójában arra sincs szükséged, hogy megtanuld ezt a típusú varázslást, ösztönösen jól használod. Szenvedélyes vérboszorkány vagy.

A Bika (április 19. – május 20.)

Bika jegyűként a Föld és a természet erejét ösztönösen érzed. Manóbosziként ez csöppet sem véletlen. Születetten vonzódhatsz a gyógynövényekhez, és mindig pontosan tudod, milyen bajra milyen főzetet érdemes készíteni.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Ikrek jegyűként nagyon könnyen megérzed a körülötted lévő energiákat. Nem véletlenül, hiszen energiaboszorkány bújik meg benned. Erősek a megérzéseid, könnyedén leveszed a múlt, a jelen és a jövő információit. Használd a benned rejlő különleges képességet.

A Rák (június 21. – július 22.)

Rák jegyűként szereted a konyhában tölteni az időt. Biztosan jól főzöl. Konyhabosziként vagy nevezhetnék konyhatündérnek is, a bájital készítésében verhetetlen vagy. Pontosan tudod, mit készítsd az összetört szív gyógyítására, de arra is, ha a szerelmet szeretnéd bevonzani

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Oroszlán jegyűként pontosan tudod, hogyan hívd fel magadra a figyelmet, hogyan csavarj másokat könnyedén az ujjad köré. Nem véletlen, hiszen horoszkópod szerint bűbájos boszorka lehetnél. Pillanatok alatt veszel le bárkit a lábáról, vonzerődnek nem könnyű ellenállni.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Szűz jegyűként a varázslás minden csínját-bínját ismered. Lehet, hogy nem tudsz róla, de elképesztőek a képességeid. Különösen jó hatást gyakorol rád, amikor a természetben sétálsz. A csend, a nyugalom felébreszti benned a remeteboszorkányt. A smaragdzöld a színed. Ha erdőben vagy tengerparton jársz, és megteheted, hogy egyedül légy, végy néhány mély levegőt, és varázsolj. Mindent, amit szeretnél.

Ilyen boszorkány vagy a horoszkópod szerint
Ilyen boszorkány vagy a horoszkópod szerint

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Mérleg jegyűként erősek benned az inspirációk, művészi képesség, hajlam rejtőzik benned. Zenebosziként imádod a zenét, érzéked is van hozzá. Énekelj minél többet, írhatsz verseket, dalokat csak úgy, magadnak, amikor inspirációt érzel hozzá, így használhatod ki leginkább a benned szunnyadó mágikus erőket.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

Skorpió jegyűként az éjszaka a legjobb időszak, hogy varázsolj. Nem véletlenül lettél az éjszaka boszorkánya. Amikor éjjel megpillantod a teliholdat, a csillagos égboltot, csak mondd el a mágia szövegét, és vonzz be mindent, amit szeretnél.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

Nyilas jegyűként erősen tudsz mindarra koncentrálni, összpontosítani, amit el szeretnél érni. Céltudatos vagy, és meg is valósítod a vágyaidat. Villámbosziként a nyilat egyetlen pontra irányítod. A varázsláshoz nem kell mást tenned, mind a tenyeredet nézned, újra és újra elmondani, amit meg akarsz valósítani. Próbáld ki, működik.

A Bak (december 22. – január 19.)

Bak jegyűként te is a természet szülötte vagy. Erős energiáidat a mindennapi életben, a munkádban is remekül hasznosíthatod. Sétálj a természetben, és válassz egy fát, ami igazán vonz. Öleld át a fát, és gondolj a céljaidra, a karrierre, amit meg szeretnél valósítani. Zöld boszorkaként könnyedén megcsinálod.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

Vízöntő jegyűként különös vonzódhatsz a csillagokhoz, az univerzum rejtélyeihez. Nem véletlen, hiszen csillagbosziként, mindent tudni szeretnél, ami az égboltról, a csillagokból kiolvasható. Varázserődet a csillagok alatt tudod kibontakoztatni. Sétálj az éjszakában, és érezd át mindazt, amit meg akarsz valósítani. Biztos lehetsz benne, hogy az univerzum a segítségedre siet.

A Halak (február 19. – március 20.)

Halak jegyűként biztosan vonzódsz a tündérekhez, a tündérmesékhez. Hogy ez csöppet sem véletlen, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy egy tündérboszi veszett el benned. A virágokat imádod, a természet téged is jobb kedvre derít. Ha teheted, ültess gyűszűvirágot cserépbe vagy a kertedbe. Reggelente lépj a növényhez, és érezni fogod az éltető és teremtő energiákat.

(via your big cheese)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top