Horoszkóp

Ezzel a 4 gyógyító kristállyal bevonzhatod a szerelmet

A kristályok energiája akkor is hat rád, ha nem hiszel benne. Csodákat tehetnek különleges gyógyító erejüknek köszönhetően. Miért ne alkalmaznád ezt a négyet? Ha épp a szerelmet keresed, szeretnéd életedbe vonzani a párodat, akkor tényleg nem érdemes hosszasan hezitálni. Próbáld ki akár mind a négyet. Bámulatos változásokra számíthatsz.

A rózsakvarc a rózsaszín erejével segíti a szerelmet

A rózsakvarc a szívügyek egyik legfontosabb gyógyító kristálya. A rózsaszín a szerelem és gyógyulás színe. A rózsakvarc ereje két módon segít, hogy életedbe vonzd a párodat. Feloldja a blokkokat, amelyek akadályoznak az igazi szeretetben, egyúttal kaput nyit a szívedhez, és magabiztossá tesz.

A kristályt viselheted ékszerbe építve, de ha csak a zsebedben hordod, akkor is kifejti jótékony hatását. Nemcsak nőknek segít, a férfiak pontosan ugyanígy használhatják, amikor párjukra szeretnének találni. A pénztárcádba is beleteheted az apró kristályt, és a hálószobádban is érdemes legalább egyet tartani belőle. A csoda nem marad el.

A malachit meggyógyítja a szíved

Ez a gyönyörű, zöld színű kristály a szívcsakra működését segíti. A kristály arról ismert, hogy meggyógyítja a szerelmet. Amikor összetörték a szíved, fájdalom ért, elhagytak, érdemes a malachit erejét használnod a gyógyuláshoz, a lelki békéd eléréséhez. A kristály megtisztít a negatív energiáktól és érzésektől, a fájdalomtól. Viseld a szíved közelében például nyaklánc medáljában, vagy tedd olyan ruhába, amelynek zsebét a szív közelébe varrták. Ha nem zavar, a párnád alá is teheted. Bámulatosan gyógyítja a szíveden ejtett sebeket.

Az aventurin aktiválja a szívcsakrát

A malachit mellett a zöld aventurin segíti a szívcsakra aktiválását. Míg előbbi begyógyítja a sebeket, az aventurin szerencsét is hoz a szerelemben és a pénzügyekben egyaránt. Segít abban is, hogy ismét önmagadra találhass, hogy képes légy újra szeretni, hogy elhidd, te is megérdemled az igazi szerelmet. Teheted a kristályt a párnád alá, csodás álmokat hoz majd, míg a pénztárcádban hordva a pénz áramlását, az anyagi bőség megteremtését segíti.

A citrin a szerencse kristálya

A citrin színe olyan ragyogó, mint a Nap. Ez a csodás, sárga kristály a malachit mellett a siker felé vezető útra terel téged. A belső ragyogás, a kisugárzás erősítésében is segít. Magabiztosabbá tesz, erősíti az önbizalmat, megnyit a szerelem felé. Önmagadat tudod adni, mert feloldja a félelmeket, a bizonytalanságot. Feltölt az öröm és az elégedettség érzésével, így emeli az energiaszintedet. Felkészít az új szerelemre, az új találkozásra.

Ezekkel a kristályokkal életedbe vonzhatod a szerelmet
Ezekkel a kristályokkal életedbe vonzhatod a szerelmet

(via astrology answers)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top