Horoszkóp

Ez a csillagjegyek szexi sorrendje

Lerántjuk a leplet a csillagjegyekről. Sorrendbe állítottuk ugyanis valamennyit. Horoszkópjuk alapján kiderül, melyik a legkevésbé szexi csillagjegy, és persze az is, ki a győztes, ki rendelkezik a legszexibb címmel. Te hányadik vagy a szexiség listáján?

12. A Vízöntő (január 20. – február 18.)

Bocsánat, kedves Vízöntő, de úgy tűnik, valamennyi csillagjegy között te vagy a legkevésbé szexi. Vigasztaljon a tudat, hogy vonzó kisugárzásodnak köszönhetően nagyon sokan kedvelnek és nagyon sokan vesznek körül. Óvatos és megfontolt vagy, és a szabadságodra is ügyelsz, lehet, épp ez az oka, hogy a sor végére kerültél.

11. A Bak (december 22. – január 19.)

Kedves Bak! A nem kifejezetten hízelgő pozíciót azért kaphattad, mert horoszkópod szerint a legbonyolultabb csillagjegyek közé tartozol. El kell ismerned, a csábítás nem az erősséged, komoly kihívást jelent számodra. Viszont amikor sikerrel jársz, nagyszerű és hűséges társra talál benned a partnered, aki nem mellesleg remek szerető is.

10. A Bika (április 19. – május 20.)

Érthető, ha felháborítónak ítéled a helyezésed. Bika jegyűként rendkívül érzéki csillagjegy vagy. Imádod a finom és lágy érintéseket. Egyetlen probléma akad veled, hogy elképesztően nyakas és önfejű vagy. Ha ezen változtatsz, te is a lista elejére kerülhetsz.

9. A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Szűz jegyűként rendkívül vonzó csillagjegy van, nem lehet téged nem észrevenni. Amiért mégis rontja a szexepiled, az a maximalizmusod. Minden részletre odafigyelsz, a szerelemben is tökéletesre törekszel. Gondoskodó és hűséges típus vagy. Ha egyszer lehorgonyzol valaki mellett, kitartó vagy a szerelemben, és a hálószobában is forr a véred.

8. A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg! Bizonyára te sem érted, miért kerültél a lista alsó felébe. Nos, a magyarázat egyszerű. Túlzottan akarsz, és túlzottan tapadsz a másikra. Vonzerődet viselkedéseddel nagyon lerontod. Számodra talán valamennyi csillagjegy közül a legfontosabb a párkapcsolat. Mégis, ha kicsit visszahúzódóbb, tartózkodóbb lennél, a listán máris a téged valóban megillető pozícióba kerülhetnél.

7. Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Ikrek jegyűként a flörtölés mestere vagy, a szerelmed szenvedélyes és forró. Az is igaz, mindehhez erős inspirációra van szükséged. Okos és intellektuális csillagjegyként kihívásokra, izgalmakra és hozzád hasonló értékeket valló partnerre vágysz. Nem kevés vonzerővel rendelkezel, mégis gyakran saját magad állítasz akadályokat a párkapcsolatban.

Íme a csillagjegyek szexi sorrendje
Íme a csillagjegyek szexi sorrendje

6. A Nyilas (november 22. – december 21.)

Nyilas jegyűként nem igazán veszed komolyan a kapcsolatokat. Valójában játszótársat keresel magadnak, aki önfeledt és vidám a hálószobában, de nem korlátozza szabadságra vágyó lelkedet. Biztosan akadnak, akik számára ez a tulajdonságod rendkívül szexi.

5. A Rák (június 21. – július 22.)

Rák jegyűként igazán szexi a kisurgázásod, hiszen elképesztő érzékiséggel és érzékenységgel rendelkezel. A szerelmet keresed, és párodnak minden tőled telhetőt megadsz. Természetesen mindezért viszonzást vársz el. Ha megkapod, a hálószobában is varázslatosan érzéki tudsz lenni.

4. Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Oroszlán jegyűként igazán domináns típus vagy, aki a hálószobában is forró és kalandokra vágyó. Amiért nem te lettél a győztes, az a narcisztikus hajlamod. Tartsd szem előtt, ez nem te vagy. A nagylelkűséged, az odaadásod vezéreljen a szerelemben is.

3. A Kos (március 20. – április 19.)

Az Oroszlánhoz és a Skorpióhoz hasonlóan te is meglehetősen domináns csillagjegy vagy. Kos jegyűként ugyanakkor ez a szenvedély és temperamentum rendkívül vonzó. Nem véletlenül kerültél a képzeletbeli dobogó harmadik fokára. Hogy mégsem te vagy a legszexibb csillagjegy, annak oka, hogy hajlamos lehetsz leuralni a párod.

2. A Halak (február 19. – március 20.)

Halak jegyűként egészen elképesztően szexi a kisugárzásod. A romantika is nagyon közel áll hozzád, igaz, kicsit régimódi vagy. Nem érdemes változtatnod ezen, hiszen így is imádnak az emberek.

1. A Skorpió (október 23. – november 21.)

Talán nem meglepő, hogy te viseled a legszexibb csillagjegy címet. Skorpió jegyűként mégse szállj el magadtól, hiszen azzal épp az egészen elképesztő erotikus kisurgázásodat rontanád le. Pontosan tudod, mit akarsz a szerelemben, pontosan tudod, hogyan csavard az ujjad köré a neked tetsző partnert. Nincs ezen mit ragozni, profi vagy.

(via rebel circus)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top