Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek jobb, ha messze elkerülik egymást

Vannak csillagjegyek, akik erősen vonzódnak egymáshoz, még sincs közös jövőjük. A párkapcsolatban ugyanis képtelenek egymást hosszú távon elviselni. Össze is illenek, meg nem is. Macska-egér harc az életük. Éppen ezért jobb, ha messze elkerülik egymást. Kik ők? A horoszkópok fellebbentik a fátylat.

Se veled, se nélküled a Kos és a Bika kapcsolata

A Kos szívós és akaratos, a Bika önfejű és makacs. Vajon ki enged majd kettőjük közül? Könnyen belátható, ez a párkapcsolat bármilyen szépen is indul, hosszú távon komoly erőfeszítést igényel mindkettőjüktől. Viták esetén egyikűjök sem enged a maga igazából, egyikőjük sem ismerné be a hibáját. Egyik magyarázatot vár, a másik nem adja meg. Hogy a kezdeti fellángolás és szenvedély gyorsan alább hagy, az előre borítékolható.

Tűz és víz az Ikrek és a Bak párkapcsolata

Náluk ellentétesebb párt keresve sem találni. Az Ikrek gyűlöli a megszokottságot, az előre elrendezett dolgokat, vidám, laza, könnyed és rugalmas. A Bak épp az ellentéte, szabályokat állít fel, ragaszkodik a megszokott, bevett dolgaihoz, és gyűlöli, ha valami keresztülhúzza a számításait. Eleinte erősen vonzódnak egymáshoz, sőt a hálószobában vibrál köztük a levegő, de aztán gyorsan kijózanodnak mindketten, és rájönnek, hogy ők sosem alkothatnak ütőképes párost.

A Rák és a Vízöntő kapcsolata kevés a boldogsághoz

A Rák gondoskodó és érzékeny, erősen ragaszkodik párjához. A Vízöntő szabad lélek, nem bírja a kontrollt, a túlzott ragaszkodást, megfullad az ilyen kapcsolatban. A Rák házasságban gondolkodik, a Vízöntő menekül az erős köteléktől. Amúgy vonzódnak egymáshoz, jókat beszélgetnek, a szex is remekül működhet közöttük. Legalábbis egy darabig. Közös jövőjük még sincs, annyira másként éreznek és gondolkodnak.

A Szűz és a Halak kapcsolatában az értelem győz

A Halak mélyen érző és rendkívül érzékeny típus, a drámázás sem áll tőle távol. Érzelmileg manipulálhatja párját. A Szűz racionális és gyakorlatias, nem bírja az érzelmi zsarolást. Keményen kimondja, amit gondol, kritikájával mélyen megbántja társát. Annyira ellentétesek, hogy a tökéletesen induló szerelem sem éli túl a gyorsan érkező viharokat.

Ezek a csillagjegyek vonzódhatnak egymáshoz, de csöppet sem illenek össze
Ezek a csillagjegyek vonzódhatnak egymáshoz, de csöppet sem illenek össze

(via the earth thribe)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top