Horoszkóp

Az angyalok számokkal üzennek. Íme azok jelentése

Angyalod több módon is próbál kapcsolatba lépni veled, segíteni, amikor szükséges, vagy amikor kéred. Az üzeneteket ugyanakkor leginkább szimbólumok útján tudatja, nem könnyű őket észrevenni és megfejteni. Szíves üzen a számokkal. Amikor gyakran szembejönnek az ismétlődő számok, gyaníthatod, hogy angyalod próbál üzenni. Most megtudhatod végre azt is, mit jelentenek ezek a számok.

Az angyalok energiáját magad is érezheted, ha kellően figyelmes és érzékeny típus vagy. Ennek hiányában sem kell elkeseredned, hiszen számos módját választják, hogy üzenjenek, segítsenek neked. Kérheted a segítségüket, amikor szükségét érzed. Ők pedig a leggyakrabban számok formájában üzennek.

Sokféle módon szembe kerülhetsz a számokkal. Például több napon át pontosan ugyanakkor pillantasz az órára, vagy azonos rendszámú autókat látsz, többet is egymás után. Előfordulhat, hogy mozi- vagy színházjegyen köszönnek vissza a számok. Bármilyen formában is érkezzen az üzenet, ha többször felbukkan, az biztosan neked szól.

Ha már eljutottál odáig, hogy felismerted az angyali üzenetet, akkor most megfejtést is adunk a számok jelentéséhez. Ezt üzenik tehát az angyalok.

Amikor az 1-es számmal üzennek az angyalok

Láthatsz többször ismétlődő egyest, például 111-et vagy 11:11-et az órán. Tudd, angyalod azt súgja, új lehetőségek, új kezdet vár rád. Légy pozitív és nyitott, az optimista hozzállás mindenképpen fontos, hogy céljaid beteljesülhessenek. A jó dolgokra próbálj figyelni, a félelmeket pedig ereszd szélnek.

Ha a 2-es számon keresztül üzennek az angyalok

Azt az üzenet kapod, hogy bízz önmagadban, bízd rá magad az univerzumra vagy a gondviselésre. Az imáid, a kéréseid meghallgatásra találtak, a választ hamarosan megkapod.

A 3-as számmal üzennek az angyalok

Azt üzenik neked, figyelj a belső hangokra, a megérzéseidre, az intuíciódra. Sokkal pontosabb információkhoz juthatsz így, mint ha a barátaid vagy mások tanácsaira hallgatsz.

Amikor a 4-es számon keresztül üzennek az angyalok

Ismerd fel angyalod jelenlétét, aki épp energiával, szeretettel, ötletekkel, inspirációkkal tölt fel. Felajánlotta a segítségét, fogadd el. Emlékezz rá, megteremteni, amit szeretnél, a hited és az akaratod kérdése csupán.

Az 5-ös számmal üzenekkel az angyalok

Fontos változás előtt állsz, ami alapjaiban változtatja meg az életedet. Ne félj tőle, téged szolgál, tedd meg a legfontosabb lépéseket.

Számokon keresztül üzennek az angyalok
Számokon keresztül üzennek az angyalok

A 6-os számon keresztül érkezik az angyali üzenet

A hatos számmal az ébredésre kérnek az angyalok. Alakítsd ki az egyensúlyt a spirituális és az agyagi világod között. Döntened kell arról, mi az, ami igazán fontos a számodra. Találd meg önmagadban a békét, a harmóniát és a szeretetet.

Ha a 7-es számmal üzennek az angyalok

Az üzenik, jó útra léptél, jó úton jársz, hogy sikert érj el, és a lelked is felszabadulhasson végre. Életed vadonatúj fejezete kezdődik.

Amikor a 8-as számmal üzennek az angyalok

Nem kell aggódnod, hiszen anyagi bőség vár rád. A pénzügyeid megoldódnak végre. Keményen, kitartóan és szorgalmasan dolgozol, amiért megkapod a jutalmat, learathatod a dicsőséget.

A 9-es számmal üzennek az angyalok

Az angyali üzenet szerint hamarosan megismerheted az életed feladatát, a küldetésedet. Olyan képességeket, tehetséget fedezel föl magadban, amikről eddig nem tudtál.

(via awaken wild child)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top