Horoszkóp

Így használd az Oroszlán-kapu erejét

Augusztus 8. egészen különleges napnak számít az asztrológiában. Ezen a 08.08-as napon ugyanis megnyílik az Oroszlán-kapu. Hogy mégis mit jelent mindez számodra, hogyan használhatod ki a kapuban rejlő energiákat és erőt? Cikkünkben mindent részletezünk. Nem érdemes kihagyni az évente egyszer adódó lehetőséget.

Az Oroszlán hava július 23-tól augusztus 22-ig tart. Ezen időszakban pedig egy igazán különleges napot is számon tart az asztrológia. Augusztus 8-án nyílik ugyanis az Oroszlán-kapu avagy a bőség kapuja, amelynek energiáját 7 napon át érezheted. Egészen különleges energiák hatnak rád keddtől augusztus 14-ig. Pontosan mi is ez az Oroszlán-kapu, és mit jelent rád nézve? Íme, a válaszok

A 8-as szám ereje

Az asztrológusok és a numerológusok szerint is a nyolcas rendkívül fontos szám. A nyolcas ugyanis az egyensúlyt, a kiegyenlítődést, a mérleg két serpenyőjét jelenti fizikai és lelki értelemben is. A mai nap tehát tökéletes arra, hogy harmóniát, egyensúlyt és békét teremts magadnak. Magától biztosan nem történik ez meg, az is előfordulhat, le kell mondanod egyes dolgokról az érdekében. Mégis érdemes, hiszen önmagadért, a boldogságodért teszed.

A csillagok is másként ragyognak augusztus 8-án

Az égbolton is változások történnek, amikor megnyílik az Oroszlán-kapu. A Szíriusz még fényesebben ragyog. Energiájával a harmadik szem csakrát nyithatod meg. Nyisd meg magad az energiának, érezd a vibrálást, kapcsolódj az univerzumhoz, teremtsd meg magadnak, amire szíved mélyén a leginkább vágysz.

A Nap energiája erősebben hat a testedre

Az Oroszlán-kapu megnyílásával a köldökcsakra működését is javíthatod, aktiválhatod. A napfonat csakraként is ismert pont a test energiaközpontja. Erővel, energiával tölt fel, nem mellesleg pedig hozzásegít az egyensúly megtapasztalásához. Ezekben a napokban hegyeket is képes lehetsz megmozgatni.

Augusztus 8-án gondold végig, mire vágysz 

Mi az, amit igazán szeretnél a jövődben elérni, megteremteni magadnak. Az Oroszlán-kapu megnyílásakor figyelmedet összpontosítsd a jövődre. Lásd magad, ahogyan megvalósítottad a vágyaidat, boldogsággal tölt el a siker, amit kivívtál magadnak. Érezd át az örömet, töltsd fel szeretettel a szíved és a lelked. Ha valamikor érdemes pozitívan gondolkodni és pozitívan tekinteni önmagadra, akkor az éppen az Oroszlán-kapu megnyílásának napja.

Augusztus 8-án nyílik az Oroszlán-kapu
Augusztus 8-án nyílik az Oroszlán-kapu

(via the earth thribe)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top