Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy a legkitartóbb a szerelemben

Akadnak a párjuk mellett hosszan kitartó csillagjegyek, mások meg menekülhetnek a párkapcsolatból. Ezúttal azokat ismerheted meg, akik igazán hűségesek, és tűzön-vízen át szerelmük mellett maradnak. Hogy melyek ezek a csillagjegyek? A horoszkópok ezt is elárulják. Te köztük vagy? És a szerelmed?

A Bika következetes

Ez a 4 csillagjegy a legkitartóbb a szerelemben

Egy dologban egészen biztos lehetsz, ha Bika csillagjegyűvel randizol. Stabil és rendkívül következetes. Mindent pontosan kiszámít, így maga is kiszámítható, mindenkor tudhatod, mit várhatsz tőle. A Bika elképesztően megbízható, amit kimond, abban vakon hihetsz. Ha megígér valamit, azt meg is teszi. Pontosan tudja, hogy a boldog párkapcsolatért tenni kell, és ő minden egyes napon keményen dolgozik érte. Horoszkópja szerint a Bika a középszerűséget nem viseli. Imádja a luxust, a csillogást, a minőségi életet. Ő az a típus, aki sosem hajtaná álomra a fejét úgy, hogy előtte nem békült ki veled. Mindenkor törekszik az egyensúlyra és a harmóniára.

A Rák a legérzékibb

Ez a 4 csillagjegy a legkitartóbb a szerelemben

Akinek volt már Rák jegyű nővel vagy férfival párkapcsolata, pontosan tudja, mennyire gondoskodó és mennyire érzékeny típus ez a csillagjegy. Sosem mondana rosszat másokról, és az sem gyakori, hogy megbántana vagy felidegesítene másokat. Személyisége kedves és bájos, igazán vonzó típus, a szerelméért pedig mindent megtesz. A Rák nemcsak kimutatja érzéseit, de beszélni is tud róluk. Mindenkor őszintén elmondja, ha bántja valami, de az örömét is szívesen megosztja veled. Könnyen teremt kapcsolatokat, és könnyen is lehet szerelmes. Hosszú ideig kitart melletted, akkor pedig még inkább, ha érzi a ragaszkodásodat.

A Szűz az okos társ

Ez a 4 csillagjegy a legkitartóbb a szerelemben

A Szűz jegy szülötte nagyon okos és értelmes. Kiváló a problémamegoldó képessége, memóriája brilliáns, a legapróbb részletekre is emlékszik. Nem igazán érdemes hazudni neki, mert könnyen lebuktat egy megtévesztő kérdéssel. A kapcsolatát folyton elemzi, mert a biztonságra törekszik, tudni akarja, hogy az megfelelően működik. A váratlan dolgokat viszont csöppet sem kedveli, felborítja a rendszerét, ha valami nem a tervek szerint történik. A Szűz ugyanis mindent rendszerez, többször átgondol, sosem dönt hirtelen. Szerinte a párkapcsolat egyben szövetség is, így jóval több annál, mint hogy két ember együtt él, és szereti egymást.

A Mérleg a legtürelmesebb társ

Ez a 4 csillagjegy a legkitartóbb a szerelemben

A Mérleg az állatöv legtürelmesebb csillagjegye. Úgy gondolja, keményen meg kell dolgoznia azért, hogy kiérdemelje a számára legértékesebb partnert vagy bármi mást, amit az életben meg szeretne kapni. Szerinte a boldog párkapcsolatért mindenkor tenni kell, az nem jön magától. Az is igaz rá, hogy párjáért valóban minden tőle telhetőt megtesz. A Mérleg mindenkor a lelki egyensúlya és a belső harmónia megteremtésére törekszik. Nagyon ritkán veszekszik párjával, nem is igazán jellemző ez rá. A párkapcsolat az ő számára a legfontosabb érték, vigyáz rá, és óvja, de az érzéseit sem fél kimutatni párjának.

(via rerules)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top