Horoszkóp

Havi horoszkóp: augusztusban az élet napos oldalán sétálgathatunk

A két sorsbolygó, a Szaturnusz és a Jupiter kedvező fényszöggel kapcsolódik egymáshoz, ennek hatására úgy érezhetjük, az élet napos oldalán sétálgatunk.

Kos

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

A párkapcsolatban olyan helyzet jöhet létre, amely miatt boldognak és elégedettnek érezhetjük magunkat. Ha a szinglik táborához tartozunk, akkor nem árulunk sokáig petrezselymet, mert rátalálhatunk arra a személyre, akiről úgy gondolhatjuk: a lelki társunk. A munkahelyeden van olyan személy, akinek a rosszindulata előtt értetlenül állhatsz. Ne szállj vele szembe, mert nem kerülhetsz ki győztesen a konfliktusból.

Bika

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Meg kell próbálnod az irigység, a féltékenység érzését száműzni a lelkedből, mert ezek akár meg is betegíthetnek. Ráadásul negatív bizonyítványt is kiállíthatsz magadról. A rokoni kapcsolatok fontosabbá válhatnak, mint bármikor. Ingatlannal kapcsolatos ügy intézésére is kiváló ez a mostani időszak. A szerelmi kapcsolatokra nincs jó hatással egy barát, vagy jó ismerős, aki olyan tanácsot adhat, amit nem szabad megfogadni.

Ikrek

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Pénzügyeidnek alakulása miatt nehezebbnek érezheted az életedet. Ezért ha kölcsönre lenne szükséged, akkor várj még egy hónapot, és csak ez után bonyolítsd le. Különben nagyon nehezen tudod majd visszafizetni. Olyan találkozásban lehet részed, amely miatt varázslatosnak érezheted az életed. A most induló kapcsolatok szorosak lehetnek, akár hivatalosan is összeköthetitek az életeteket. Ha szülő vagy, gyermeked miatt extra kiadásaid lehetnek.

Rák

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

A házasságokat, a régi együtt járásokat nehézzé teheti a féltékenység zöld szemű szörnyetege, amely most felütheti a fejét. Ha titkos viszonyt folytatsz, akkor most bombabiztos alibire lesz szükséged, mert lebukhatsz. Pénzügyeidnek az alakulása miatt minden okod meg lehet az örömre. A munkában olyan váratlan helyzet állhat elő, amely miatt örömmámorban úszhatsz. Bírságveszélyes ez a hónap, ezért fontos, hogy betartsd a szabályokat.

Oroszlán

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

A munkahelyeden kolléga magatartása előtt döbbenten állhatsz. Soha nem értetted az irigy, kisstílű embereket, ezért maradhat ilyen viselkedéstől a szád is tátva. Pénzügyek alakulása miatt feszültté válhatsz. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társad belebonyolódhat egy olyan ügybe, amely miatt később anyagilag nehéz szituációba találhatja magát. Ha szülő vagy, csemetéd miatt másként láthatod most a világot, és benne a saját helyedet.

Szűz

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Soha nem volt aktuálisabb a mondás, mint most: közös lónak túros a háta. Vagyis nincs áldás a közösen kezelt pénzügyekben, az üzlettársi kapcsolatokban is te leszel az, akinek veszteséget kell elszenvednie. A munkahelyeden a feletteseddel szemben tarts három lépés távolságot. Ne légy vele se nyílt, se közlékeny, mert erre most nem nyitott, és inkább negatívan állhat hozzá az ilyen témákhoz. A szerelmi kapcsolatot a féltékenység teheti nehézzé.

Mérleg

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

A munkában, megélhetésben kellemetlen helyzet alakulhat ki. De az is lehet, hogy a felettesed most torkig lehet veled. Ezért nagyon fontos, hogy ne nyomulj, még akkor sem, ha úgy látszik, a sikerhez éppen erre lenne szükség. A baráti kapcsolatok szorosabbá válhatnak, amelynek az elsődleges oka te vagy. Neked fontosabbak ezek a viszonyok, és nagyobb áldozat meghozatalára is képes lehetsz ez miatt. Orvosi vizsgálatra kerülhet sor.

Skorpió

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Figyelmednek fókuszába ebben a hónapban a munkád, a felettesed, a megélhetésed kerülhet. A feletteseddel tökéletes lehet közöttetek az összhang. Ha állást kívánsz változtatni, akkor most kellene a tettek mezejére lépni, mert nem mindennapi lehetőséget csíphetsz meg. Baráti kapcsolat fontosabbá válhat, különösen azért, mert neked lényeges dolgok megbeszélésére kerülhet sor. Külfölddel kapcsolatos dolgok másként alakulhatnak, mint ahogy várod.

Nyilas

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek, legyen szó nyaralásról vagy munkavállalásról. Ha tanulmányokat folytatsz, a dolgok úgy alakulhatnak, hogy neked örömödben fülig érhet a szád. A baráti kapcsolatok alakulása miatt is elégedettséget érezhetsz. Ha pénzről van szó, akkor sajnos most nem állhatsz a helyzet magaslatán, ami azt jelenti, hogy olyasmire adhatsz ki, ami nem éri meg az árát. De az is lehet, hogy a munkádat nem fizetik meg úgy, ahogyan azt szerinted kellene.

Bak

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

A munkahelyeden történhetnek olyan változások, amelyek érzékenyen érinthetnek téged is. De az is lehet, hogy a felettesed elégedetlen a munkáddal, ezért olyan helyzet jöhet létre, amely miatt elgondolkodhatsz a változtatáson. A házasságokban, régi párkapcsolatokban olyan mondatok hangozhatnak el, amellyel mélyen megsebezhetitek egymás lelkét. Orvosi vizsgálatra vagy műtéti beavatkozásra kerülhet sor, amely miatt azért ne aggódj, mert jó kezekben leszel.

Vízöntő

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

A házasságokban, régi együtt járásokban minden a legnagyobb rendben megy. Ez talán annak is köszönhető, hogy életed párja olyan helyzetbe kerülhet, amely miatt a te biztonságérzeted is erősebbé válhat. A közvetlen környezetedben van egy olyan személy, akinek a támogatására számíthatsz, és ezáltal jobb helyzetbe kerülhetsz. A barátságokban, régi ismeretségekben viszont szakításra kerülhet sor, ami miatt azért ne bánkódj, mert ennek a kapcsolatnak lejárt az ideje. Már nem fejleszthetitek egymást.

Halak

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Ha most akarod kimondani a boldogító igent, akkor azt a lehető legjobbkor teszed. Akivel most hoz össze a sors, azzal a személlyel később össze is kötheted az életed. A régi kapcsolatokban csordultig lehet a lelked szeretettel, szerelemmel. A munkahelyeddel torkig lehetsz, és felmerülhet a változtatásnak a gondolata. De nem kellene még a tettek mezejére lépni, mert rosszabb helyre mehetsz, mint amilyenben jelenleg vagy.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top