Horoszkóp

7 jel bizonyítja, ha jók a megérzéseid

Sokszor hallod, figyelj a megérzéseidre, kövesd a belső hangokat. De mégis, honnan tudhatod, helyesek-e a megérzéseid, vagy mégis mi az, amire valóban figyelned kellene? Ha ezeket a jeleket tapasztalod, akkor egészen biztos lehetsz az intuíciódban. Ezek a jelek ugyanis válaszként, megerősítésként érkeznek a megérzéseidre.

1. jel, hogy tökéletes a megérzésed

Amikor épp csak gondoltál valakire, ő pedig perceken belül jelentkezik, biztos lehetsz a megérzésed helyességében. Telefonon felhív vagy üzenetet ír. Mindez pedig csöppet sem véletlen, azt bizonyítja, közös “csatornára” csatlakoztatok. A gondolatod eljutott az illetőhöz, vagy éppenséggel ő gondolt rád, amit telepatikus úton érzékeltél.

2. jel, hogy a megérzésed működik

Teljesen váratlanul találkozol valakivel, aki éppen abban tud segíteni neked, ami problémát okoz, és már egy ideje a megoldáson töröd a fejed. A megérzésed ilyenkor is tökéletesen működik, hiszen éppen az a valaki felé sodort, akivel találkoznod kellett. Lehet, soha többé nem látod őt viszont. Ennyi volt a feladata.

3. jel, hogy érdemes az intuíciódra figyelni

Amikor használod az intuíciódat, válaszokat, visszaigazolásokat is kapsz, hogy az üzenetet “eljuttattad”, persze a legtöbbször nem is tudsz róla. Mindez csak akkor derül ki a számodra, amikor például pontosan azzal lepnek meg szeretteid, amire vágytál. Sosem említetted nekik, mit szeretnél, ők mégis kitalálták… 

4. jel, hogy az intuíciódra megerősítést kaptál

Megszólal egy dal a rádióban, pedig nagyon ritkán kapcsolod be. A dal szövege pedig pontosan arról szól, ami téged épp foglalkoztat. Az is megeshet, épp nagyon rossz napod volt, aztán a kedvenc dalod csendül fel a rádióban, és máris jobb lesz a hangulatod. Mi ez, ha nem a megérzésedre érkezett válasz?

5. jel, hogy helyesek a megérzéseid

Amikor többször is ugyanazokat az ismétlődő számokat látod felvillanni, szinte biztos, hogy a megérzéseid tökéletesek. Kicsi az esélye, hogy épp akkor pillants az órára, amikor az például 22:22-t mutat. Hogy valami jó eséllyel a vágyott irányba fordul az életedben, az nem is kétséges.

Ezek a jelek bizonyítják, tökéletesek a megérzéseid
Ezek a jelek bizonyítják, tökéletesek a megérzéseid

6. jel, hogy a megérzésed tökéletes

Könnyen megeshet, otthon felejtetted a pénztárcádat. Aztán ott állsz, hogy ki kellene fizetned az ebédedet. Ott állsz, és nem igazán tudod, mit tehetnél, amikor egy ismeretlen önzetlenül felajánlja a segítségét. Semmit sem kér tőled, aztán amilyen váratlanul felbukkant, pontosan úgy tűnik el a látómeződből.

7. jel, hogy a megérzéseid jól működnek

Valaki épp akkor bukkan fel, amikor a leginkább szükséged lenne rá. Elnézted az időt, nem tudod, hol keresd a párod, akivel találkozót beszéltél meg. Aztán váratlanul a tökéletes időpontban bukkan fel, épp akkor, amikor te is abba az irányba tartasz. Nem beszéltetek össze, nem érted el telefonon, mégis rátalálsz, mert követted az intuíciódat.

(via EvolveMe)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top