Horoszkóp

Ebből tudhatod biztosan, hogy lélektársaddal találkoztál

Mindenki a lélekpárjával szeretne találkozni, de kitalálni, hogy ki is ő valójában, már igencsak trükkös. Amikor tetőtől talpig szerelmes vagy, akkor úgy érzed, végre a másik feledre találtál, aztán később mégis kiderül, nem ő az igazi. Mégis miből és honnan tudhatod, ha valóban a lélektársaddal találtatok egymásra? Ebből a biztos jelből kiderülhet.

Amikor a lélektársaddal találkozol, valójában nem számít sem a kémia, sem a szépség vagy a vonzerő, de még az sem, hogy mennyire illetek egymáshoz. Leggyakrabban ugyanis a lélekpárod még csak nem is úgy néz ki, ahogyan elképzelted, még csak nem is tökéletes, könnyen lehet, hogy éppen az elvárásaid ellenkezője.

Lelki társadat valójában egyszerű felismerni, hiszen olyan partner, akivel tökéletesen kiegészítitek egymást. Könnyen előfordulhat, már ismered őt, hiszen lehet ő valamelyik közeli barátod, akivel szoros érzelmi kapcsolatban állsz.

Egyszerűen csak érzed, jó vele lenni, mert vele “minden rendben van”. Lélektársadnál lényegtelen a külső, a hobbija sem számít, csak a vonzódást, az erős kapcsot érzed közöttetek. A lélektárs az, aki a legjobbat, a valódit hozza ki belőled.

Társaságában önmagadat adhatod, a valódi énedet, egyetlen másodpercig sem kell magad megjátszani vagy jobbnak, másnak mutatni, mint aki valójában vagy. Lélektársad továbblát azon, amit a külvilágnak mutatsz, és pontosan azt a személyt szereti, aki belül vagy. Nem akar megváltoztatni.

Amikor lélektársaddal találkozol, valójában semmi más nem számít, csak az, hogy a párodra leltél, és hogyan érzel. Az a fontos, miben és mennyire változtál, amióta ismered őt. Talán már az sem igazán számít, hogy boldoggá tegyen, csak annyi, hogy önmagadért szeret. Nem könnyen találsz rá, hosszú út vezethet a szívéhez, de amikor megtalálod, felbecsülhetetlen értékre lelsz a személyében.

Lélektársad önmagadért szeret
Lélektársad önmagadért szeret

(via PQ)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top