Horoszkóp

Így érzik magukat a csillagjegyek életük legrosszabb napján

Mindenkinek vannak rossz napjai. Hogy mégis mi az, amitől a leginkább szenvednek a csillagjegyek, mi az, ami teljesen tönkreteszi a napjukat, amitől igazán padlóra kerülnek, és gyakran a kiutat sem látják, a horoszkópokból kiderül. Számodra mit jelent egy igazán rémes nap?

A Kos (március 20. április 19.)

A Kos számára az igazán rossz napot az jelenti, amikor csalódnia kell. Amikor a céljai nem úgy alakulnak, ahogyan eltervezte, amikor úgy érzi, minden darabokra hullott. Miután lenyugodott, ismét tiszta fejjel képes látni. Összeszedi energiáit, és újult erővel indul céljai megvalósítása felé.

Bika (április 19. – május 20.)

A Bika legrosszabb napján szorongást és bizonytalanságot érez. Amikor szíven üti valami, amikor kicsúszik a talaj a lába alól, és minden kétségessé válik, ami eddig bizonyos volt. Ez a csillagjegy hajlamos túlagyalni, túlkomplikálni a dolgait, pedig a megoldást akkor találja meg, amikor higgadtan tekint a problémákra.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek számára az jelenti a mélypontot, amikor teljesen elveszettnek érzi magát. A stresszt, a nyomást nagyon rosszul viseli, ilyenkor ő is hajlamos túlagyalni a problémákat. Amikor úgy érzi, kicsúsztak a dolgai a kezéből, a pánik helyett le kellene higgadnia, amennyire csak tőle telik, és így tekinteni a problémákra.

A Rák (június 21. – július 22.)

A Rák legrosszabb napján magányosnak, elhagyatottnak érzi magát még akkor is, ha emberek veszik őt körül. Ilyenkor hajlamos félreérteni másokat, ingerült, dühös, csalódott, belülről emészti magát. Mégis azzal tehet önmagáért a legtöbbet, ha nem merül el a depressziós hangulatban.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán legrosszabb napján önmagában bizonytalan. Az érzés és a gondolat, hogy valamit rosszul csinált még az alapvetően magabiztos és határozott Oroszlánt is képes meggyötörni. Ilyenkor önmagát, a képességeit kérdőjelezi meg, és csak óriási erőfeszítések árán képes visszatalálni valódi önmagához.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz csillagjegyet a rá nehezedő nyomás gyűri maga alá. A mindenkor a legjobbat nyújtó Szűz sem bírja, amikor tornyosulnak előtte a feladatok, szorítják a határidők és úgy érzi, nem jut a végére. Az idegeskedés és kapkodás helyett ilyenkor a relaxáció, a pihenés hozhatja a megoldást, még akkor is, ha úgy érzi, épp erre jut a legkevésbé ideje.

A legrosszabb nap ezt jelenti a csillagjegyeknek
A legrosszabb nap ezt jelenti a csillagjegyeknek

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg számára elképzelhetetlen rosszabb annál, amikor összetörik a szívét. Ilyenkor vigasztalhatatlan, szomorú, kilátástalannak látja jövőjét. A Mérleg nehezen viseli az egyedüllétet, a számára oly fontos párkapcsolat nélkül pedig egészen elveszettnek érzi magát. Kerüli a társaságot is, pedig épp a barátok segíthetik ki őt a legmélyebb érzelmi pontról.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

Skorpió akkor érzi magát mélyponton, amikor elönti a szomorúság. Érezheti ezt párja, munkája, de valójában bármi egyéb okán is. Érzelmes csillagjegyként nagyon tud szenvedni, a mélypontról ugyanakkor ő támad fel a leggyorsabban. Amikor megtapasztalta a padlót, összeszedi és megrázza magát, semmi sincs, ami legyőzhetné őt.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilas legrosszabb napján azt érzi, mindenki őt hibáztatja. Nehezen szabadul az érzéstől, hogy mások mutogatnak rá, őt okolják a problémákért. Ilyenkor önmagával is túl kemény, pedig könnyen előfordulhat, nincs is igaza a környezetének. A legtöbbször nem is kéne magára vennie mások megjegyzéseit, egyszerűen csak határozottabban kellene kiállnia önmagáért.

A Bak (december 22. – január 19.)

A Bak el sem tudja képzelni, hogy ő is kimerülhet, elfáradhat. Mindezzel pedig számolnia kell, amikor túlhatja magát. Rémálom számára a kimerültség érzése. Ez az összeomlás, ennél lejjebb nála nincs. Hogy ne jusson el ideáig, mindössze annyit kéne tennie, hogy időt szakít a pihenésre. Csak neki sosincs ideje.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntő talán attól retteg a leginkább, hogy értéktelennek tartják mások. Horoszkópja szerint nem könnyű őt megérteni, nem áll be a sorba, nem akar a megszokott úton járni. Nagyon rosszul viseli, ha mások valamiben jobbak nála, folyton versengene, hogy bizonyítsa, érdemes az első helyre.

A Halak (február 19. – március 20.)

A Halak számára a legmélyebb pontot a megélhetési gondok jelentik. Élete legrosszabb napján azt érzi, minden elúszott, ami addig fontos volt a számára. Ilyenkor rendkívül borúsan látja önmagát, a lehetőségeit, a jövőjét. A szorongással, az aggódással csak megnehezíti a saját helyzetét.

(via ZodiacFire)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top