Horoszkóp

Ez az 5 csillagjegy nagyon sokat csalódik

Néhány csillagjegy talán már túlzottan is óvatos a szerelmet illetően, ők ugyanakkor keveset csalódnak. Mások talán túlságosan is gyorsan ugranak fejest a párkapcsolatokba, ők azok, akik nagyon sokat csalódnak. Melyik az az öt csillagjegy, amelyek szülöttei szívét a leggyakrabban törik össze? Kikre jellemző leginkább az óvatlanság a szerelemben? Ők azok. Vajon te is közéjük tartozol?

Az Ikrek azonnal lángra lobban

Az Ikreknek valójában elegendő néhány kedves szó, egy bájos vagy megnyerő mosoly, és máris úgy érzi, a jelek csak neki szólnak. Hihetetlen következtetéseket von le az alapvető udvarias gesztusokból. Pillanatok alatt úgy érzi, rátalált a szerelem, máris álmokat sző, holott a másik csupán csak kedves próbált lenni. Az Ikrek mégis fejest ugrana az érzésekbe. Aztán óriási csalódás éri, amikor randevúra hívná a vonzó idegent, ő pedig nem érti az érdeklődést. Aztán ha mégis kap egy esélyt és megízlelheti a szerelmet, a romantikát, addig sóvárog, míg bele nem fullad a saját érzéseibe.

A Rák ismét az igazira lelt

Ha valaha közeli kapcsolatba kerültél Rák csillagjegyben született hölggyel vagy férfival, akkor pontosan tudod, mennyire elképesztően megbízható és hűséges típus. Rendkívül mélyen érez, erősen kötődik szerelméhez, szívét, lelkét beleadja a párkapcsolatba. Szeretete feltétlen, világos, egyértelmű. A Rák képtelen az érzéseit visszafogni vagy magában tartani, mert őszinte és nyitott elveket vall. Pontosan ezért csalódik nagyon sokat az életében, hiszen minden új párkapcsolatba beleveti magát, az érzéseit, és csak később jön rá, hogy nem kellett volna.

A Szűz azt gondolja, kézben tartja a dolgait

A Szűz csillagjegyről köztudott, mennyire rugalmas és ösztönös típus. Keményen és maximalistán végzi a feladatait, és mindenkor saját maga oldja meg az életében felmerülő problémákat. Ő nem az az ember, aki csak úgy a szőnyeg alá söpörné a gondjait. Sokat agyal és aggódik, de úgy hiszi, kézben tartja a dolgait. A Szűz éppen ezért vág bele túlzottan is gyorsan a párkapcsolatba, amikor egy számára érdekes és vonzó partner hívja őt randira. Aztán rá kell eszméljen, ismét kicsúszott a lába alól a talaj.

A Vízöntőt nem lehet nem észre venni

A Vízöntő bámulatosan vonzó személyiség, képtelenség őt nem észrevenni. Persze, mindezzel tökéletesen tisztában is van. És nem is viselné el, ha rajta csak úgy átnéznének vagy elsiklanának a tekintetek. Amikor sikerrel jár – már pedig ez szinte minden esetben így történik –és felhívja magára a figyelmet, a számára is vonzó és érdekes partnerrel szívesen flörtöl, szívesen randevúzgat. Aztán nem sokat hezitál a párkapcsolaton sem egészen addig, amíg a partner nem akar átlépni a Vízöntő komfort zónáján. Amikor el kéne köteleződnie, akkor jönnek a csalódások.

Ezek a csillagjegyek nagyon sokat csalódnak, mert túl könnyen mennek bele a párkapcsolatokba
Ezek a csillagjegyek nagyon sokat csalódnak, mert túl könnyen mennek bele a párkapcsolatokba

A Halak számol a kockázatokkal

A Halak pontosan tudja, mivel jár, amikor bevállalja a kockázatokat, és összeköti az életét partnerével. Tökéletesen tisztában van azzal is, lehet, újra és újra csalódni fog. Mégis bevállalja, mert számára biztonságot, melegséget nyújt a párkapcsolat. A Halak érzései mélyek, nagyon ragaszkodó típus, nagyon nehezen enged el. Túlzottan gyorsan merül el az érzelmekben, pedig azt sem lehet rá mondani, nem tanult az előző szakításból. Egyszerűen kell neki a párkapcsolat, aztán meg lesz, ami lesz.

(via ReRules)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top