Horoszkóp

Ez az, amit sosem tesznek meg a csillagjegyek

Akadnak dolgok, amiket a csillagjegyek sosem tennének meg, vagy azért, mert ellenkezik a személyiségükkel, vagy azért, mert az a valami az elveikbe ütközik. Hogy mégis mi az, ami a legtávolabb áll tőlük, a horoszkópok elárulják.

A Kos (március 20. április 19.)

A Kos lobbanékony, rendkívül aktív és tüzes csillagjegy, született vezetői adottságokkal. Egy Kos sosem fogja az engedélyedet kérni ahhoz, amit meg szeretne tenni. Bátor, sőt időnként vakmerő, de az biztos, hogy mindenkor tudja, mit akar elérni.

Bika (április 19. – május 20.)

A Bika megfontolt és nyugodt típus. Ritkán cselekszik meggondolatlanul. Éppen ezért messze elkerüli az olyan emberek társaságát, akik előbb cselekszenek, és csak később gondolják át, mit is kellett volna valójában tenniük. Baráti társaságában is hiába keresnéd ezt a típust.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek könnyed, vidám és energikus típus. Horoszkópja szerint nem bírja elviselni azokat az embereket, akik túl komolyan veszik az életet. Értetlenül tekint rájuk, képtelen felfogni, miért nem tudják a pozitív dolgokat, a szépséget észrevenni maguk körül.

A Rák (június 21. – július 22.)

A Rák teljes mértékben elkötelezi magát amellett, akit igazán szeret. Éppen ezért egészen biztos, ő sosem csalná meg szerelmét. Persze, azt is nagyon nehezen viselné, ha megtudná, hogy párja becsapta.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán elszánt, céltudatos, amit eltervez, az esetek többségben meg is valósítja. Amikor elveszít a kirakósból egy darabot, nem fogja érdekelni, kit bánt meg, gondolkodás nélkül gázol át másokon is, csak visszaszerezze a számára oly fontos dolgot.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz sosem felejti el honnan jött. Éppen ezért ő egyike azoknak a csillagjegyeknek, akik az élet apró örömeit is szívből élvezik. Őt egy szál illatos virág vagy egy házi sütemény is boldoggá teszi. Az elveit sosem adná fel.

Ez az, amit a csillagjegyek sosem tennének meg
Ez az, amit a csillagjegyek sosem tennének meg

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg sosem maradna hosszú ideig olyan társaságban, ahol negatív beállítottságú emberek veszik őt körül. Horoszkópja szerint az egyensúlyt, a harmóniát szeretné az életében megtalálni, márpedig a negatív energiák pontosan ebben akadályozzák meg.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

A bocsánatkérés az, amit a Skorpió utoljára tenne meg az életében. Ez az, amire nála sosem kerül sor. Előfordulhat, hogy trükközik, vagy elhallgat valamit, de szerelmével és a barátaival mindenkor őszinte.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilas képtelen csendben és figyelmesen hallgatni, ha épp mondandója akad, vagy unalmasnak tartja a másikat. Szavába vág, azonnal kimondja azt, ami a fejében jár és fontosnak tartja, még az sem zavarja, ha viselkedésével felbosszantja a többieket.

A Bak (december 22. – január 19.)

A Bak képtelen leállni, számára a pihenés luxus, pedig időnként neki is szüksége lenne rá. Még azt sem veszi figyelmeztető jelnek, amikor balszerencsés időszakot él át. Úgy gondolja, minden vihar után úgyis újra kisüt a nap.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntő azon igyekszik, hogy a legjobbat tegye, hogy ő lehessen az első. Sosem fog beletörődni, ha nem ő van a csúcson. Ekkor újult erővel indul a küzdelembe, mert őt nem lehet csak úgy letaszítani az első helyről.

A Halak (február 19. – március 20.)

A Halak sosem hagyná, hogy rossz dolgok történjenek az életében. A hibákból mindig tanul, és azon igyekszik, hogy a következő alkalommal ne kövesse el azokat ismét. Szerinte a hibázás egy újabb lehetőség a fejlődésre.

(via Higher Perspective)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top