Horoszkóp

Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2017. 07. 24.

Napi horoszkóp, ami segít elindítani a napod, legyen szó randiról, beszélgetésről vagy nagy bejelentésről. Szerelmi horoszkóp és útravaló, amit a négy elem ihletett.

Föld (Bika, Szűz, Bak) – Napi szerelmi horoszkóp

Érdemes lenne megfordítanod a megszokott gondolkodásmódodat: eddig mindig arra készültél, hogy majd előbb boldog leszel, azután pedig csodálatos dolgokat viszel majd véghez.

A nap mottója: “Senki se találja meg azonnal azt, amit szeretne. De ha mindennap csak erre pazarlod az idődet, a legvégén semmit sem fogsz találni.”

 Nézd meg a napi horoszkópodat is!

Tűz (Kos, Oroszlán, Nyilas) – Napi szerelmi horoszkóp

Sokféle módon segíthetsz másoknak. Persze azt, hogy hogyan segítesz valójában nem neked kell kitalálnod, hiszen mindenki pontosan tudja, hogy neki milyen segítségre van szüksége, és azt is pontosan tudják, hogy ezt a segítséget kérniük kell tőled. 

A nap mottója: “Aki türelmetlen magával szemben, soha nem lesz boldog, mindig kapkodni fog, hiszen abban a pillanatban, hogy megkapja azt, amire vágyik, valahogy minden értelmét veszti, hiszen nincs már miért küzdeni.”

heti angyalhoroszkópodat láttad már?

Négy elem szerelmi horoszkóp - június 17.

Víz (Rák, Skorpió, Halak) – Napi szerelmi horoszkóp

Ma engedd meg magadnak, hogy észrevedd: minden a lehető legjobb időben történik, és minden várakozásnak oka van.

A nap mottója: “Ilyesmire csak a szerelem képes… kézen fogni egy (…) életet, és azt mondani neki: gyere!”

Nézd meg az egészséghoroszkópodat 2017-re!

Levegő (Ikrek, Mérleg, Vízöntő) – Napi szerelmi horoszkóp

A legszívesebben egész nap ennél, vagy egész nap az ételekkel foglalkoznál. Ma szívesen megtervezed előre, hogy milyen finom falatokat eszel majd meg, és azt is kitalálod, hogy kit mivel szeretnél megvendégelni.

A nap mottója: “Ha ilyen áldozatot kell hozni, a másik üdvéért fenekestül felforgatni mindent, akkor igazán kell szeretni.”

Húzz egy szerelmi jóskártyát!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top