Horoszkóp

Ezt a 4 csillagjegyet meg se próbáld becsapni

Ezek a csillagjegyek a legeredetibbek és a legőszintébbek. Ők nem akarnak másnak mutatkozni, mint amilyenek valójában. Nem viselnek álarcot, önmagukat adják, és valódi egyéniségek. Mivel őszinték, a hazugságot, az álarcot másoknak sem nézik el. Nos, őket nem érdemes becsapni, mert átlátnak a szitán. Melyik ez a négy csillagjegy? A horoszkópok elárulják. Te köztük vagy?

A Rák ragaszkodik az elveihez

A Rák köti magát az erkölcseihez. Őt nem lehet rávenni semmilyen csalásra, de nem is könnyen bocsátja meg, ha megpróbálod becsapni vagy nem mondasz igazat. Rendkívül érzékeny, így könnyedén kiszűri a hazugságot, az álarcot. Megérzi a kétszínűséget is. Horoszkópja szerint gondoskodó és szeretetteljes típus, aki azon fáradozik, hogy segítsen másoknak. Viszont gyorsan hátat fordít, amikor úgy érzi, kihasználják, vagy visszaélnek a jóindulatával.

Az Oroszlán kíméletlenül őszinte

Az Oroszlán igazi egyéniség. Nem lehet őt nem észrevenni, persze mindent meg is tesz ezért. Imád a társaság középpontjában tetszelegni. Szinte már arcátlanul őszinte, aztán nem érti, az igazsággal mégis miért bántott meg olyan mélyen. Eszébe sem jutna hazudni, pontosan emiatt kíméletlenül megtorolja, ha csak próbát teszel rá, hogy félrevezesd. Nem tűri az álcát, a hamisságot, a csalást. Azonnal és örökre leír téged, ha mindez kiderül.

A Skorpió szimata megtéveszthetetlen

A Skorpió olyan, mint egy hazugságdetektor. Távolról kiszúrja a hamis embereket. A hazugság nála a gyengeség jele. Nem bocsátja meg, és nem felejti el, ha megpróbálod hátba támadni. Mindez ugyanis az elveivel ütközik, hiszen megbízható, kitartó és őszinte típus. Mégis miért ne várhatná ő is ugyanezt? Az is igaz, hogy a manipuláció nagymestere. Bárkiből bármit kiszed, amire kíváncsi. Ha úgy érzi, nem mondasz igazat, addig faggat, amíg le nem leplezed magad.

A Vízöntő az árulást nem viseli

A Vízöntőt nem tudod becsapni, nem is érdemes megpróbálkozni vele. Horoszkópja szerint türelmes és megbocsátó, újabb esélyt is kaphatsz tőle, de nem árt tudni, hogy nála is vannak határok. A hazugságot sosem bocsátja meg, mindegy, mekkora a súlya. Az igazság a Vízöntő legfőbb értéke, ezért nemcsak távol áll tőle minden hamisság, az árulást senkinek sem viseli el, és megbocsátani sem fogja. A barátságát végképp elveszíted, ha csak egyszer hazudsz neki.

Ezek a csillagjegyek nem bocsátják meg a hazugságot
Ezek a csillagjegyek nem bocsátják meg a hazugságot

(via PQ)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top