Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy megérzi a szellemeket

Három csillagjegy szülöttei különösen érzékenyek a szemmel nem látható világ üzeneteire, jelzéseire. Közülük sokan nemcsak hisznek, de már tapasztaltak is paranormális jelenségeket. A szellemek és az angyalok jelenlétét is könnyedén megérzik. Melyek ezek a csillagjegyek? Íme a részletek. Te is köztük vagy?

A Szűz nyitottan tekint a világra

A Szűz nagyon okos és logikusan gondolkodó csillagjegy. Ugyanakkor az is igaz rá, hogy nyitottan tekint a világra. Amikor valami szokatlant, szemmel nem látható és logikus ésszel nem követhető dolgot tapasztal, kicsit megijedhet a képességétől. Érdekli őt a szellemvilág, szívesen olvas paranormális jelenségekről is. Két lábbal áll a földön, racionális, ennek ellenére mégis képes a szellemvilág jelzéseit érzékelni és megérezni. Próbálja magát meggyőzni, hogy amit nem lát, az nem is létezik, ennek ellenére erősen vonzódik a paranormális jelenségekhez.

A Vízöntő megérzései döbbenetesek

A Vízöntőről kevésbé tudott, hogy elképesztőek a megérzései. A szellemvilághoz szinte csatornaként képes kapcsolódni. Elhiszi, sőt tudja, hogy léteznek szemmel nem érzékelhető lények körülöttünk. Szerinte mindez pedig rendkívül izgalmas és vonzó. Beszélgetni is képes az angyalokkal, a szellemekkel, sőt az üzeneteiket is közvetíti, ha mások megkérik rá. Esetében a telepátia is bámulatosan működik. Épp csak gondol valakire, és az illető szinte abban a pillanatban jelentkezik telefonon, vagy üzenetet küld.

A Halak a felhők között lebeg

A Halak álmodozó típus, ő szinte szó szerint a felhők között lebeg. A szellemvilág létezése számára evidens. A Halak mindenhez vonzódik, ami szemmel nem látható, ami logikusan nem magyarázható meg. A paranormális jelenségekről szóló könyveket valósággal falja. Rendkívül erősek a megérzései, ezért ő is képes kapcsolatba lépni a szellemekkel, a lelkekkel. Amikor arról faggatják, mégis honnan tudja, hogy valóban léteznek és körbeveszik a szemmel nem látható lények, általában annyit válaszol, egyszerűen csak tudja, hogy ez így van.

Ez a 3 csillagjegy pontosan tudja, hogy léteznek szellemek
Ez a 3 csillagjegy pontosan tudja, hogy léteznek szellemek

(via Beyond Reality)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top