Horoszkóp

Ez a 7 állat különleges jelentést hordoz

Sokan babonának és rossz jelnek gondolják, amikor fekete macska keresztezi az útjukat. Nos, ha ez történik, az valóban jelzés lehet, de nem kell azonnal a legrosszabbra gondolni. Sőt. A macska mellett másik hat állat is rejtett üzenetet hordoz, amikor váratlanul elhaladnak előtted. Ha ezekkel találkozol, mostantól tudhatod, mi az, amire még inkább érdemes odafigyelned.

Ha macska keresztezi az utadat,

a leggyakrabban fel sem merül, hogy az állat valamilyen üzenetet hordozhat. Pedig ha esetleg még utánad is lopakodik, még inkább érdemes felfigyelni erre a jelre. A macska az intuíciót személyesíti meg. Amikor többször is keresztezi az utadat, arra figyelmeztethet, hogy figyelj jobban a szíved hangjára. A spirituális erőt elnyomod magadban, a megérzéseid nagyon jól működnének, de nem figyelsz azokra.

Amikor holló száll el előtted,

rossz érzések foghatnak el. Ezt a fekete tollú madarat sokan a fekete mágiához, sőt akár a halálhoz is társítják. Az ezoterikus gondolkodás szerint a  holló az igazságot személyesíti meg állat formájában. Így könnyen lehet, hogy amikor hollóval találkozol, rossz hírekre kell számítanod. Valamilyen igazságra hamarosan fény derül, vagy számodra igazán fontos dolgot tanulhatsz meg a közeli jövőben.

Ha szarvas keresztezi az utadat,

és épp autóban ülsz, biztosan nem különleges jelnek fogod fel. Inkább csak próbálsz lassítani, és elkerülni a balesetet. Mindenesetre a szarvas is égi üzenetet hordoz. A tisztaság, a lágyság, a méltóság jelképe ez a gyönyörű állat. Gondold végig a problémáidat. Mi az, amin hosszabb ideje rágod magad, pedig már túl kéne lenned rajta? Ismerd fel, és szavasként ugorj át rajta.

Amikor nyúl halad el előtted,

valószínűleg az jut eszedbe, de aranyos. A nyúl a tavasz jelképe. Azt is tudni róla, mennyire szapora állat. Nos, ha nyúllal találkozol, az bőséget, termékenységet jelent számodra. Éld az életedet könnyeden, légy vidám és játékos. A nyúl szerencsét hoz, és azt az üzenetet, hogy jobban rá kéne magad bíznod az égiek segítségére.

Ha gyík fut el előtted,

az sem véletlen jelzés többé. A gyík ugyanis az álomvilágot szimbolizálja. Amikor gyík keresztezi az utadat, azt jelentheti, hogy érdemes figyelned az álmaid üzeneteire. Próbáld a szimbolikus jelentéseket megfejteni. Kezdj el álomnaplót vezetni, amelyben leírod a történeteket. Hamarosan összeáll az üzenetek jelentése. A gyík óriási szerencsét is jelenthet.

Amikor szitakötő repül a közeledben,

szintén üzenetet hordoz a számodra. A szitakötő a tündérek üzeneteit közvetíti. Biztosan furcsának tűnik így elsőre, mégis igaz lehet mindez. A szitakötő ugyanis arra emlékeztethet, attól, hogy nem látod, még számtalan dolog él és létezik körülötted. Történjen bármi, az élet nem ér véget, a lélek továbbra is él.

Ha katicabogár repül előtted,

akkor nagyon is örülhetsz, hiszen különleges szerencsében lesz részed. Valami nagyon jó dolog történik veled hamarosan. A katica azt szimbolizálja, hogy az élet mindent legyőz. Ez az apró bogár arra ösztönöz, élvezd szívből az életet. Jó híreket, jó szerencsét hoz. Akkor pedig tényleg nincs miért szomorkodnod. 

ezek az állatok különleges üzeneteket hordoznik
Ezek az állatok különleges üzeneteket hordoznak

(via magical recipe)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top