Horoszkóp

9 jel, hogy tündér jár a közeledben

Ha eddig azt gondoltad, tündérek csak a mesékben léteznek, akkor sajnos tévedsz. Attól még nagyon is valóságosak, hogy nem látod őket. Épp, mint az angyalok. Leginkább erdőkben, a természetben élnek, és gyönyörűek. Időnként a közeledbe merészkednek. Jeleket is küldenek, hogy felhívják magukra a figyelmet. Hogy mégis milyen jelekből tudhatod, tündér próbál kapcsolatba lépni veled? Íme a legjellemzőbbek.

1. jel, hogy tündér van a közeledben

A tündérek apró fénygömbökkel jelezhetik, hogy épp a közeledben tartózkodnak. Az apró fényeket leginkább gombák vagy éppen kinyíló virágok környezetében láthatod. Csak pillanatokra villannak fel, amiről azt gondolhatod, a szemed káprázik. Nem az illúzió csapott be, a tündérek jeleztek épp.

2. jel, hogy tündér lehet körülötted

Ha egyszer belépsz a tündérek birodalmába, többé semmi sem lesz ugyanaz, mint korábban. Lágy és kellemes hangokat, csilingelést hallhatsz, amiről ismét csak azt gondolhatod, hallucinálsz, mintha fuvolaszót hallottál volna – nem a képzeleted játszik veled, az valóban megtörtént. A tündérek jelezték, épp ott vannak körülötted.

3. jel, hogy tündér van a közelben

Talán a legjellemzőbb jele a tündérek jelenlétének, amikor a semmiből bájos kacajt, nevetést hallasz. Senki mást nem látsz magad körül, ismét arra tippelsz, valamit rosszul hallottál. Ha ez a hang ráadásul kellemes érzésekkel töltött el, akkor biztos lehetsz benne, tündérek kacagnak körülötted.

4. jele a tündérek jelenlétének

Amikor erdőben vagy virágos réten, ösvényen sétálsz, virágillatok csaphatják meg az orrod. Leginkább a violára vagy az íriszre emlékeztet az illat, de ugyanígy érezheted a dió, alma, sőt akár szőlő illatát is. Pedig a környéken egyetlen ilyen növényt sem látsz. Nem csapott be az orrod, és még csak nem is a szél fújta feléd az illatokat, a tündérek hívják fel így magukra a figyelmet.

5. jel, hogy tündérek lehetnek a közeledben

Furcsa, de nagyon kellemes és lágy fuvallatot érezhetsz a bőrödön, az arcodon, amikor egy tündér elsuhan melletted. Ismét nem a szél cirógatta meg az arcod, hanem csak egy újabb jelet kaptál, amelyből felismerheted a csodás lények jelenlétét.

6. jel, hogy tündér tartózkodik a közelben

A tündérek állatokon keresztül is üzenhetnek neked. Az állatok ugyanis sokkal érzékenyebbek az embernél, és valójában többet látnak, érzékelnek a nem látható világból is. Amikor furcsa módon holló repül el melletted, vagy a macskád szokatlanul viselkedik, könnyen lehet, tündér jár a közeledben.

7. jel, amely a tündérek jelenlétére utal

Amikor rejtélyes módon eltűnik valamilyen ékszered, a gyűrűd elgurul, és többé nem találod, bizony előfordulhat, a tündérek játszadoznak veled. Imádják a kulcsokat, a láncokat is. Mielőtt tárcsáznád a rendőrséget, érdemes türelmesnek lenned, és várni egy keveset. Többnyire ugyanis visszaadják az “elcsent” ékszereket.

Ezekkel a jelekkel üzennek a tündérek
Ezekkel a jelekkel üzennek a tündérek

8. jel, hogy tündér lehet melletted

A tündérek imádják a növényeket, rajonganak a természetért, hiszen épp az élteti őket. Amikor az erdőkben fákat vágnak ki, az életterüket is lecsökkentik azzal. Jelenlétükre utal az is, amikor virágok vagy bármilyen más növény lehetetlen helyen hajt ki. Betonrepedések között vagy bármi más szokatlan helyen, amely alapvetően alkalmatlan lehet az életre.

9. jel, hogy a tündérek kapcsolatba lépnének veled

Láttál már olyan fát, amikor erdőben sétáltál, amelyiknek mintha szemei lennének? Ez sem a véletlen műve volt. Újabb jele a tündérek jelenlétének. Néhányuk éppen abban a fában élhet.

(via magical recipes)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top