Horoszkóp

8 jel, hogy a sorsod útjára léptél

Hogy a helyes úton jársz, hogy azt a sorsfeladatot végzed, amit születésed előtt vállaltál, azt nem is olyan egyszerű észrevenni. Ahogyan azt sem, ha nagyon mást teszel, mint amit terveztél magadnak. Honnan tudhatod, hogy az utadra léptél? 8 erős jel segít benne.

Valójában nincs olyan, hogy téves út. Választások, döntések vannak. Lehet, épp olyasmi mellett döntöttél, ami eltér a sorsfeladatodtól. Ennek ellenére fontos lehet megélned, megtapasztalnod ezt is. Lehetnek könnyebb és lehetnek problémásabb sorsutak. Hogy a tiéd melyik csoportba tartozik, születésed előtt választottad ki. Számodra ez a legjobb, ez szolgálja leginkább a fejlődésedet. Éppen ezért se irigyelj soha senkit, akiknek az élete, szerinted, könnyebb és boldogabb.

1. jel, hogy a saját utad járod

Egyszerűen csak tudod, hogy a sorsfeladatodat éled. Az érzés egészen belülről, a lelkedből fakad. Jó érzésekkel tölt el a tudat, hogy azt teszed, azt teheted, amit megírtál magadnak. A szívedre hallgatsz, megérted a válaszokat.

2. jel, hogy a sorsodat éled

Fontos jele annak, hogy a sorsodat éled, amikor nem kell önmagaddal kompromisszumokat kötnöd. Jól érzed magad, minden teljes körülötted. Mindez persze nem azt jelenti, hogy másokkal sem kell egyezséget kötnöd. Előfordulhat, de mindez már nem jelent áldozatokat. 

3. jel, hogy az utadra léptél

Önmagadra ébredtél, amikor az utadon jársz. Pontosan tudod, a nehézségek téged szolgálnak, a megoldást pedig megtalálod. Attól, hogy a sorsodat éled, még ugyanúgy lebegnek előtted a kihívások és a célok. Tudod, hogyan valósítsd meg azokat, hiszel önmagadban, hiszel a sikerben.

4. jel, hogy a sorsod szerint élsz

Amikor a sorsod szerint élsz, tudod, nincs mitől félned. Az egyik legfontosabb jel, hogy a saját utadat járod, amikor eltűnnek belőled a félelmek. Boldogan, szenvedéllyel éled az életedet. Értékeled önmagad, tisztában vagy a képességeiddel, bízol önmagadban, amikor döntéseket hozol.

5. jel, hogy a sorsod útját járod

Hiszel önmagadnál valami nagyobb és erősebb létezőben. Figyelsz a lelked hangjára, figyelsz az Univerzumból érkező jelekre. Rá tudod bízni magad a gondviselésre, tudod, ha szükséged lesz rá, megkapod a segítséget. Követed az intuíciódat, a megérzéseidet.

10 jelből tudhatod, hogy a sorsutadon jársz
8 jelből tudhatod, hogy a sorsutadon jársz

6. jel, hogy a sorsfeladatodat végzed

Kíváncsi vagy, kíváncsian figyelsz mindenre, ami körülötted történik. És persze minden példából tanulsz. Olvashatsz könyveket is, valójában minden érdekel, ami a spirituális fejlődésedet segíti. Érdekel más országok kultúrája, szokásai, amikor utazol, minden újdonságra kíváncsisággal tekintesz.

7. jel, hogy a sorsodat éled

A hála érzése mindenképpen azt jelenti, hogy a sorsod szerint élsz. Hálát érezhetsz az életedért, a szeretteidért, mindenért, amit elértél. Amikor nem a hiányra koncentrálsz az életedben, már nem vágyódsz tárgyak vagy akár más emberek után, hanem elfogadod és hálát érzel mindazért, amit megkaptál, óriásit lépsz előre. Valójában ekkor csöppen az öledbe az Univerzumtól minden, ami után valaha is vágyakoztál.

8. jel, hogy a sorsutadra léptél

Amikor sorsod útját járod, már sok mindent felismertél. Lelkileg erős vagy, és felkészült ahhoz, hogy valódi párkapcsolatban élhess. Hosszú út vezethet a lelki társadhoz vagy az iker lélektársadhoz. Amikor eljutsz erre a magas szintre, bevonzod azt a társat, aki a leginkább hozzád tartozik, akivel hosszú éveken át boldog párkapcsolatban lehet részed. Az életed célja pedig éppen ez.

(via Forever Conscious)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top