Horoszkóp

Mi voltál az előző életedben? Horoszkópod megmutatja

Hogy ki lehettél előző életedben, arra a horoszkóp nem tud választ adni. Arra viszont igen, hogy mit csináltál, milyen munkát végeztél, mivel foglalkoztál. Mindez pedig fontos információ lehet a mostani életedre nézve is, ha épp nem tudod, merre indulj, vagy pontosan milyen rejtett képességeid lehetnek. A reinkarnáció lehetőségét a keleti filozófiák teljes mértékben elfogadják, szerintük életeken át vándorol a lélek, hogy elérje fejlődése csúcsát. Ezért születsz meg újra és újra. Hogy mi voltál előző életedben? Csillagjegyed alapján megtudhatod.

A Kos (március 20. április 19.)

A Kos aktív, szenvedélyes, rendkívül kíváncsi csillagjegy. Szereted a kihívásokat, a veszélyeket, a kockázatot. Előző életedből hozod ezeket a tulajdonságokat, amikor felfedező voltál. Már a múltban is te lehettél az első, aki új és addig járatlan utakat fedezett fel. 

Bika (április 19. – május 20.)

A Bika érzéke a szépséghez már-már egyedülálló. Imádod a luxust, a szép és értékes dolgokat. A művészet iránt is érdeklődsz, mindez pedig csöppet sem véletlen, hiszen horoszkópod szerint előző életedben művészként töltötted a napjaidat. Kiváló az ízlésed, amit szintén a múltból hozol, hiszen már korábban is a szépséget, az esztétikát kerested.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek imádja a forgatagot, a társaságot, kiváló a kommunikációs képessége. Talán meg sem lepődsz, hogy előző életedben híresség lehettél. Nem hírhedt, hanem híres és ismert voltál, méltán lehettél büszke, hiszen alkotásaidról vagy a győzelmeidről ismertek az emberek.

A Rák (június 21. – július 22.)

A Rák különleges fantáziájáról, a benne rejlő képzelőerőről is ismert, ami pedig az előző életek emlékeiből fakad. Íróként dolgozhattál korábban, aki szinte pontosan ugyanolyan érzékeny volt, mint te most. Inkább magányosan alkottál, és elkerülted a zajos, zsúfolt helyeket. 

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán imád a középpontban lenni, imádja a figyelmet. Amellett, hogy alapvetően vidám vagy, remek a humorérzéked, az gőgösség, a fölényesség is jellemző rád. Mi más is lehettél volna előző életedben, mint uralkodó. Bizony, királyi életed volt. Nos, ezért várod el partneredtől, hogy királyként vagy királynőként tekintsen rád.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz rendkívül alapos és precíz, figyelmét semmi sem kerüli el. A tökéletesség iránti hajlamod az előző életekből fakad, hiszen tudósként dolgoztál és végezted a feladatokat. Nem áll távol tőled a kemény munka, a feladatokat a tőled telhető legjobban végzed. Kreatív és gondolkodó típus vagy, aki most is tiszteletben tartja a természet törvényeit.

Ezt a foglalkozást végezted az előző életedben
Ezt a foglalkozást végezted az előző életedben

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg az egyensúlyra, a harmóniára törekszik. Talán meg sem lep, hogy bíróként dolgoztál az előző életedben, hiszen jelképed, a mérleg, az igazságot, az erkölcsöt is jelképezi. Rendkívüli tiszteletnek örvendtél, hiszen szavaidnak súlya, ereje volt. Döntéseidet fenntartások nélkül fogadták el mások.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpió rendkívül szenvedélyes, leleményes és bátor csillagjegy. Viszont könnyen manipulálhatsz másokat, tele vagy titkokkal, misztikummal. Foglalkozásod az előző életekben csöppet sem volt hagyományos, szélhámosként tettél lóvá ugyanis másokat. Különleges kisugárzásodnak köszönhetően bármit elértél, amit csak szerettél volna, mindehhez pedig okos is voltál, így a hatóságok sokszor bottal üthették a nyomodat.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilas szomjazik a szabadságra, a kötöttségeket egyáltalán nem viseli jól. Előző életedben harcos voltál, aki vélhetően nyíllal lőtt az ellenfélre. Félelem nélkül végezted a rád bízott feladatokat, vagy tettél eleget a parancsnak. A legjobbak között lehettél.  Az ostobaságot nem viselted jól, de mindig élt benned a remény, hogy a világot jobbá teheted. 

A Bak (december 22. – január 19.)

A Bak keményen, szívósan végzi a feladatait. Munkád szinte mindenkor elsőbbséget élvez. Valamennyi csillagjegy közül te tiszteled a leginkább a hagyományokat. Előző életedben is fontos szerep jutott a munkának, te voltál a vállalkozás első számú vezetője. Viszont nem mindig tartottad be a szabályokat, olykor a sötét oldalra sodródhattál.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntő nem fél nagyot álmodni. Nagylelkűség és emberszeretet jellemez. Mindez pedig az előző életedben végzett feladatokból is fakad. Tiszteletben álló orvosként dolgoztál, akinek a gyógyítás volt az élete. Folyamatosan kutattad az újabb és újabb lehetőséget, hogy megmenthesd vagy megkönnyítsd a rád bízott betegek életét.

A Halak (február 19. – március 20.)

Halak álmodozó típus, szeret a fellegekben járni. Erősen vonz a fantázia világa, ami pedig abból is fakad, hogy filozófusként élted az előző életedet. Magányos típus lehettél, ami különösebben nem zavart, hiszen folyamatosan a még jobb válaszokat kerested a téged foglalkoztató kérdésekre. A spiritualitás, a filozófia iránt a mostani életedben is érdeklődsz.

(via The Talko)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top