Horoszkóp

Megtalálod a 6 embert? Csak keveseknek sikerül

Bármilyen valószínűtlennek is tűnik, de ezen a montázson hat emberalak rejtőzik. Megtalálod őket? Eláruljuk, a feladat csöppet sem könnyű, éppen ezért tudják csak kevesen megoldani. Mennyire vagy figyelmes, mennyire vagy alapos? Ebből a képkereső tesztből ez is kiderül. Tégy egy próbát, megéri.

Vajon azok közé tartozol, akik figyelmét a legapróbb részletek sem kerülik el, vagy inkább azok táborába, akik gyakran nem látják a fáktól az erdőt? Hogy mennyire tudsz a részletekben elmerülni, adottság kérdése, viszont ezzel a rejtélyes képpel mindenképpen fejlesztheted a megfigyelőképességedet.

Ha valamennyi alakot látod a kusza montázson, elmondható rólad, hogy képes vagy a dolgok mögé látni, nem veszel el a részletekben, és többet látsz, érzékelsz a világból, mint az emberek többsége.

Néhány ember fantáziája nagyon széles, ők biztosan könnyebben oldják meg a feladatot, míg mások inkább azt hiszik el, amit látnak, amit magától értetődőnek gondolnak. Ezért is lehet, hogy néhány alakot nagyon gyorsan megtalálsz, a többiek ugyanakkor rejtve maradnak a szemed előtt.

A kép opitikai illúzió, ezért csapja be a szemed, ezért csapja be az agyad. Mindenesetre, a fekete-fehér rajz hat alakot rejt. Megtalálod őket? Ha gyermekkorodban kedvelted a képkeresős feladványokat, ezt is imádni fogod. Csak akkor görgess le a megfejtéshez, ha feladtad, és nincs esélyed, hogy megtaláld mind a hatot.

Nézd meg a montázst alaposan

A kép 6 alakot rejt
A kép 6 alakot rejt

Segítünk a megoldásban

Megnézem
Összes kép (1)

(via Social Consciousness) 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top