Horoszkóp

Ezek a legokosabb és legintelligensebb csillagjegyek

Hogy melyik a legintelligensebb, a legokosabb csillagjegy, az az IQ-t mérő tesztekből és természetesen a horoszkópokból kiderülhet. Melyik csillagjegyek szülöttei közül kerülnek ki az IQ-bajnokok? Most ez is kiderül. Tte is köztük vagy? Meglepő információk következnek.

Az intelligencia meghatározásához mindenképpen tudnod kell, hogy

  • azt egyrészről az IQ-tesztekkel mérik,
  • másrészt pedig hozzájárul az érzelmi és a fizikai világ érzékelésének képessége is.

Mindezeket figyelembe véve

a legokosabb és legintelligensebb csillagjegyek

Igen, bármilyen meglepőnek tűnik is. A Vízöntő levegős csillagjegy, így róla valójában csöppet sem meglepő, hogy rendkívüli intelligenciával rendelkezik. A Skorpióról ugyanakkor már sokkal kevesebben tudják, mennyire okos és értelmes. Horoszkópja szerint rendkívül érzékeny, nagyon is emocionális, és rendkívül gyorsan kapcsol.

A tüzes jegyek intelligenciája ösztönös

A tüzes csillagjegyek rendkívül bátrak, keresik a kockázatokat, kutatják a lehetőségeket. Márpedig munkájukat intelligencia nélkül aligha végezhetnék megfelelően. A Kos, az Oroszlán és a Nyilas csillagjegyek szülöttei közül sokan dolgoznak vezetői pozíciókban. Ha nem lenne meg hozzá a kellő képzettségük, képességük és intelligenciájuk, nem állnák meg a helyüket ezekben a feladatokban.

A földjegyek a legjobb problémamegoldók

A föld elemű csillagjegyek pragmatikusak, a földön járnak, gyakorlatiasak, átlátják a részleteket. A Bika, a Szűz és a Bak problémamegoldó képessége minden más csillagjegynél erősebb és hatékonyabb. Ezek a csillagjegyek ebben a legintelligensebbek.

A levegős csillagjegyek a legjobb elemzők

A levegős csillagjegyek könnyedek, gyors gondolkodásúak. Kiválóan számolnak, rendkívül jó elemzők és nagyon okosak. A Vízöntő mellett az Ikrek és a Mérleg az ötletelésben is elsőrangú. A kivitelezés pedig marad a többi csillagjegyre.

A vizes csillagjegyek a lelkedbe látnak

A vizes elemű csillagjegyek elképesztő érzékenységgel bírnak. Könnyen és gyorsan átérzik mások problémáit, és okos meglátásokkal rendelkeznek a megoldást illetően. Megértik a motivációdat, és megértik az érzelmeidet, az érzéseidet is.

Gondotlad volna: A Vízöntő és a Skorpió a legokosabb csillagjegyek
Gondotlad volna? A Vízöntő és a Skorpió a legokosabb csillagjegyek

(via Twinsterz)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top