Horoszkóp

Minden, amit érdemes tudnod, ha Vízöntővel randizol

A Vízöntő hölgyek és urak rendkívül vonzóak, és persze nagyon különlegesek. Hogy velük hétköznapi vagy unalmas randival nem kell számolnod, az egészen biztos. Különleges és vibráló találkozókra és párkapcsolatra készülhetsz ezzel az igazán egyedi csillagjeggyel.

A Vízöntő szabadságigénye határtalan

A Vízöntő talán semmi mást nem visel rosszabbul, mint a korlátokat. El kell fogadnod, hogy számára a szabadság, a függetlenség mindennél fontosabb, és hogy gyakran és szívesen tölti egyedül is az idejét. Minél nagyobb szabadságot adsz neki, annál jobban ragaszkodik majd hozzád.

A Vízöntő nem bírja a felszínességet

Rendkívül intellektuális csillagjegy, így vele már az első randin is tartalmas és mély beszélgetésekre számíthatsz. Gyűlöli a felszínességet, így jobb, ha az ilyen témákat valahogyan megpróbálod kerülni. Ha nem tart eléggé intelligensnek, sajnos nem sok esélyed van nála. Nem kell okosnak tűnnöd, csak hallgasd őt figyelmesen, és néhány találó megjegyzéssel vagy javaslattal máris felcsigázod az érdeklődését.

A Vízöntő mélyen érez

Horoszkópja szerint, annak ellenére, hogy hatalmas a szíve, a Vízöntő mélyen érez, az érzéseit mélyen magába rejti, nem nagyon képes kimutatni. Tőle ne várj cukiságot. Nagyon kedves, barátságos és kifejezetten vidám és vicces lehet a randikon, de a nyálas udvarlástól hidegrázást kap. 

A Vízöntő a különlegességet keresi

A Vízöntő igazi egyéniség, különc, semmihez és senkihez sem hasonlítható. Nem véletlen, hogy nem szereti a megszokott, unalomig ismételt dolgokat. Benned is az egyéniséget, a különlegességet fogja kedvelni. Ha megfogod őt intelligenciáddal, kisugárzásoddal, elnyered a szívét is.

A Vízöntő mellett is maradj önmagad

Egyéniségedet akkor is őrizd meg, ha már hosszabb ideje éltek együtt. A Vízöntő nem szeret függeni, de azt sem kedveli, ha tőle függ a társra. Személyiségedet ne veszítsd el, ne akarj neki megfelelni, légy önmagad, maradj meg az évek során is annak, akibe beleszeretett. Persze, az sem árt, ha meg tudsz újulni mellette, ha izgalmas és vibráló személyiségedet megtartod, hiszen a megszokást nem viseli.

Ilyen a tökéletes randi a Vízöntővel

Mivel nagyon szeret beszélgetni, olyan helyre érdemes őt elvinned, ahol megnyílhat, ahol inspirálja őt a környezet. Beülhettek egy különleges, de nem túl zsúfolt bárba, ahol a sarokba húzódva beszélgethettek, de egy esti, vízparti sétára sem fog nemet mondani.

Ezeket mindenképpen érdemes tudnod, ha Vízöntővel randizol
Ezeket mindenképpen érdemes tudnod, ha Vízöntővel randizol

(via thought catalog)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top