Horoszkóp

2017.07.07. Mire számíthatunk ezen a különleges dátumú napon?

2017. július 7-én különleges dátumot fogunk írni, ami a mai "divat" és az angolszász szokás szerint leírva 17.07.07, 1 db 1-esből, 2 db 0-ból és 3 db 7-esből áll. Ez feltűnően sok 7-es. Igaz?

Van, aki erre a napra tette az esküvőjét, van, aki ezen a napon ír alá komoly szerződést, és van, aki még nem tudja, mire használja ezt a különleges napot.

Ennek megválaszolására a számmisztikát hívjuk segítségül.

De előbb nézzük a hagyományt!

A 7-es szám sok helyen megjelenik: hétszínű a szivárvány, hét napból áll egy hét, Naprendszerünkben hét ősbolygó van, testünkön hét csakra van, a menóra egy hétágú gyertyatartó, és hét alaphangból épül föl a zenei hangsor. Folytathatjuk még a listát, mert a történelem kezdete óta szinte minden népnél felbukkan a 7-es szám valamilyen formában: A 7-es szám a héber vallásban a tökéletesség száma. Az Ószövetségben Isten 7 nap alatt teremtette a világot, a honfoglaló magyaroknál hét törzs és hét vezér volt. Heten vannak a jók éppúgy, mint a gonoszok. Hét fő bűn van stb.

A számmisztikában a 7-es szám az egyik legspirituálisabb szám. Nem sok köze van a pénzhez és az anyagi javakhoz. Épp emiatt ezen a napon ne legyen célunk a pénzügyi gyarapodás!

Ezt a napot a 7-esek fogják igazán megérezni. A számmisztikában mindenki 7-es, aki bármelyik hónap 7-én, 16-án vagy 25-én született. Ők komolyak, fegyelmezettek, és hajlamosak a dolgokat a nehezebbik végéről megfogni. Pedig érdemes lenne felfedezniük, hogy az élet nem csak küzdelemből áll.

A számmisztikában a számokat nemcsak jellemzésre használjuk, hanem az időciklusok rezgéseinek vizsgálatakor tanácsadásra is. Ezzel meg lehet állapítani, hogy például egy adott nap mire alkalmas, és mire nem.

Most a mindenkire ható 7-es rezgésű napot nézzük meg:

“A frissítő magány a kulcsszó. Lehetőleg egyedül, meditálva, olvasva töltsük el a mai napot, vagy annak legalább egy részét. Tanulásra, vizsgára készülésre, komoly koncentrációt igénylő szellemi tevékenységre a legalkalmasabb ez a nap. Csak lassú járművön közlekedjünk. Lehetőleg repülőre, vonatra ma ne szálljunk. Érdemes ma nagy tudású, magas beosztású emberekkel tárgyalni. Lehet ma ingatlant megtekinteni, de döntést ma ne hozzunk. Számíthatunk ajándékra, jutalomra, kedvező ajánlatra. Figyeljük a jeleket!”

Amire nem alkalmas:

“Új tevékenység elkezdésére, nyilvánosság előtti szereplésre, anyagi témájú döntésre, szeretet, szerelem, barátság és bármilyen érzelem kimutatására, gyors mozgást igénylő tevékenységre, szépségápolásra, külső megjelenés javítására, együttműködés megkezdésére, házasságkötésre stb.”

Ha a 7-es számot szeretnénk intenzívebben megélni, akkor érdemes kívülről bevinnünk. Erre több lehetőségünk is van. Az alant felsoroltakból válogathatunk.

7-es rezgésű:

Terápiák: böjt, meditáció, drágakő-terápia

Meditációs technikák: koncentrációs gyakorlatok, böjt, magányos elvonulások

Gyümölcsök: dió, alma, szőlő, rebarbara, banán, aszalt gyümölcsök

Zöldségek: saláta, káposzta, zeller, burgonya, torma, gomba, paraj, uborka

Fűszerek: só, kömény, szegfűszeg

Fémek: ólom, platina

Ásványok: gránit, jáspis, szén, alabástrom, ónix

Színek: kék, fekete, szürke és minden nyugalmat, önuralmat sugárzó szín

Gyógynövények: orbáncfű, boróka, komló, kömény, zuzmó

Mágikus számok: 7, 16, 25, 34, 43, 52, 61, 70, 79, 88, 97

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top