Horoszkóp

Ezt jelenti a szerelemvonal a tenyeredben

Hogy miről árulkodik a tenyeredben látható szerelemvonal, azt elmondják neked a tenyérjósok. Ugyanakkor ha két kezed egymáshoz illeszted, és a két szerelemvonal egymásban folytatódik, netán elhaladnak egymás alatt vagy fölött, az már egészen mást mesél a személyiségedről. Hogy mit jelent számodra a szerelem? Íme, a válaszok.

A tenyérjóslás évszázadokra nyúlik vissza. Nem véletlen, hiszen tenyeredben különböző vonalak futnak, amelyek különböző jelentéssel bírnak. Az ember pedig ősidők óta kíváncsi a jövőjére. Ha az a tenyerében van megírva, akkor arra.

A vonalak mást jelentenek a bal és mást a jobb tenyérben. Az egyik legfontosabb vonal a szívvonal, amit szerelemvonalnak is neveznek. Ez ez az első vonal az ujjak alatt. A kisujj alól indul, és általában a középső és a mutató ujj közelében ér véget. A vonal természetesen a szerelmi életedről árulkodik.

Egészen más jelentést hordoz a szívvonal akkor, ha két tenyeredet egymás mellé illeszted. A két vonal egymásban folytatódhat, de az is lehet, egyik elcsúszik a másik fölött. Hogy milyen jelentést hordoznak a szerelemvonalak? Mit is jelent számodra a szerelem? Íme a részletek.

A bal tenyered szerelemvonala magasabban ível, mint a jobb kézen

fotó: Brightside
Fotó: Brightside

Ha bal tenyeredben a szívvonal a másik fölé érkezik, akkor nem gondolod, hogy a szerelem az egyetlen, ami boldoggá tehet. Nem sieted el a párkapcsolatokat, inkább kivárod a számodra igazán megfelelő partnert. Sosem járnál együtt valakivel csupán azért, hogy ne légy egyedül. Keresed az egyedit, a különlegest, ami csak ritkán található meg másokban, hiszen téged sem lehet az átlag közé sorolni. Könnyen lehet, hogy pároddal nagy közöttetek a korkülönbség, de az is előfordulhat, más országból való, mint te. Szóval, inkább csak akkor horgonyozd le valaki mellett a hajódat, amikor ki tudod mondani, igen, ő az.

A szerelemvonalak egymásban folytatódnak a tenyeredben

fotó: Brightside
Fotó: Brightside

Ha tenyeredben a két szívvonal egymásba ér, a szerelmet biztosan komolyan veszed. A hosszú és tartós párkapcsolatok híve vagy. Nem kötsz könnyen kapcsolatokat, nem ugrasz fejest a szerelembe, de amikor társra találsz, nem sajnálsz sem időt, sem energiát, hogy boldoggá tedd a szerelmed. Józan és megfontolt ember lehetsz, aki értékeli a biztonságot, a stabilitást, a megbízhatóságot, a hűséget. Nem viseled jól, ha valami az utolsó pillanatban borítja fel a jól megtervezett életedet. Szívesen és könnyen társalogsz, de szívesen segítesz másoknak, amikor kérik tőled.

A jobb tenyér szerelemvonala magasabban ível, mint a bal kézen

fotó: Brightside
Fotó: Brightside

Rólad elmondható, igazán öreg lélek vagy, ha jobb kezed szerelemvonala magasabban ível a másiknál. Sajátos módon tekintesz a világra. Hidegen hagynak a divatirányzatok, inkább a magad elvei szerint élsz. Még ismered az udvariasság, az etikett szabályait, amikor randevúzol valakivel, mindez alapvető a számodra. Ha a másik nem tartja tiszteletben az elvárásaidat, semmi esélye nálad. Nagyon erősek a megérzéseid. Hozzád hasonlóan gondolkodó társat és barátokat keresel. Mindegy, mennyi idős a másik, jól kijössz vele, ha benne is öreg és bölcs lélek lakozik.

(via ewao)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top