Horoszkóp

Ez a sorsod a számmisztika szerint

Nagyjából a húszas évei végére vagy a harmincas évei közepére szinte mindenkiben fölvetődik a kérdés, vajon mégis mi az ő sorsa. Mit keres a földön, mi az ő feladata? Ha benned is legalább egyszer fölmerült már ez a kérdés, akkor a lehető legjobb helyen jársz. A számmisztika segítségével némi útmutatót kaphatsz.

A számmisztika szerint a születésed időpontjában a sorsod is benne rejlik. Így valójában nagyon egyszerűen kiszámolhatod a sorsszámodat, amelynek alapján azt is megtudhatod, milyen feladattal érkeztél a Földre. Ha azt gondolod, de jó, mostantól tudom, mit kell csinálnom, egy picit ki kell ábrándítanunk, ugyanis a sorsfeladat nem egy pontosan megfogalmazott munka, hanem egy irány, amely felé érdemes a hajódat irányítanod. Szerencsére sok a lehetőség, amelyek közül te magad döntheted el, mit és mikor valósítasz meg.

Így számold ki a sorsszámodat

Hogy megtudhasd a számmisztika szerinti sorsszámodat, először add össze a születési dátumodban szereplő számjegyeket. A számjegyeket addig add össze, amígy egyetlen számjegyet kapsz. Ha 1984. május 29-én születtél, akkor a sorsszámod így áll össze: 1+9+8+4+5+1+9=39=3+9=12=1+2=3. A sorsszámod tehát a 3-as.

A számmisztika szerint 1-es a sorsszámod

Ha a sorsszámod 1-es, akkor az egyik legfontosabb feladatod az életedben, hogy példát mutass másoknak. Jó példát természetesen. Légy bátor és határozott, állj meg a saját lábadon, ne függj másoktól sem anyagi, sem érzelmi, sem semmilyen téren. Tűzz ki célokat, amelyeket valósíts is meg, keresd a kihívásokat. Könnyen lehet, máris vezetői beosztásban dolgozol, vagy saját vállalkozást irányítasz. Tökéletes, máris az utadra léptél. Ha most még nem így lenne, nincs baj, el fogod érni, bízz benne, bízz önmagadban. Vállalj felelősséget önmagadért, a tetteidért, és mindig vállald a következményeket. Kezdd újra az életed, amikor szükséges, akár a nulláról is állj fel padlóról. Rázd meg magad, és újult erővel építsd fel magad.

A számmisztika szerint 2-es a sorsszámod

Ha a sorsszámod 2-es, akkor nőként legfontosabb és ennek ellenére talán a legnehezebb feladatod, hogy a szó legnemesebb értelmében NŐvé válj. Férfiként légy figyelmes, gondoskodó férj és apa. Gondoskodj gyermekedről, ha szükséges, a szüleidről is, nem utolsó sorban pedig párod egyenrangú társa légy. Ez a sorsfeladat csöppet sem egyszerű, mert vélhetően nincs előtted követendő példa. Könnyen lehet, hiányzik az önbecslésed, sokat csalódhattál már, de az is megeshet, túlzottan meg akarsz felelni az elvárásoknak, ezért problémáid lehetnek önmagában már az ismerkedéssel is. Az is lehet, olyan társra vágysz, aki talán csak a mesékben létezik.

Sorsod arra biztat, légy türelmes önmagaddal és másokkal, légy kedves és segítőkész. Tégy rendet magad körül, találd meg a békédet. Figyelj az intuíciódra, mert sokat segíthet abban, mit tégy másként, hol és miben hibázol. Vedd észre, a féltékenységgel, az irigységgel nem a sorsodat éled. Pontosan fejtsd meg, milyen párkapcsolatra vágysz, fejlődj lelkileg, érzelmileg, hiszen így vonzod életedbe a párodat.

A számmisztika szerint a sorsszámod 3-as

Ha a sorsszámod 3-as vélhetően vidám és vonzó a természeted, kiváló a humorod, kifejezetten szórakoztató ember lehetsz. Imádod a társaságot, szívesen beszélgetsz, könnyen találsz bármilyen témát, tájékozott, olvasott vagy, érdekelnek a világban történő dolgok. Sorsfeladatod szerint meg kell tanulnod másokat is türelmesen végighallgatni, ami persze egyáltalán nem könnyű, hiszen gyors gondolkodású vagy, ezért a nyakatekert körmondatokban fogalmazók mondandóját képtelen lehetsz végighallgatni.

Tanulj, és fejleszd magad, olvass sokat, tartsd szinten kiváló kommunikációs képességedet. Használd a fantáziádat, tervezz és alkoss, oldd meg a problémákat. Élj erkölcsösen, tartsd tiszteletben a szabályokat. Gondolkodj pozitívan, és másokat is erre ösztönözz.

A számmisztika szerint a sorsszámod 4-es

Ha a sorsszámod 4-es, akkor minden bizonnyal a megbízhatóság, a szilárdság szobra vagy. Életedben kitartást, szorgalmat kell tanulnod. Gyakorlatias, földön járó ember lehetsz, vagy az élet épp erre tanít téged. Sorsfeladatod szerint teremts biztonságos hátteret, foglalkozz a pénzügyekkel. Munkádban és magánéletedben is légy kitartó és hűséges. Most talán még úgy érzed, nem keresel annyi pénzt, amennyit szeretnél – bízz benne, az élet megadja neked a lehetőséget.

Ne lustulj el, ne légy túl kényelmes, mozogj, sportolj rendszeresen. A munkádba menekülés semmilyen problémát nem old meg, érezd a határaidat, a munka és a pihenés egyensúlyára mindig figyelj. Figyelj rá, a magánéleted se kerüljön háttérbe, bármilyen feladatokat is végzel.

Születési dátumodból kiszámolhatod a sorsodat
Születési dátumodban a sorsod is benne rejlik

A számmisztika szerint a sorsszámod 5-ös

Ha a sorsszámod 5-ös, az életed folyamatos változás és áramlás. Rugalmas vagy, a szabadságod mindennél fontosabb. Lételemed a mozgás, az utazás. Ezerrel gyűjtöd az újabb és újabb információkat, a tapasztalatokat. Szívesen és könnyen ismerkedsz, rendkívül könnyen tanulsz, bárkivel könnyedén beszélgetsz.

Sorsfeladatot szerint járj egy lépéssel mások előtt, használd gyors gondolkodásodat, fedezz fel új dolgokat, új lehetőségeket. Tiszta szívvel élvezed a jelen pillanatot. Meg kell tanulnod a kitartást, a felelősségvállalást, nem élhetsz könnyelműen egyik napról a másikra. Találd meg azt a munkát, amit hosszú távon is szívesen végzel, ami nem untat, ami pontosan annyi teret ad számodra, amennyire szükséged van. Mindig fejezd be, amibe belefogsz. Próbálj másokhoz alkalmazkodni, légy megbízható és szavahihető. Sikerre születtél.

A számmisztika szerint a sorsszámod 6-os

Ha a sorsszámod 6-os, életed során folyamatosan döntési helyzetekbe kényszerülhetsz, mindezt pontosan azért, hogy megtanulj dönteni. A legnehezebb döntéseket pedig leginkább a családban, a párkapcsolatodba vagy a szerelemben kell meghoznod. Találd meg életedben a harmóniát, a lelki békét, a szépséget. Szeresd önmagad, mert így szerethetsz másokat, és így szerethetnek téged is. Könnyen lehet, többször is elválsz, mire rájössz, hol és miben hibáztál. A cél a boldog házasság.

Sorsod szerint gondoskodj, törődj a családoddal, de szánj önmagadra is minőségi időt. Otthonodban is találd meg a békét, a harmóniát. Ápold és add tovább gyermekeidnek a családi hagyományokat.

A számmisztika szerint a sorsszámod 7-es

Ha a sorsszámod 7-es, nem vagy igazán könnyű helyzetben. Igaz, mindenkinek a saját maga batyuját nehéz cipelni. Életfeladatod szerint találd meg a hitedet, erősítsd az önbizalmadat. Érdekelhet a pszichológia, az ezotéria, merülj el ezekben, olvass minél többet a témában. Ha ahhoz lenne kedved, meg is tanulhatod a legszimpatikusabbat, és gyakorolhatod, használhatod a mindennapokban.

Gyógyítói képességgel rendelkezel, gyógyítsd magad és másokat is. Érzékenységeddel könnyen átérzed mások problémáit, meghallgathatod őket, segíthetsz nekik. Figyeld a lelked üzeneteit. Soha ne ítélkezz, hiszen fontos feladatod a feltétel nélküli elfogadás és szeretet elsajátítása.

Ez a sorsfeladatod a számmisztika szerint
Ez a sorsfeladatod a számmisztika szerint

A számmisztika szerint a sorsszámod 8-as

Ha a sorsszámod 8-as, tiéd a siker, a pénz és a hatalom. Jól hangzik, de mégsem hullik minden az öledbe. A sikerhez be kell tartanod a szabályokat, hiszen gondolataid, tetteid mérlegre kerülnek. Az pedig nem mindegy, merre hajlik a mérleg serpenyője. Erős az igazságérzeted, mégis előfordulhatnak olyan helyzetek, ahol nem a te igazságod győz. Meg kell tanulnod megbocsátani, nemcsak másoknak, magadnak is.

Hajlamos lehetsz túlpörgetni magad, feszegetni a határaidat, meg kell tanulnod – keserű tapasztalatokon keresztül – meddig nyújtózkodhatsz a takaród alatt. Feladatod mások támogatása, adományokkal vagy önkéntes munkával is segíthetsz. A benned rejlő erővel nem élhetsz vissza. Tartsd szem előtt az adok-kapok egyensúlyát, persze nem úgy, hogy minden apróságot számon tartasz. A nagylelkűség is benne rejlik ebben a sorsfeladatban.

A számmisztika szerint a sorsszámod 9-es

Ha a sorsszámod 9-es, meglehetősen összetett a sorsfeladatod. Használd a bölcsességedet, okos meglátásaidat. Segíts másoknak, de csak akkor, ha kérik tőled. Fejleszd magad, tanulj és taníts. Találd meg azt a munkát, ami igazán kielégít. Lehet ez segítői, tanácsadói feladat. A lehetőség szinte határtalan, válaszd ki, mi az, amivel a legszívesebben foglalkoznál. Légy minél többet emberek között. Tartsd a kapcsolatot barátaiddal, szeretteiddel.

Próbáld legyőzni a maximalizmust. Persze, ez nem a dolgok elnagyolását jelenti, hanem azt, hogy a tőled telhető legjobbat add. Nem kell a mércét elérhetetlen magasságokba helyezni. A világban semmi sem és senki sem tökéletes. A legfontosabb, hogy önmagad fogadd el hibáiddal, erényeiddel együtt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top