Horoszkóp

Ebben a legbizonytalanabbak a csillagjegyek

Mindenkiben lehetnek bizonytalanságok. Mert minden csillagjegy kételkedik egy kicsit, hogy mit látnak benne mások. Vagy mi az, ami totálisan felborítaná a megszokott életüket. Hogy miben bizonytalanok a leginkább a csillagjegyek? A horoszkópok ezt is elárulják.

A Kos (március 20. – április 19.)

A Kos azt gondolja, mindent tökéletesen csinál, és persze mindegyik közül ő a legnagyszerűbb csillagjegy. Aztán, amikor kiderül, mégis lehetnek nála jobbak, gyötri a féltékenység. Ilyenkor pedig igencsak elbizonytalanodik a saját képességeiben.

A Bika (április 19. – május 20.)

A Bika már a saját helyzetében is bizonytalan. Azon aggódhat, vajon megfelelően végzi-e a munkáját, vagy párjának elég jó-e. Horoszkópja szerint számára mindennél fontosabb a stalibitás, a biztonság, attól végképp retteg, hogy mindezt elveszítheti.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek attól fél a leginkább, hogy valamiből kimarad. Minden érdekli, ami körülötte történik. Az érzés végképp elbizonytalanítja, hogy másik megfeledkezhetnek róla. Vagy épp a hozzá közelállók fecsegnek ki róla olyasmit, amit ő szíve szerint mélyen titkolna.

A Rák (június 21. – július 22.)

A Rák önmagában bizonytalan. Ugyan tisztában van vele, mindez a fejében születik meg csupán, mégis az önértékelése csapnivaló. Másokban észreveszi a nagyszerűséget, meglátja a jót, magában ugyanakkor már nem találja mindezt. Így folyton attól retteg, hogy sosem lesz elég jó másoknak.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán attól bizonytalanodik el, hogy nem néz ki elég jól. Hogy mások nem veszik őt észre, attól végképp maga alá kerül. Rémálom számára az a nap, amikor nem tudja magából kihozni a legjobbat, és úgy érzi, mások csak átnéznek rajta.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz mindent kontrollál és ellenőriz. Amitől a leginkább retteg, hogy egy apróság elkerüli a figyelmét. Már pedig vele ilyen sosem történhet meg. Ő mindig pontos és alapos. A káosz felrobbantaná a tökéletes életét, a biztonságot, ami pedig annyira, de annyira fontos neki.

Ezek a dolgok bizonytalanítják el a csillagjegyeket
Ezek a dolgok bizonytalanítják el a csillagjegyeket

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleget az bizonytalanítja el a leginkább, hogy egyszer véletlenül elveszíti a fejét, emiatt pedig csorba esik a jó hírnevén. Mindenkor arra törekszik, hogy pozitív benyomásokat keltsen másokban. Már pedig ha ez egyszer nem így történne, azzal folt kerülne a megítélésén, és akkor mégis mit gondolnának róla mások…

A Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpió nem szívesen nyílik meg, valódi érzéseit mélyen elrejti. Éppen ezért leginkább attól retteg, hogy egyszer kiderülnek a legféltettebb titkai. Arról, hogy milyen is ő valójában, hogy mennyi félelem rejtőzik a lelkében. Pedig kifelé rendkívül határozott és magabiztos jellem.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

Nyilas a függetlenség, a szabadság híve, amiről csöppet sem szeretne lemondani. Hogy egyszer el kéne köteleződnie, attól borzasztóan elbizonytalanodik. Hogy jön egy elsöprő szerelem, ami igába hajtja a fejét, ami korlátokat támaszt felé. Szóval, az elköteleződés ezért tűnik rémisztőnek.

A Bak (december 22. – január 19.)

A Bak nem tud hibázni. Még csak gondolni sem mer rá, hogy valahol és valamiben hibázhat. Sosem mutatná, mennyire elbizonytalanítja még a gondolat is. Persze, inkább a kihívásokat kéne keresnie, mintsem az akadályokat. Inkább még keményebben dolgozik, csak elkerülje a hibázás lehetőségét is.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntő attól bizonytalanodik el a leginkább, hogy valakihez esetleg túl közel kerül és elveszítheti a számára nélkülözhetetlen függetlenséget. Ő is nagyon független és szabad lélek. Akkor a legboldogabb, ha azt teheti, amit szeretne. Az meg végkpp elkeserítené, ha valaki megpróbálná őt kalitkába zárni.

A Halak (február 19. – március 20.)

A Halak a gondolattól is megrémül, hogy ugyanolyannak látják őt, mint bárki mást. Horoszkópja szerint a szíve aranyból van, mindenkinek segít, akinek szüksége van rá. Attól is retteg, hogy rossz úton halad, hogy a lehetőségek közül a lehető legrosszabbat választja.

(via dazzling)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top