Horoszkóp

Minden, amit tudnod kell, ha Mérleggel randizol

A Mérlegek számára különleges jelentősége van a párkapcsolatnak. Éppen ezért már a randevúzás módját is megadják. Hogy mégis mire számíthatsz, ha Mérleg hölggyel vagy férfival randizol? Összegyűjtöttünk minden lényeges információt.

A Mérleg nehezen dönt

Horoszkópja szerint kétséget kizáróan a Mérleg a leghezitálósabb csillagjegy. Még az is mindegy, milyen jellegű dologban kellene döntenie, a kis döntések ugyanis legalább annyira megviselik, mint a nagyok. Szóval, csöppet se lepődj meg, ha vacsorázni hívod, és nem tudja eldönteni, mit válasszon az étlapról. Olyan kérdéseket sem érdemes neki föltenni, hogy melyik étterembe vagy szórakozóhelyre menjetek, vagy mit nézzetek meg a moziban. Jobb, ha előre felkészülsz, és te döntesz.

A Mérleg született békéltető

A Mérleg, ha rajta múlna, mindent bevetne a világbékéért. Haragosok, vitás felek között is remekül közvetít. Nos, ha olyasvalakivel futnál össze, akit nagyon nem kedvelsz vagy valami miatt orrolsz az illetőre, Mérleg partnered megtalálja a módját, hogyan békítsen ki benneteket. Persze akkor is közbelép, ha barátai leltek egymásban ellenségre.

A Mérleg nem tud nemet mondani

Legalábbis nagyon nehéz neki. Könnyen lehet, elborítják a feladatok, mégsem mond az újabb felkérésre nemet. Az is előfordulhat, épp a randi kellős közepén hívja fel valamelyik családtagja vagy barátja, aki hosszasan ecseteli a vele történteket. El kell fogadnod, Mérleg jegyű partnered képtelen azt mondani, bocs, de most nem alkalmas a beszélgetés. Neki muszáj meghallgatnie és segítenie.

A Mérlegben nagyon sok a félelem

Sosem ismerné be, de valójában nagyon féltékeny típus is. Ha komolyan gondolod vele a párkapcsolatot, ezzel érdemes számolnod. Mivel nagyon nehezen dönt, ezért félelmekkel is tele van, bizonytalan a döntése sikerében. Attól is retteghet, mi van, ha randizik veled, és az nem úgy alakul, ahogy szeretné. Nos, nem könnyű eset. Támogasd, erősítsd, így juthatsz egyre közelebb és közelebb a szívéhez.

A Mérleg szeret flörtölni

A Mérleg vonzó, rendkívül sármos, szereti, ha észreveszik. És ennek persze jelét is adja. Még sem kell kétségbe esned, sosem csalna meg. Inkább csak az önbizalmát gyarapítja a kacérkodással.

Időnként fel kell töltődnie

A Mérleg az igazán aktív csillagjegyek mellett kifejezetten lustának tűnhet. Egyszerűen annyira ki tud merülni, hogy kénytelen pihenni. Ilyenkor aztán egész nap az ágyat nyomja.

A Mérleg folyton mérlegel és hezitál
A Mérleg folyton mérlegel és hezitál

A Mérleg szereti a szép dolgokat

A szépségnek, a szép és ízléses tárgyaknak valóban nem tud ellenállni. Imád vásárolni is, és ha megtetszik neki valami, nem tudja azt a boltba hagyni. Az ékszerekért is talán a Mérleg rajong a leginkább. Ha igazán meg szeretnéd őt lepni, ilyesmiben érdemes gondolkodnod. Nagyon romantikus típus, ezért minden, ami a romantika, leveszi a lábáról.

A Mérleg nagyon tud hallgatni

Nagyon szeret beszélgeni, de hallgatni is tud. Figyelmesen követi a mondandódat, így sokszor úgy érezheted, milyen jót beszélgettetek, és a problámádat is meg tudtad oldani. Pedig semmi más nem történt, csak őszintén szóltál Mérleg partneredhez, aki meghallgatott. Viszont nemcsak téged fog meghallgatni, mindenki mást is, aki ki akarja önteni neki a lelkét.

(via Thought Catalog)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top