Horoszkóp

10 jel, hogy te is boszorkány vagy

Boszorkányok márpedig léteznek. És nemcsak a mesékben. Attól, hogy még nem látszik rajtad, könnyen lehet, te is boszi vagy. Milyen jelekből tudhatod? Mutatunk öt belső és öt külső jelet. Na, melyiket vetted már észre magadon?

Boszorkányok igenis léteznek, és köztünk járnak. Pontosan olyanok, mint bármelyik ember. Talán valamelyik közeli barátod is boszi, mégsem tudsz róla. Az is lehet, te magad rendelkezel a különleges képességekkel, amikről eddig fogalmad sem volt. Hogy milyen jelek utalhatnak rá, hogy boszorkánynak születtél? Íme, a 10 tipikus, amelyek közül 5 belső tulajdonság, 5 pedig kívülről látható.

5 belső jel, hogy te is boszorkány vagy

  1. Mély és erős szexuális energiákkal rendelkezel. A gyökér- és a szexcsakrád erőteljesen működnek, és magas szintű a kreativitásod is. Csak kevesen képesek melletted maradni.
  2. Kifejezetten jól érzed magad a sötétségben, a félhomályban. Megtalálod a fény és a sötétség egyensúlyát, a saját belső erődet tudatosan használod.
  3.  Az intuíciód elképesztően erős, hallgatsz a megérzéseidre, amelyek a helyes útra irányítanak.
  4. Nyitott vagy a valódi igazságokra, a kíváncsiságod csillapíthatatlan. Kihívásokon és küzdelmeken át vezet az utad.
  5. Képes lehetsz rá, hogy megértsd az állatokat, de meghallod a szemmel nem látható lényeket, mint a tündérek vagy az angyalok, vagy beszélgetni is tudsz velük, segítenek a döntéseidben vagy bármikor, ha kéred őket.

5 külső jel, hogy te is boszorkány vagy

  1. Te is boszorkány lehetsz, ha szívesen jársz feketében, ruhatárad nagyobb része sötét színű. A fekete szín a misztikus és titokzatos nőiességre, a sötétszürke a bölcsességre utal.
  2. Többféle gyógyító eszközt vagy módszert ismerhetsz. Érdekelhetnek a kristályok, az asztrológia, a tarot, az alkímia, stb.
  3. Hiszel a varázslatokban. Tiszteletben tartod és értékeled a párkapcsolatot, de arra is képes vagy, hogy kapcsolatokat hozz össze.
  4. Figyeled az évszakok változását, a Hold állását, ezek erősen hatnak az életedre.
  5. Erős vonzerőd van, más boszorkányokat is ismershetsz, akikkel szívesen töltöd együtt az időt.
Ezekből a jelekből tudhatod, hogy te is boszorkány vagy
Ezekből a jelekből tudhatod, hogy te is boszorkány vagy

(via ewao)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top