Horoszkóp

6 erős jel, hogy a szellemvilág kapcsolódni próbál veled

Időnként furcsa zajokat, koppanást, sőt akár a semmiből érkező sóhajt hallhatsz. A szellemvilág rendkívül találékony, számtalan módon próbálja magára fölhívni a figyelmet. Gyakran akkor sem gondolsz szellemek jelenlétére, amikor ugyanaz a jel többször fordul elő. Hogy milyen erős jelekkel próbálnak kapcsolatot teremteni veled a szellemek? Részletezzük.

Könnyen lehet, számtalan könyvet, történetet olvastál, hallottál már paranormális jelenségekről. Ettől függetlenül, amikor furcsa zajok, események történnek körülötted, mégsem gondolsz azonnal a szellemek jelenlétére. A szellemvilág a leggyakrabban azért szeretne kapcsolódni veled, hogy spirituális segítséget nyújtson neked. Érdemes a jelekre fölfigyelned, és persze arról is kikérdezni őket, valójában mit szeretnének tudatni veled.

1. jel, hogy a szellemvilág kapcsolódni próbál veled

Olyan érzésed lehet, mintha a nevedet hallottad volna. Valószínűleg tisztán hallottad is, de épp egyedül vagy, ezért azt gondolod, csupán hallucináltál, képzelődsz. Ha ismét hallod, biztosra veheted, a szellemvilág fontos üzenetet tartogat a számodra. Ha megteheted, próbálj meditálni, lazítani, hogy a szellemek vagy az angyalok kapcsolódhassanak veled.

2. jel, hogy a szellemvilág kapcsolódni próbál veled

A szellemvilág az álmokon keresztül is próbálhat elérni téged. Ezek az álmok sokkal színesebben és intenzívebbek, mint általában azok, amelyekre vissza tudsz emlékezni. Az álom nagyon valóságosnak tűnik, és minden az egész történetre élénken megmarad az ébredést követően is.

3. jel, hogy a szellemvilág kapcsolatba szeretne lépni veled

Szokatlan illatokat érezhetsz, amikor a szellemek kapcsolódni próbálnak veled. Furcsa zajokat hallhatsz, de az is előfordulhat, hogy jobban, élesebben látsz. Olyan érzésed lehet, mintha álmodoznál. A furcsa jelenség mindössze néhány másodpercig tart. Ez is egy olyan jel, amire érdemes fölfigyelned.

4. jel, hogy a szellemvilág kapcsolódni próbál

Könnyen lehet, hogy előfordult már: olyan érzés fogott el, mintha nem lennél egyedül, mintha lenne a közeledben valaki, akit persze nem látsz. Ezzel a jellel a szellemvilág sokkal gyakrabban próbál kapcsolatba lépni veled, mint gondolnád. Amikor elfog ez az érzés, biztosra veheted, hogy valóban nem vagy egyedül.

Erős jelekkel próbál a szellemivlág kapcsolódni
Erős jelekkel próbál a szellemivlág kapcsolódni

5. jel, hogy a szellemvilág megpróbál kapcsolódni

A szellemek játszi könnyedséggel piszkálják meg az elektromos hálózatot. Ha egyetlen pillanatra lekapcsol a lámpa, nem biztos, hogy a vezetékekkel van probléma. Könnyen be- és kikapcsolnak elektromos berendezéseket is. Szóval, ha épp nincs villámlás és vihar, akkor szellem járhat a lakásodban.

6. jel, hogy a szellemvilág kapcsolatba akar lépni veled

Nincs kopogás, nincsenek zajok, sóhajok, egyszerűen tudod, hogy kapcsolódni szeretnének hozzád. Őrangyalod segít, amikor rossz úton jársz, hogy visszairányítson a megfelelő ösvényre. Nem biztos, hogy erős jelekkel üzen, mégis pontosan tudod, éppen ezt teszi.

(via Healing Life)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top