Horoszkóp

Ilyen szexre vágynak a csillagjegyek

A horoszkóp szexi tippeket ad arról is, vajon mire is vágyik valójában, mit szeret igazán a hálószobában vagy éppenséggel azon kívül a párod. Nos, pontosan milyen – vad vagy érzéki – szexre vágynak a csillagjegyek? Íme a részletek. Kipróbáljátok?

A Kos (március 20. – április 19.)

Horoszkópja szerint a Kos rendkívül lelkes és elszánt mindenben, még a szexben is. Rendkívül kíváncsi minden újra, viszont az unásig ismételt dolgokat nem nagyon bírja. A hálószobában is szívesen próbálja ki az újabb és újabb pózokat. Titokban pedig arra vágyik, hogy nyilvános helyen – persze mások elől elrejtve – szeretkezhessen veled.

A Bika (április 19. – május 20.)

A Bika rajong a természetért. Ha valóban meg szeretnéd őt lepni, keress egy elhagyatott mezőt, és megtöltött piknikkosárral és pléddel fölszerelkezve tölts el Bika csillagjegyű kedveseddel egy csodás délutánt vagy egy egész napot. Hogy nem bánod meg, abban biztos lehetsz.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek gyűlöli az unalmat. Mindig valami másra vágyik, és ez a szexben is igaz lehet rá. Szereti a hosszú és elnyújtott előjátékot. Pillanatok alatt lázba jön. Szereti változtatni az iramot, hol lassan, hol gyorsan, de az is felcsigázza, amikor a pózokat változtatjátok. Minden mást a fantáziára bízunk. Egy Ikrek ebben is jó.

A Rák (június 21. – július 22.)

A Rák fantáziája, képzelőereje lenyűgöző. Kifejezetten szeret szerepeket játszani. Így egyik nap lehetsz tanár(nő), a másikon komornyik avagy szobalány. A többi részletet kettőtökre bízzuk. Hogy izgalmas és szórakoztató lesz a hálószobában töltött idő, nem kétséges. 

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán domináns típus. Szereti éreztetni is mindezt. A szexben is maximálisat szeretne nyújtani, mindent belead. Keresi az izgalmakat, de nem a szerinte unalmas helyszíneket, mint a kert vagy egy erdő, ő is a forgalmas helyekre vágyik, ahol akár még meg is láthatják mások. Nyitottnak kell lenned, az biztos…

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz szeszélyes. Azt viszont szereti, ha látja társában a szenvedélyt, az erőt. A csillagjegy szülöttei a külvilág számára visszafogottnak, gátlásosnak tűnhetnek. Amikor párjukra találnak, már csöppet sem szégyenlősek az ágyban…

Ilyen szexre vágynak a csillagjegyek
Ilyen szexre vágynak a csillagjegyek

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A csillagjegyek más és más testrészeiken érzékenyek. A Mérleg érzekeny pontja, nos, a feneke. Szóval, Mérleg párodnak csöppet sincs ellenére, ha hátulról nyitod ki az ajtót. Ez a póz számára ugyanis olyan, mintha egy idegennel érintkezne…

A Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpió szenvedélyes és valamennyi csillagjegy közül a legtitokzatosabb. Az ágyban is. Szeret irányítani, a durvaság kifejezetten felcsigázza érzékeit. Neki kimondhatsz mindent, amit csak gondolsz, sőt elvárja, hogy őszinte légy vele a hálószobában is.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

Nyilas fantáziája is igencsak széles határokon mozog. Kreativitása határtalan, az unalmas, egyhangú játszmák gyorsan kedvét szegik. Amire titkon vágyik, az a hármas szex. A kérdés csak az, te vajon partnere leszel-e ebben is.

A Bak (december 22. – január 19.)

Bak érzéki. Látszólagos visszafogottsága ellenére a hálószobában csöppet sem visszafogott. Az ugyanakkor biztos, ő a hagyományok tisztelője, csöppet sem vágyik a nyilvánosságra. Az intimitás szerinte két emberre tartozik, azt pedig csak szerelme tudhatja, mennyire kreatív és nagyszerű az ágyban.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntő független, de nagyon szenvedélyes. Nyitott minden újra, szívesen fűszerezi mindenféle szexi játékokkal, tárgyakkal az együttléteket. Hasonlóan nyitott és kreatív társra vágyik, akivel feszegetheti a szexualitás határait.

A Halak (február 19. – március 20.)

A Halak álmodozó, és igen erős a képzelőereje. Fantáziáját szívesen használja a hálószobában is. A szex számára ugyanakkor nem csupán fizikai kielégülést jelent, számára ez spirituális és érzéki kapcsolat is. Az is igaz, ez a csillagjegy a biztonságot minden elé helyezi.

(via PQ)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top